Karar verdi uzman kişi zaten narsist olduğunaBen de eşim dahil kimsenin yanında telefonla konuşmam. Hep başka odaya giderim. Eşim duysun isteseler eşimi ararlardı benimle konuşmak istemişler ki beni arıyorlar. Görüntülü konuşmada herkes kulaklık kullanmalı zaten. O yüksek sese gerçekten tahammül edemiyorum. Hele toplu görüntülü konuşma kabusum. Kıskançlık konusuna gelince ikiniz de haksızsınız. Onun instagramdan sil demesi ne kadar yanlışsa sizin şu takındığınız tavır da aynı ölçüde yanlış. Böyle kıskanç bir insan evlenmeden önce de aynıdır. Kabul etmiş evlenmişsiniz. Kıskanç olduğu için ne de anlayışlı olmak istemiyorum yazmışsınız ya ona istinaden söylüyorum. narsistlikte moda oldu herkeste bir narsist söylemi. Alanında uzman bir kişi eşinizle konuştuktan sonra narsist olup olmadığına karar verebilir ancak.
Karar verdi uzman kişi zaten narsist olduğuna
Biraz tuhaf gelicek belki ama ayrılığa dair korkularım var . Yanı ayrılsam nasıl olur özler miyim ailemle yaşayabilir miyim , babam da kısıtlayıcı biri çünkü . Ama böyle de napıcam bilmiyorumNeden hala evlisiniz?
ailesine de kötülemeye başlamış, durum pek iyi değil. bence kulaklıkla konustugunda sormayın sıfır iletişim deneyin.Umrumda değilmiş gibi davranmak istiyorum bugün deniyorum ama en son odaya gittim görüntülü konuşuyor dedim niye kulaklık takılı ablalarıyla görüntü açıkken cevap verdi müzik dinliyordum ondan kulaklık takılı diye ablaları da duydu dedim ssssiz konuşsana hala diyoki sen soruyorsun ondan yanı ben ne söylersem ailesine yansıtıyor o böyle diyor diye
Siz hala birlikte misiniz bir sürü konu açmıştınızEşim ben uyurken arkadaşlarıyla veya ailesiyle konuşuyor veya da ben uyanıksam şuan olduğu gibi kapıyı kapatıyor yanına gitsem gizlemiyor ama hep böyle . Zaten iyice soğudum kendisinden . Bana karşı aşırı kıskanç ama kendi işyerinden bir arkadaşı var kız eşini de tanıyormuş beyefendi . Neymiş düğünde o bize para takmış bu ona atacakmış da kız benle de tanışmak istemiş evine davet etmiş . Araba kiralayıp gidelim diyor . Dedim benı gezdir desem araba kiralamazsın bi erkek arkadaşım var ona bile ınstagramdan sil diyorsun da sana noluyor böyle dedim diye yatak ayırdı dün gece tartıştı benle . Geldi yatağa sonra git dedim . Gitti başka odaya kapıyı kitleyip yattı . Cidden çok sıkılıyorum ne sevişirken ne otururken artık eskisi gibi hissetmiyorum bir türlü anlaşamıyoruz çok basit şeyler çok uzuyor ben hiç sinirlenemem hiç gerilemem ben insan değilim sanki tuhaf beklentileri var ve narsist biri
Gerçekten öyle burada konu açıp duruyorum ama çevreme anlatmak istemiyorum 24 yaşındayım daha işin içinden çıkamıyorum ben evlenerek hata yaptım sanırımailesine de kötülemeye başlamış, durum pek iyi değil. bence kulaklıkla konustugunda sormayın sıfır iletişim deneyin.
Siz de onun gibi duvar olun, bakalım ne istiyor gerçek niyetini öğrenirsiniz.
Çok yorucu bir ilişki içindesiniz
Evet daha evleneli 6 ay olmadı ayrılırsam ne dicem insanlara çok kötü durumdayım dün eşimle birbirimizi ittirdik kaktırdık fiziksel boyutta tartışmalar ayrı yattık yineSiz hala birlikte misiniz bir sürü konu açmıştınız
hakkında hayırlısı olsun canımGerçekten öyle burada konu açıp duruyorum ama çevreme anlatmak istemiyorum 24 yaşındayım daha işin içinden çıkamıyorum ben evlenerek hata yaptım sanırım
Canım böyle çekmeye değer mi, isterseniz 1 ay olsun.şiddetin affı yok babet giydi diye bağırıyor hamile kalmamaya çalışınEvet daha evleneli 6 ay olmadı ayrılırsam ne dicem insanlara çok kötü durumdayım dün eşimle birbirimizi ittirdik kaktırdık fiziksel boyutta tartışmalar ayrı yattık yineben napıcam bilmiyorum
Gözü kadında. Senle tanıştırıyor ki gözünün önünde olsun, bir de aklınca kimse şüphelenmeyecek böyle.Arkadaş canlısı değil ailesi haremlik selamlık lı hatta . Üstelık işyerinden bir erkek var benim aynı birimdeyim düzgün biri kaç kere dedim hala diyoki instadan sil onu . O niye batıyor o zaman ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?