Eşim ailesine maaşıni veriyornı

Bu devran oyle gelmişş boyle de gider arkadasim ....Dogacak bebişe yazik...

3 yildir kari koca bunu kendinize layik gördüğünüze inanamiyorum borclari zaten siz ödemiş oluyorsunuz ne sandiniz ki...
Kaldi ki adam nisanliyken de aynisini yapiyordu
hadi kocan zaten butun maasini vermeye alisti sen nasil razi geldin...
Ya bide boyle adamlar niye evlenir
Ne hayatlar ne beyinler var yarrabim!
Cocuk konusuna deginmiyorum bile...1 yasinda tuvalet egitimi verirsin artik,o kp o bez parasini vermez mesela

Yazık diyorum sadece.
Evlenmeye aklı var, ancak kendi yuvasını ve kazancını tutmaya aklı yok?
Hem de bir de bebeğiniz olacak.

Allah yardımcınız olsun, bakalım bu konu daha ne mevzulara gebe...

Evleneyim de ne olursa olsun deyip evleniyorsunuz sonucuna da katlanacaksiniz.. ayda 30 lira supermis benim cocuklarin haftaliklari 50 tl, benimkiler ev de gecindirmiyor..

Her ay kp yanına gidip babacığım ped im bitmiş şu markanın şu kokulusundan istiyorum de. Eşinin yanında . O koca adam utanmıyor sen de utanma.
Sonra hiç olmadık bir zamanda kilot ve sütyene ihtiyacım var de. Şu beden olsun şu renk olsun de. Eşin laf ederse de koca ol da elalemden istemeyeyim de.
Tabi denmez de işte diyeceksin görecek günlerini. Şaka gibi.

başta kabul etmeyecektin direk ayrı eve çıkacaktın o zaman maaşda sorun olmazdı. şimdi ayrılmak isteseniz bir sürü tantana. eşinde zaten çekingen. ayıkla pirincin taşını. her şey en başından olmalı

30 lira nedir ya?
Ben 6 yaşındaki kızımla çıkınca oyun parkına veriyorum o parayı düşünün yeme içme vs saymıyorum. Sizin hiç mi bir ihtiyacınız olmuyor? Bebeğiniz olacak alişveriş yapacaksınız. Bebek olunca bezi mamasi vs derken nasıl halledeceksiniz?
Eşiniz büyümemiş herhalde ya bu nedir? Ben hayatımda böyle saçma şey duymadım.
Peki bu borcun ne zaman biteceği belli mi? 3 sene diyosunuz bence ödenip bitmiş olmalıydı.
Evinizi ayırmanın bir yolunu bulun yoksa daha zor günler sizi bekliyor emin olun.

Bende ilk bunu dusundum
Ozel ihtiyaclar nasil hallediliyor
Konu sahibi cvp vermemis
Aylik ped alsa bitti para

İşte bu yüzden kız çocukları okusun kadınlar çalışsın okusun diye hep deniyor değil mi. Bence ne yapın biliyor musunuz. Para kazanmak için bir yol arayın ne bileyim bir sürü yolu var. Bir kursa vs gidip internetten satış yapabilirsiniz. Ya da birkaç sene sonrası için bir plan çizebilirsiniz kafada. Bu şekilde bu mantalitedeki bir adamla nasıl evlendiniz nasıl yaşıyorsunuz Yarabbi sen yardım et.

ayrı evimiz de var ayrıca ama kayınvalidem ogulcugunu göndermiyor bir süredir yanında kalıyoruz (((((

şimdi bu bir süre ne kadar bir süre

ayrı evi olan birisi misafirlik dışında neden kv ile oturur

git makarna ye ama evinde otur

yakıt parası elektrik su gitmesin modundalar da evin varsa eşyan da vardır onlara verilen paraya yazık

hamile kalmak niye
adam daha kendi göbeğini kesemiyor
blöf falan olmadan baba evine gidip ayrı ev olmadan dönmemen lazım
ama eğer baştan bildirdiler ve sen aynı evi bile bile geldiyseniz
sonuçta salak değilsiniz bunlar olacağı belliymiş
görmeyip duymayıp katlanacaksınız

Sadece sinirleniyorum şu konuları görünce. Büyümüş de adam olamamış eşiniz. Benim eşimde evlenmeden önce 300 tl falan alıyormuş ama konuştum evlenince öyle bir şey olmadı. Evinizi değiştirin, giderler ortak diye böyle yapıyorlar.

Harçlığınıza yıl başında zam yapacaklar miymiş? Siz bu kafayla devam edin

Ooo bayılırım. Tam baba yapılmalık erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…