Eşim ailesine maaşıni veriyornı

Şu anasından babasından ayrılamayan, onlar olmazsa ayakta duramayacak olan adamlarla nolur evlenmeyin kızlar.Evlenirseniz çookk sabır lazım

Aylık 30 lira mı? Okula giden öğrenciler bile daha fazla alıyor. Yakın bir kız arkdaşım çalışmaya başladığı ilk dönem ailesi de aynı şeyi yapmıştı ama onun limiti (!) 100 liraydı, kız 3 ay sonra isyan bayrağını çekmişti yardım edilecek birşey varsa ben veririm ama maaşımı artık bana bırakın diye. Sizin ki yakında çoluk çocuğa karışacak bu durumu kendine neden reva görüyor? Borcu bahane edeceklerine hiç evlendirmeselermiş daha iyi.

Aşkın gözü kördür 30 tl nedir ya. Çıksın işten çalışmasın boşuna eşiniz

Simdi birsey diyemiyorum, benim esim nisanliyken de bekarken de ailesine destek oluyordu evlendikten sonra durum degisti bu sefer ailesi bize yardim ediyor.. ailenin evine git ben o evde cocugumu büyütmek istemiyorum kendim cekirdek aile olarak kücük bi ev olsa bile yasamak istiyorum benimde kendi özelim olsun istiyorum cocugumub kendi odasi olsun istiyorum falan de yani

karısının maaş kartına el koyan erkekleri napıcaksınız

Çok az kaldı yememe neymiş zaten aynı evde oturuyormusuzya neyimize yetmiyormus bizim hicmi eğlenmeye gezmeye hakkımız yok Ben hangi birgün soylicem ihtiyaçlarımı kayınpederim olacak o pintiye
Merak ettim üç yıldır hiç söylediniz mi yada hiç mi dışarı çıkmıyorsunuz çarşıya falan nasıl para istiyorsunuz.ben böyle bişey uzak bi tanıdıktan duydum sizin yaşadıklarınızı yaşıyormuş hatta daha kötüsünü insan hayret ediyor ama üç yıl çok uzun bir süre nasıl idare ettiniz kendi ihtiyacınız için olan para durumlarını.ha para durumu derken pet met ondan bahsetmiyorum ben mesela canınız sıkıldı bir çarşıya çıkıp vitrin bakmak istersiniz ya eşinize ya kendinize ya da bebeğinize bişey almak istersiniz mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…