zaten adam düzgün olmadığını başta belirtmiş evlenmişsin gene düzelmemiş ne diye hamile kaldın bide seni 30 tlye layık gören koca içinMerhabalar sevgili arkadaşlar benim.bi derdim var gerçekten bunalıma girdim fikirlerinize ihtiyacım var eşim nisanliyken ailesine maaşını veriyor acaba evlenince vazgeçerdi dedim yok hala devam ediyor 3 senelik evliyim aylıkları maaş kartları babasında buna sadece aylık 30 lira veriyor okadar beraber oturuyoruz kayinvalidemlerle neymiş bi ihtiyaç olursa babasına soylicekmisim falan filan dugun borcu oduyormus falan filan gerçekten sinirlerim alt üst kaç kere karşıma çektim konuştum bu böyle olmaz diye ayrı evimiz de var ayrıca ama kayınvalidem ogulcugunu göndermiyor bir süredir yanında kalıyoruz ama gerçekten dayanamıyorum eşim resmen ailesinden korkuyor ne yapmaliyim bu arada hamileyim fikirlerinize ihtiyacım var(((((
Yok inanın memnun deilim sadece sabır ettim acaba düzelir mi diye ama yeter gerçekten dayanmıyorum artik3 senedir durum bu ama sen hamile kaldın.Demekki durumdan memnunsun.
Güzel soru.Kayınvalide eşinizi sütten kesmiş mi?
Çocuğu dogurmadan kendi evine çıktın çıktın cikamadin baba evine dön. bebeğin çok ihtiyaci olacak ama kayinpederine o ihtiyaçlar çok gelecek çünkü kendi bebeklerini buyuttukleri zaman ile kiyaslayacak. hamile olduğunu bilmiyorlarsa söyleme bile.Merhabalar sevgili arkadaşlar benim.bi derdim var gerçekten bunalıma girdim fikirlerinize ihtiyacım var eşim nisanliyken ailesine maaşını veriyor acaba evlenince vazgeçerdi dedim yok hala devam ediyor 3 senelik evliyim aylıkları maaş kartları babasında buna sadece aylık 30 lira veriyor okadar beraber oturuyoruz kayinvalidemlerle neymiş bi ihtiyaç olursa babasına soylicekmisim falan filan dugun borcu oduyormus falan filan gerçekten sinirlerim alt üst kaç kere karşıma çektim konuştum bu böyle olmaz diye ayrı evimiz de var ayrıca ama kayınvalidem ogulcugunu göndermiyor bir süredir yanında kalıyoruz ama gerçekten dayanamıyorum eşim resmen ailesinden korkuyor ne yapmaliyim bu arada hamileyim fikirlerinize ihtiyacım var(((((
bence daha göbek bağı kesilmemişKayınvalide eşinizi sütten kesmiş mi?
Çok haklısınız başta eşimde cesaret yokk ki bunlara musade eden de o zaten ondan kaynaklanıyor neymiş birşey dese babası alın kendiniz ödeyin herşeyi borcu diyormuş bende tamam desin yeterki çıkalım gidelim dedim sabret zamanı var falan filan durum bu ...Çocuğu dogurmadan kendi evine çıktın çıktın cikamadin baba evine dön. bebeğin çok ihtiyaci olacak ama kayinpederine o ihtiyaçlar çok gelecek çünkü kendi bebeklerini buyuttukleri zaman ile kiyaslayacak. hamile olduğunu bilmiyorlarsa söyleme bile.
Hatta kendi ayrı evimize cikmayacaksak ben bu bebegi dogurmayacagim diye tehdit bile et bence. Çok zalimce bu cevap oldu ama cidden çaresiz bir durum. Madem oğullarını yanlarından ayırmiyorlar evlendirmeselermis. sanki sizi eve oğluna oyuncak bebek niyetine getirip oturtmuslar.
Önce kendi evinizie gidin ve biz akşam evimizde kalıyoruz deyin ve maaş kartını da isteyin vermiyorlarsa sizin babanız veya anneniz devreye girsin. sizin aileniz desin, çocuklar artık kendi evlerine gecsinler bakın çocukları da olacak aile olmayı öğrensinler desin. senin anne veya baban ya da onlara sozu gecen bir büyük
Eşiniz babasının yanında falan mi çalışıyor. Mesela ped almanız gerekti nasıl alıyorsunuz. Kayinpederden mi istenir. 30 lira nedir ya. Cok saçma geldi bana.
Çok az kaldı yememe neymiş zaten aynı evde oturuyormusuzya neyimize yetmiyormus bizim hicmi eğlenmeye gezmeye hakkımız yok Ben hangi birgün soylicem ihtiyaçlarımı kayınpederim olacak o pintiye3 yıl nasıl dayandınız ya valla kafayı yer insan
Malesef geçti çok haklısınız kesinlikleAldırma dönemi geçmediyse bebeği aldırmakla tehdit et de sende o yürek yok. Kocan da daha annesinin süt kuzusu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?