Eşim aldatıyor ne yapmalıyım;(

Ne kadar canım aciyo anlatamam ne değişti neden yaptı düşünmekten beynim catliyo

Ne bicim bir hayat yoldasiniz var. Çocuğunuz yoksa yapmayin lütfen. Ne demek pisirmek, kucagina oturutup is öğretmek... daha fazla kanit toplamaya calisin fotografli falan olsun ve bi an once bu karaktersizden kurtarin kendinizi.
Ne yazık ki çocuğum var hayat yoldasimda normalde yanımda herkesin parmakla gösterip herkesin böyle kocası damadı olsun denilen biri fotograflamaya gelince öyle bir şansım yok isyeri 6 yılı gecik çalıştığı yer ve herkes birbirini ailesini taniyo onu orda hiç bir erkek kötü bsy bile yapsa satmaz ve ben sokağına girsem tanır haber ederler

Boşanmayacaksanız susun kurcalamayın. Bari aldatılmayi yutan kadın olmayın o pislik herifin gözünde ki iyice yüzgöz olmayın. Ama yapmaniz gereken şey belli aslında .
Boşanmak kolay mı peki ya sonrası bebeğimle babamın evinde ne kadar kalabilirim bidaha başkasına nasıl guvenebilirim suan zaten rahatsizliklarim yüzünden hastanelerde dolasmakla geciyo ve stres dolu bosanmasam peki nasıl ona bakarken tiksinmeden yüzüne yumruk atmadan durucam koynuna giricem

Delil toplamadan da bitiririm ama sonrası var bu adam dediğim gibi herkesin istediği yuvasını düşünen saatinde işine gidip gelen evi için benim için herşey yapan beni mutlu etmek için bile ve ben sağlık sorunlarıyla ugrasirken herseyi alttan alan ya daha ne diyim ben halen şoktayım o sözlerin şuan onu sopa alıp dovesim var

Haklısınız ama ben toparlayamiyorum şuan canım çok yaniyo

Babanızın evi cok mu kötü bir ortam
Sizin bir mesleğiniz var mi anneniz cocuga bakar çalışırsınız.
Hastalığınız kanser mi kemoterapi surecinde misiniz.
Esinizin hava atmak için yalan söyleme ihtimali var mi?
Nasil duydugunuz halde yüzüne vurmadan bekliyorsunuz?
Kocanizla zengin bir hayat mi yaşıyorsunuz ki vazgecmek zor yani sizi evli kalmaya iten sebepler açıkça ne?

Işte o yuzden diyorum zaten şartlarınızı siz bilirsiniz düşünün taşının ama yüz göz olmayın derim .

Babamın evi iyi durumları çok iyi ama ben misafir olarak gittiğimde bile 3. Gün evli evine köylü köyüne olayı oluyor annem şuan bile baksa bakar ama bakamiyor iş güç diyolar bir yere kadar ısrar ediyorsun umursamaz oluyorlar isim var elimde kendi paramı kazanır geçinirim rahatsizligimda kanser misali şuan ameliyat olup heran sesimi kaybedebilir heran yataktan kalkmaya bilirim eşim zengin değil ama biz birlikte herşeyin sahibi olduk ev araba yakında yazlık alicaz herşeyi beraber sırt sirta vererek her güzel şeyi yaşadık

Hoparlorden tek duyan siz degilseniz taniginiz var. Yuzune bakamiyorum diyorsaniz direkt duydugunuzu soyleyip hesap sorun affedemezseniz bosanin. Bosanmaniz su an mumkun degilse duymamis gibi davranin sonra da kendinizi maddi acidan saglama alinca bosanin.

Haklısınız ama ben toparlayamiyorum şuan canım çok yaniyo
Olayın şokundan dolayı ve yapılandan ötürü acı çekmeniz çok normal. Biraz sakinleşin, sonra karar verip devam edersiniz hayatınıza.

Boşanma davası açacaksanız yazlığı aldıktan sonra açın. Babanızın evinde kısa bir süre kalın. İşiniz yoksa o süre içerisinde iş bulun. Bakıcı da tutarsınız. Başkasıyla da beraber olan adamla aynı yatağa girmek size tiksinç gelmeyecek mi? Kim bilir cinsel yolla bulaşan hastalıklar da taşıyordur. Bi ara kontrole de gidin mutlaka

Ev araba ve yazlik sahibi oldunuz ama mutsuzsunuz nasil böyle dar düşüncedesiniz iyi misiniz ?
Ayrılırken ev ve araba bölünür ikiye siz de calisirsiniz kreşe verip cocugu.
Sesinize de bir sey olmaz korkmayın olumlu düşünün bizler abarttikca hastaliklar büyür.
Boşanmayıp yazlik alip mutluluk rolüne devam da edilebilir tercih sizin sonra da yayla alirsiniz .Esiniz kizlari orda agirlarsa uzulmeyin ama.

Oha. Illaha baska bir erkege mi gitmeli. Esra Erolda görürüz sonra konu sahibini. Insallah ironi yapmissindir

Delile ihtiyacın yok duydukların yeter direk boşan hiç bekleme evliliginiz sürecinde alınan her taşınır yada taşınmazlar ortaktır ve hak sahibisin gerisini avukat halleder kendini boşa yeme arkadaşım

O zaman önce herşeyi açık açık konuşmalısınız.
Olumlu olumsuz herşeyi sırtlayacak gibisiniz bunun içinde açık açık konuşmanız lazım.
Sonra ikinci şansı düşünürsünüz.
Duymazlıktan gelmek en kötü seçenek bence şu an..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…