Eşim ailesiyle vs konuşurken kapıyı kapatıyor

Benim amcam da iş arkadaşı olan kadin ile yengemleri tanıştırmişti, amcam da onun eşi ile tanıştı, ailecek gidip gelmeye başladılar vs...
Meğer amcam o kadinla aldatıyormuş, yillar sonra ortaya çıktı, çok profesyonel

Eşimle olan sorunlarımda başa çıkma ve empati yaptırma yöntemim kısasa kısas tır. Aynı hissiyatı ona yap. İnsan ise anlar kendini düzeltir zaten

Acaba sizin eşinizin olumlu bir yönü var mı? Diğer açtığınız konularla toplu bakınca soruyorum bu soruyu. Yani bu evliliği sürdürmek için geçerli sebepleriniz neler?

Ben de eşim dahil kimsenin yanında telefonla konuşmam. Hep başka odaya giderim. Eşim duysun isteseler eşimi ararlardı benimle konuşmak istemişler ki beni arıyorlar. Görüntülü konuşmada herkes kulaklık kullanmalı zaten. O yüksek sese gerçekten tahammül edemiyorum. Hele toplu görüntülü konuşma kabusum. Kıskançlık konusuna gelince ikiniz de haksızsınız. Onun instagramdan sil demesi ne kadar yanlışsa sizin şu takındığınız tavır da aynı ölçüde yanlış. Böyle kıskanç bir insan evlenmeden önce de aynıdır. Kabul etmiş evlenmişsiniz. Kıskanç olduğu için ne de anlayışlı olmak istemiyorum yazmışsınız ya ona istinaden söylüyorum. narsistlikte moda oldu herkeste bir narsist söylemi. Alanında uzman bir kişi eşinizle konuştuktan sonra narsist olup olmadığına karar verebilir ancak.

Benim ailemle özel bir konuşmam yok sakladığım bir şey de yok ama bende sevmem başkalarının yanında konuşmayı.
Hatta telefonda konuşurken yürürüm, iş yaparım, hareket ederim daha rahat hissediyorum kendimi böyle.
Bırakın konuşsun bu çok dert edilecek bir şey değil.
Kıskançlık mevzusunda sizi çok haklı bulmadım kadın evlenmiş çocuğu olmuş eşinizde gidip kendisine yapılanı yapmak istemiş.
Baş başa görüşmek falan istememiş sonuçta.

Size Instagram mevzusunda karışması doğru değil ama bunu uzatmayın benim hesabım ben bilirim napicami deyip kestirip atın.
Karşılıklı uzatmaya gerek yok.

Karar verdi uzman kişi zaten narsist olduğuna

Neden hala evlisiniz?
Biraz tuhaf gelicek belki ama ayrılığa dair korkularım var . Yanı ayrılsam nasıl olur özler miyim ailemle yaşayabilir miyim , babam da kısıtlayıcı biri çünkü . Ama böyle de napıcam bilmiyorum

ailesine de kötülemeye başlamış, durum pek iyi değil. bence kulaklıkla konustugunda sormayın sıfır iletişim deneyin.
Siz de onun gibi duvar olun, bakalım ne istiyor gerçek niyetini öğrenirsiniz.
Çok yorucu bir ilişki içindesiniz

Siz hala birlikte misiniz bir sürü konu açmıştınız

Gerçekten öyle burada konu açıp duruyorum ama çevreme anlatmak istemiyorum 24 yaşındayım daha işin içinden çıkamıyorum ben evlenerek hata yaptım sanırım

Siz hala birlikte misiniz bir sürü konu açmıştınız
Evet daha evleneli 6 ay olmadı ayrılırsam ne dicem insanlara çok kötü durumdayım dün eşimle birbirimizi ittirdik kaktırdık fiziksel boyutta tartışmalar ayrı yattık yine ben napıcam bilmiyorum

Mutlu değilseniz ayrılırsınız çevreye açıklama yapmak zorunda değilsiniz.

Evet daha evleneli 6 ay olmadı ayrılırsam ne dicem insanlara çok kötü durumdayım dün eşimle birbirimizi ittirdik kaktırdık fiziksel boyutta tartışmalar ayrı yattık yine ben napıcam bilmiyorum
Canım böyle çekmeye değer mi, isterseniz 1 ay olsun.şiddetin affı yok babet giydi diye bağırıyor hamile kalmamaya çalışın

Arkadaş canlısı değil ailesi haremlik selamlık lı hatta . Üstelık işyerinden bir erkek var benim aynı birimdeyim düzgün biri kaç kere dedim hala diyoki instadan sil onu . O niye batıyor o zaman ona
Gözü kadında. Senle tanıştırıyor ki gözünün önünde olsun, bir de aklınca kimse şüphelenmeyecek böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…