Hep eşimin hatrına sabrettim bi gün elbet anliycaklar yani illaki akilllanacaklar ddim ama yolunacak kaz gibi yolmaya devamBen 1 yıl yaşadım ..
o süreçte eşim okuyordu ben çalışıyordum .
Butun maaşımı alıyorlardı .
Ben sadece 4-5 ay dayanabıldim. Sonra sokakta aç kalırım dedim çıktım o evden ..
Siz 3 yıldır nasıl susuyorsunuz ?
Senın eşine karşı duruş sergileme vaktın gelmış geçiyor ..Hep eşimin hatrına sabrettim bi gün elbet anliycaklar yani illaki akilllanacaklar ddim ama yolunacak kaz gibi yolmaya devam
O oğlunu göndermiyorsa sen kendin gidebilirsinMerhabalar sevgili arkadaşlar benim.bi derdim var gerçekten bunalıma girdim fikirlerinize ihtiyacım var eşim nisanliyken ailesine maaşını veriyor acaba evlenince vazgeçerdi dedim yok hala devam ediyor 3 senelik evliyim aylıkları maaş kartları babasında buna sadece aylık 30 lira veriyor okadar beraber oturuyoruz kayinvalidemlerle neymiş bi ihtiyaç olursa babasına soylicekmisim falan filan dugun borcu oduyormus falan filan gerçekten sinirlerim alt üst kaç kere karşıma çektim konuştum bu böyle olmaz diye ayrı evimiz de var ayrıca ama kayınvalidem ogulcugunu göndermiyor bir süredir yanında kalıyoruz ama gerçekten dayanamıyorum eşim resmen ailesinden korkuyor ne yapmaliyim bu arada hamileyim fikirlerinize ihtiyacım var(((((
Merhabalar sevgili arkadaşlar benim.bi derdim var gerçekten bunalıma girdim fikirlerinize ihtiyacım var eşim nisanliyken ailesine maaşını veriyor acaba evlenince vazgeçerdi dedim yok hala devam ediyor 3 senelik evliyim aylıkları maaş kartları babasında buna sadece aylık 30 lira veriyor okadar beraber oturuyoruz kayinvalidemlerle neymiş bi ihtiyaç olursa babasına soylicekmisim falan filan dugun borcu oduyormus falan filan gerçekten sinirlerim alt üst kaç kere karşıma çektim konuştum bu böyle olmaz diye ayrı evimiz de var ayrıca ama kayınvalidem ogulcugunu göndermiyor bir süredir yanında kalıyoruz ama gerçekten dayanamıyorum eşim resmen ailesinden korkuyor ne yapmaliyim bu arada hamileyim fikirlerinize ihtiyacım var(((((
katiliyorumGidin kayınpederinizden ped ve prezervatif almasını isteyin ne olacak bakalım. İhtiyaçlarını ona söyle demişlerya.
Ben 6 sene oturup kp oglunun maasini aldigi yetmiyor, gelinin maasini alani biliyorum. Kv kp 2 gelin 2 ogul 3 torun. Iyi sabretmissin dedim kızımın bakıcısına. En son küstüm kavga gürültü cıktim yoksa olmazdi dedi. Simdi kirada ve barismislar. Maslari alirken de size ev yapacagiz diye aliyorlarmis, sonra kendi evlerine harciyorlarmis. Bunu anlayinca isten ayrilmis, kimseye bir sey dememis, uyanikmis yine. Isten cikardilar, tazminati da vermediler demis. 19 yasinda evlenmis, ev yapacaklar diye tamam demis. Genclik cahillikten oluyor hep.3 yıl nasıl dayandınız ya valla kafayı yer insan
Ayda 30 tl ye ne yapıyorsunuz ben onu merak ettimMerhabalar sevgili arkadaşlar benim.bi derdim var gerçekten bunalıma girdim fikirlerinize ihtiyacım var eşim nisanliyken ailesine maaşını veriyor acaba evlenince vazgeçerdi dedim yok hala devam ediyor 3 senelik evliyim aylıkları maaş kartları babasında buna sadece aylık 30 lira veriyor okadar beraber oturuyoruz kayinvalidemlerle neymiş bi ihtiyaç olursa babasına soylicekmisim falan filan dugun borcu oduyormus falan filan gerçekten sinirlerim alt üst kaç kere karşıma çektim konuştum bu böyle olmaz diye ayrı evimiz de var ayrıca ama kayınvalidem ogulcugunu göndermiyor bir süredir yanında kalıyoruz ama gerçekten dayanamıyorum eşim resmen ailesinden korkuyor ne yapmaliyim bu arada hamileyim fikirlerinize ihtiyacım var(((((
Eşimle nişanlanır nişanlanmaz ailesine para vermeyi bırakıp düğün için birikim yapmaya başladı....Evimiz ayrı yolumuz ayrı...Zor günlerinde karşılıklı yardım edilir.Lakin bunu harclik alma boyutuna getirmek yanlis.Ustelikte hamilesin.her ihtiyacini nasıl kayinbabana soliceksin.Hicmi kendine bise harcamicaksin.Insan arada alisveris yapar kafa dağıtır.ihtiyaci olmasada biseler almak ister.Zor bi durum bilmiorm ben yapamazdmMerhabalar sevgili arkadaşlar benim.bi derdim var gerçekten bunalıma girdim fikirlerinize ihtiyacım var eşim nisanliyken ailesine maaşını veriyor acaba evlenince vazgeçerdi dedim yok hala devam ediyor 3 senelik evliyim aylıkları maaş kartları babasında buna sadece aylık 30 lira veriyor okadar beraber oturuyoruz kayinvalidemlerle neymiş bi ihtiyaç olursa babasına soylicekmisim falan filan dugun borcu oduyormus falan filan gerçekten sinirlerim alt üst kaç kere karşıma çektim konuştum bu böyle olmaz diye ayrı evimiz de var ayrıca ama kayınvalidem ogulcugunu göndermiyor bir süredir yanında kalıyoruz ama gerçekten dayanamıyorum eşim resmen ailesinden korkuyor ne yapmaliyim bu arada hamileyim fikirlerinize ihtiyacım var(((((
Hahaha, gülmedim haykırdım resmenKayınvalide eşinizi sütten kesmiş mi?
klerMerhabalar sevgili arkadaşlar benim.bi derdim var gerçekten bunalıma girdim fikirlerinize ihtiyacım var eşim nisanliyken ailesine maaşını veriyor acaba evlenince vazgeçerdi dedim yok hala devam ediyor 3 senelik evliyim aylıkları maaş kartları babasında buna sadece aylık 30 lira veriyor okadar beraber oturuyoruz kayinvalidemlerle neymiş bi ihtiyaç olursa babasına soylicekmisim falan filan dugun borcu oduyormus falan filan gerçekten sinirlerim alt üst kaç kere karşıma çektim konuştum bu böyle olmaz diye ayrı evimiz de var ayrıca ama kayınvalidem ogulcugunu göndermiyor bir süredir yanında kalıyoruz ama gerçekten dayanamıyorum eşim resmen ailesinden korkuyor ne yapmaliyim bu arada hamileyim fikirlerinize ihtiyacım var(((((
Herşey baştan konuşulmalı burdan bekar kızlarımıza ders olsun .Sonradan değişir belki diye evlenilmez ya değişmezse bütün hayatın boyunca sıkıntı işte.Merhabalar sevgili arkadaşlar benim.bi derdim var gerçekten bunalıma girdim fikirlerinize ihtiyacım var eşim nisanliyken ailesine maaşını veriyor acaba evlenince vazgeçerdi dedim yok hala devam ediyor 3 senelik evliyim aylıkları maaş kartları babasında buna sadece aylık 30 lira veriyor okadar beraber oturuyoruz kayinvalidemlerle neymiş bi ihtiyaç olursa babasına soylicekmisim falan filan dugun borcu oduyormus falan filan gerçekten sinirlerim alt üst kaç kere karşıma çektim konuştum bu böyle olmaz diye ayrı evimiz de var ayrıca ama kayınvalidem ogulcugunu göndermiyor bir süredir yanında kalıyoruz ama gerçekten dayanamıyorum eşim resmen ailesinden korkuyor ne yapmaliyim bu arada hamileyim fikirlerinize ihtiyacım var(((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?