Eşim ailesine maaşıni veriyornı

Eşine ayrı eve çıkmak istediğini söyle.
Ailen devreye girsin gerekirse siz Artık koskoca insanlarsınız.

Hep eşimin hatrına sabrettim bi gün elbet anliycaklar yani illaki akilllanacaklar ddim ama yolunacak kaz gibi yolmaya devam

Hep eşimin hatrına sabrettim bi gün elbet anliycaklar yani illaki akilllanacaklar ddim ama yolunacak kaz gibi yolmaya devam
Senın eşine karşı duruş sergileme vaktın gelmış geçiyor ..
Bence bugun senın için dönum noktasu olsun ..
Neden beraber yaşıyorsunuz ??

O oğlunu göndermiyorsa sen kendin gidebilirsin

madem bu kadar iç içesiniz ver cocugu kv baksın. gir bi işe çalış kendı paranı harca.eşinede 30 tl ver. hadi yine iyisin.babandan 30 benden de bi 30. bozdur bozdur harca de.. şaka gibi ya

3 yıl nasıl dayandınız ya valla kafayı yer insan
Ben 6 sene oturup kp oglunun maasini aldigi yetmiyor, gelinin maasini alani biliyorum. Kv kp 2 gelin 2 ogul 3 torun. Iyi sabretmissin dedim kızımın bakıcısına. En son küstüm kavga gürültü cıktim yoksa olmazdi dedi. Simdi kirada ve barismislar. Maslari alirken de size ev yapacagiz diye aliyorlarmis, sonra kendi evlerine harciyorlarmis. Bunu anlayinca isten ayrilmis, kimseye bir sey dememis, uyanikmis yine. Isten cikardilar, tazminati da vermediler demis. 19 yasinda evlenmis, ev yapacaklar diye tamam demis. Genclik cahillikten oluyor hep.

Ayda 30 tl ye ne yapıyorsunuz ben onu merak ettim

Bebim kv hayali. Kizi ogluyla ayni evde oturmak. Ben daha nisanli iken ev ev uzerine olmaz dedim. Evlendikten sonra ben alt katta sen ust katta otur cocuguna bakarim dedi. Sen bana herkes kizinin cocuguna baksin demistin unuttun mu dedim. Istemiyorum dedim. Esim zaten istemiyor. Birimizin maasini alir uzerine gezip tozdugumiza da karislar diyor.
Başta dedin dedin, sonrası kavga gürültuyle halloluyor. Madem eviniz vae, cocugu bahane edip cikmaniz gerek.

Ne güzel kazanları doğurmuş. Kayınpeder 2 maaşlı olmuş, kayınvalide çocuk doğurmadan yeni bi evlat daha ediniyor sayenizde.

Yani ya rest çekip kendi evinize gideceksiniz, böylece maaşta size dönecek yada birlikte hayata devam edip hiçmişsiniz gibi yaşayacaksınız. Çok bi seçenek yok.

Eşimle nişanlanır nişanlanmaz ailesine para vermeyi bırakıp düğün için birikim yapmaya başladı....Evimiz ayrı yolumuz ayrı...Zor günlerinde karşılıklı yardım edilir.Lakin bunu harclik alma boyutuna getirmek yanlis.Ustelikte hamilesin.her ihtiyacini nasıl kayinbabana soliceksin.Hicmi kendine bise harcamicaksin.Insan arada alisveris yapar kafa dağıtır.ihtiyaci olmasada biseler almak ister.Zor bi durum bilmiorm ben yapamazdm

Eşiniz anasının güvenli rahmine geri dönsün. Zira hala orada sanıyo kendini sanırım. Allah yardımcınız olsun da keşke şartlar olgunlaşmadan hamile kalmasaydınız.

Senin sucun 3 yil kalmissin 3 yil 30 olur bu gidisle

Teyzemin kocası hala ailesine veriyor maaşını 20 seneden beri üstelik ne evleri var ne doğru düzgün eşyaları. Sadece maaş olsa yine iyi arada kredi cekiyor.

Hamile kalmayıp boşayacaktınız. Birey olamamış adamla ne diye evlendiniz ki? Kendine hayrı yok bir çocuğa eşe nasıl bakacak?

Bazı erke
kler
Herşey baştan konuşulmalı burdan bekar kızlarımıza ders olsun .Sonradan değişir belki diye evlenilmez ya değişmezse bütün hayatın boyunca sıkıntı işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…