Eşim ailesine maaşıni veriyornı

bana fenalık geliyor böyle şeyler okuyunca..
rest çekeceksiniz, ya ben ya onlar diyeceksiniz..
başka yolu yok

Madem öyle konusuncada anlamiyor böyle kabul etmissiniz ya evinize çıkın yada kp re sürekli her istediginizi aldirin gezmeye filan gidin para alin bu arada düğün borçları bitmedimi 3 senede

300 sandim basta ona bile az diye dusunurken 30 oldugunu farkettim size 30 lirayi layik goren adama ne diye cocuk yaptin ki ?

Kusura bakmayın kendi düşen ağlamaz. Eşiniz başından beri böyleymiş siz görmüşsünüz ama görmemiş gibi yapmış hayatınıza devam etmişsiniz. Evlenmişsiniz bunu kabullenerek dahası aynı evdesiniz bunu da kabul etmişsiniz. Üstüne bir de hamilesiniz. Ne dememizi bekliyorsunuz? Eşiniz düzelmez, değişmez.

Annem de kardesime hamileyken birlikte oturuyormus, benzer duzen.
Demis ya gidelim aldiralim ya evi ayir, ben artik dayanamam diye.
Tabi blof olarak degil, gercekten kast ederek.

Benm kızım 5.5 yaşında her dışarı çıkınca 50 garanti ayda 300 falan harcar önce kendinize değer verin
Yada devam edin 3 sene saçma sapan çekmişsin birde çocuk yapmışsın demekki iyi böyle...

Abi 30 lira ne demek ?
Ben niye her sokağa çıktığımda 100 liradan aşağı dönemiyorum.
Anlamıyorum ki ben mi malim ?!?!?!?!
30 lira yahu
30 (otuz )
Koskoca evli barklı adam 30 lira ....
3 liradan aşağı 1 bardak cay yok

Markete gitsen borclu cikarsin nedir 30 tl?
Esin oyle bekleye bekleye bir sabah evreka diye uyanip aydinlanma yasayacak bir tip degil.
Esinle guzelce konus kv kp onlar ile de biz kendi paramizi yonetebilecek kadar buyuguz. Aklimiz basimiz yerinde bu duzene artik son verelim. 3 yila ne dugun borcu ayrica?
Yok derseniz ben calisacagim. Kendi yoluma bakacagik artik de.

Cidden ya 30 lirayı ne yapıyorsunuz?15_15 mi paylaşıyorsunuz eşinizle?
Kayınpeder o paradan artırıp kumbaraya atmanızı da istiyor mu?

Şaka gibi ya.Bence sizin sabrinizi deniyorlar ve siz de iyi bir sabır taşısınız ama bence o sabır taşının çatladığını gösterin

Sorun hamile olmanız degil, ama siz daha o evde kendiniz bebek muamelesi görüyorsunuz. Hür iradeniz yok ve sizi nasıl böyle ortada bırakıyorlarsa cocugunuzun bez parasını bile uzaktan koklatirlar. Büyüme zamani geldi. Esiniz ya adam gibi davranmaya başlar yada siz bosarsiniz. Bu kadar. Siz 3 sene nasil göz yumdunuz hayret. Ilk isiniz eve gitmek olsun. Ne demek kv bırakmıyor?!

Nişanlıyken verdiğini bildiğiniz halde beraber oturmayı kabul edip üstüne bir de 30 lira harçlık ile dolaşan bi adama çocuk yapmışsınız.
Bekleyin bebeğin rızkını Allah verir!?

Benden isteyin ihtiyaçları demiş adam.
İste dur sen de.
Kendi paranı istiyorsun sonuçta, hiç utanma.

Dışarı çıkarken iste
Markete giderken iste
İnternetten alışveriş yap kapıda ödemeyi seç onlar ödesin.
Arkadaşlarımla kahve içeceğim de iste.
İsteye isteye bıktır.

Belki şu maaşınızı alın da geçinmek nasılmış kendiniz görün der kayınpeder.

Ne düğün borcuymuş arkadaş

Birlikte de oturuyorsanız 3 yılda ne burcu bu

Eviniz varmış madem Çekin gidin evinize

Kocanız da gelirse gelir gelmezse kendi bilir

Siz çalışmıyorsunuz sanırım ama 3 yıldır hiç dışarı çıkmıyor musunuz eşinizle? Hiç alışveriş yapmadınız mı? Eşiniz işe nasıl gidip geliyor, işte ne yiyor? O 30 lirayı babası cips çikolata alsın diye mi veriyor. Beynim hata verdi resmen. Hamileymişsiniz bebek için gereken şeyleri nasıl alıyorsunuz? Doğduktan sonra bebek için 30 lira daha verecekler mi?

bence o koca bebegi kapinin onune koyun ve ailenizin yanina donun.30 tlymis hangi devirdeyiz ben cok inanmadim da.kim bu kadar sacmalayabilir belki sizin anlatmadiginiz kisimlarda vardir.insallah oyledir

"Bir süredir burada kalıyoruz" demişsiniz, ama eşiniz 3 senedir veriyormuş maaşını. 3 senedir veriyorsa ayrı evdeyken nasıl geçiniyordunuz? Siz çalışıyor musunuz?

Parasını bile kontrol edemeden adamla nasıl çocuk yaptınız ki? Size "ben bu adamla çocuk yapmalıyım" dedirten neydi? Bunu gerçekten merak ediyorum, çünkü bu forumdaki bazı konularda ben buradan çıldırıyorum
Hani şiddet görüp "ama aşığım" diyerek çocuk yapanı bile anlarım, mazoşisttir derim de ailesinin ağzına bakan adamlardan nasıl soğumuyorsunuz, nasıl çocuk yapıyorsunuz gerçekten anlamıyorum. Ben olsam, 2. ay aynı şeyi yaptığı an gidip boşanma davası açardım.

Ailecı erkekler asla değişmezler canım sakın değişir düzelir diye bekleme. Tecrübe edip gördüm. Ya öyle kabul edip alışacaksın yada adamı boşayacaksın başka yolu yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…