iste kendin diyorsun esim komada yatti diye,
benim esimi komaya yatirani varya allah bile elimden alamaz
bizde de durum ayni böyle olur eger onlarla konusmaya baslarlarsa
adamlarda ogul sevgisi diye birsey yok, gözlerinde gördüm ya
Kimden bahsettiğinizin farkında mısınız?
Allah bile elimden alamaz da ne demek oluyor?
O sizi yaratan ve eşinizi ne zaman elinizden alıp almayacağını da sadece Allah bilir.
İsterse elinizden öyle bir alırki aklınız şaşar.....!!!! kötükedihüso
Yorumlarınızı yaparken biraz mantıklı düşünün ve yaradanın adını böyle ağzınıza almayın!
Ayrıca Allah'a karşı böyle konuşabiliyorsanız sizin için küsmek günahmış değilmiş bi önemi var mı sanki?
Allah bile elimden alamaz bir deyimdir mübala anlamında kimse bana karşi duramaz demektir.Bence konuyu yanlış yerlere cekmeyin gormuyor musunuz arkadaş din konusunda ne kadar ince düşünüyor.
lmaz: lmaz: lmaz:
Allah'a karşı bu kadar büyük konuşma...
gerçekten anne baba hakkı çok önemli ama bu konuyu diyanete danış derim hem eşinide rahatlatırsın terapi gibi olur bütün herşeye cvp veriyolar ister mail at istersen ara eşin daha iyi hisseder kendini uzman görüşü sonuçta bizim yorumlarımızdan değil ama o uzmanın söylediği daha etkili olur
Kimden bahsettiğinizin farkında mısınız?
Allah bile elimden alamaz da ne demek oluyor?
O sizi yaratan ve eşinizi yada komaya yatıran kişiyi ne zaman alıp almayacağını da o bilir.
İsterse elinizden öyle bir alırki aklınız şaşar.....!!!! kötükedihüso
Yorumlarınızı yaparken biraz mantıklı düşünün ve yaradanın adını böyle ağzınıza almayın!
Ayrıca Allah'a karşı böyle konuşabiliyorsanız sizin için küsmek günahmış değilmiş bi önemi var mı sanki?
Allah bile elimden alamaz bir deyimdir mübala anlamında kimse bana karşi duramaz demektir.Bence konuyu yanlış yerlere cekmeyin gormuyor musunuz arkadaş din konusunda ne kadar ince düşünüyor.
iste kendin diyorsun esim komada yatti diye,
benim esimi komaya yatirani varya allah bile elimden alamaz
bizde de durum ayni böyle olur eger onlarla konusmaya baslarlarsa
adamlarda ogul sevgisi diye birsey yok, gözlerinde gördüm ya
ya allah affetsin diyorum, sadece insan cok cekince, yada en sevdigi insanin cok cektigini görünce sinirlerine hakim olamayip yaziyor iste, bir anlik sinir ve düsüncezizlik.
allahin yüceliginden süphem olsaydi, böyle bir soru yöneltmezdim sizlere.
gercekten o yaptigim yorum icin cok üzüntü duyuyorum, bana yakismayan birsey idi
yanliz koma diye duyunca, tabii ki bende kendi esimden korktum.....
İnan stres ve üzüntü insanı çok büyük hastalıklara götürebiliyor
Eşi komalara girmiş 3 ameliyat geçirip 1 ay hastanede yatmış biri olarak söylüyorum
Sen sadece eşini mutlu etmeye bak
Ona sevgini göster onunla herkese herşeye rağmen mutlu olmaya çalış
Ve ailesiyle ilgili kararları eşine bırak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?