Tasarımcı çizim yaparken ogreticekmisEşin ne iş yapıyor ki..kızlara ne işi öğretiyor
Nasıl toplicam peki işten eve gelirken herşeyi siliyo eve geldiğinde hep eski aynı şeyler duruyoDeliller toplaman lazım ama kuzu ya
Ne kadar canım aciyo anlatamam ne değişti neden yaptı düşünmekten beynim catliyoKonuşma tarzına bak, leş gibi leş. Eşin ortamcı, yaptığı pislikle hava atmayı seven ve karısını aldattığını pişkince arkadaşına anlatabilen berbat bir insan. Pişirmeden çıkmazmış, inşallah boşanıp kocanı soyulmuş soğana çevirirsinde aklı başına gelir.
Ne yazık ki çocuğum var hayat yoldasimda normalde yanımda herkesin parmakla gösterip herkesin böyle kocası damadı olsun denilen biri fotograflamaya gelince öyle bir şansım yok isyeri 6 yılı gecik çalıştığı yer ve herkes birbirini ailesini taniyo onu orda hiç bir erkek kötü bsy bile yapsa satmaz ve ben sokağına girsem tanır haber ederlerNe bicim bir hayat yoldasiniz var. Çocuğunuz yoksa yapmayin lütfen. Ne demek pisirmek, kucagina oturutup is öğretmek... daha fazla kanit toplamaya calisin fotografli falan olsun ve bi an once bu karaktersizden kurtarin kendinizi.
Boşanmak kolay mı peki ya sonrası bebeğimle babamın evinde ne kadar kalabilirim bidaha başkasına nasıl guvenebilirim suan zaten rahatsizliklarim yüzünden hastanelerde dolasmakla geciyo ve stres dolu bosanmasam peki nasıl ona bakarken tiksinmeden yüzüne yumruk atmadan durucam koynuna giricemBoşanmayacaksanız susun kurcalamayın. Bari aldatılmayi yutan kadın olmayın o pislik herifin gözünde ki iyice yüzgöz olmayın. Ama yapmaniz gereken şey belli aslında .
Delil toplamadan da bitiririm ama sonrası var bu adam dediğim gibi herkesin istediği yuvasını düşünen saatinde işine gidip gelen evi için benim için herşey yapan beni mutlu etmek için bile ve ben sağlık sorunlarıyla ugrasirken herseyi alttan alan ya daha ne diyim ben halen şoktayım o sözlerin şuan onu sopa alıp dovesim varEşiniz sizi hem aldatıyor hem de üstüne aldattığını arkadaşına anlatıyor bir de bu yetmezmiş gibi bunları paylaştığı insanlarla -muhtemelen adam da eşine anlatıyor- sizi tatile götürüyor yani buraya kadar yazınca bile ne yüzsüzlük diye düşünüyor insan ama tüm bunlar yetmiyor adam bir de siz yakalamadan kendisini ele veriyor. Şok üstüne şok yaşadım ben burada okurken ama siz soğukkanlılığınızı koruyup 'soğan doğradım' cümlesini bile kurabilmişsiniz o yüzden bu saatten sonra da tavrınızı aynı şekilde devam ettirip delil toplamaya bakın. En kısa zamanda boşanırsınız umarım.
Haklısınız ama ben toparlayamiyorum şuan canım çok yaniyoDuyabileceğiniz en ağır şeyi duymuşsunuz, çok üzücü. Bir şekilde karşınıza çıkması büyük şans, yoksa her şey mükemmel sanıp sadık bir eşiniz varmış gibi devam edecektiniz hayatınıza. Bu herkesin kaldırabileceği bir şey değil -ki bence hiçbir kadın bunu affetmemeli. Boşanmak en mantıklı çözüm; kafanızı topladıktan sonra düşünün.
Babanızın evi cok mu kötü bir ortamBoşanmak kolay mı peki ya sonrası bebeğimle babamın evinde ne kadar kalabilirim bidaha başkasına nasıl guvenebilirim suan zaten rahatsizliklarim yüzünden hastanelerde dolasmakla geciyo ve stres dolu bosanmasam peki nasıl ona bakarken tiksinmeden yüzüne yumruk atmadan durucam koynuna giricem
Işte o yuzden diyorum zaten şartlarınızı siz bilirsiniz düşünün taşının ama yüz göz olmayın derim .Boşanmak kolay mı peki ya sonrası bebeğimle babamın evinde ne kadar kalabilirim bidaha başkasına nasıl guvenebilirim suan zaten rahatsizliklarim yüzünden hastanelerde dolasmakla geciyo ve stres dolu bosanmasam peki nasıl ona bakarken tiksinmeden yüzüne yumruk atmadan durucam koynuna giricem
Babamın evi iyi durumları çok iyi ama ben misafir olarak gittiğimde bile 3. Gün evli evine köylü köyüne olayı oluyor annem şuan bile baksa bakar ama bakamiyor iş güç diyolar bir yere kadar ısrar ediyorsun umursamaz oluyorlar isim var elimde kendi paramı kazanır geçinirim rahatsizligimda kanser misali şuan ameliyat olup heran sesimi kaybedebilir heran yataktan kalkmaya bilirim eşim zengin değil ama biz birlikte herşeyin sahibi olduk ev araba yakında yazlık alicaz herşeyi beraber sırt sirta vererek her güzel şeyi yaşadıkBabanızın evi cok mu kötü bir ortam
Sizin bir mesleğiniz var mi anneniz cocuga bakar çalışırsınız.
Hastalığınız kanser mi kemoterapi surecinde misiniz.
Esinizin hava atmak için yalan söyleme ihtimali var mi?
Nasil duydugunuz halde yüzüne vurmadan bekliyorsunuz?
Kocanizla zengin bir hayat mi yaşıyorsunuz ki vazgecmek zor yani sizi evli kalmaya iten sebepler açıkça ne?
İşyerinde pişirmeden gitmem dediğine göre bu olayı birkaç kez yapmış, sizde bir kusur yok bütün hata kocanız olacak vasıfsızda.Ne kadar canım aciyo anlatamam ne değişti neden yaptı düşünmekten beynim catliyo
Olayın şokundan dolayı ve yapılandan ötürü acı çekmeniz çok normal. Biraz sakinleşin, sonra karar verip devam edersiniz hayatınıza.Haklısınız ama ben toparlayamiyorum şuan canım çok yaniyo
Boşanma davası açacaksanız yazlığı aldıktan sonra açın. Babanızın evinde kısa bir süre kalın. İşiniz yoksa o süre içerisinde iş bulun. Bakıcı da tutarsınız. Başkasıyla da beraber olan adamla aynı yatağa girmek size tiksinç gelmeyecek mi? Kim bilir cinsel yolla bulaşan hastalıklar da taşıyordur. Bi ara kontrole de gidin mutlakaBabamın evi iyi durumları çok iyi ama ben misafir olarak gittiğimde bile 3. Gün evli evine köylü köyüne olayı oluyor annem şuan bile baksa bakar ama bakamiyor iş güç diyolar bir yere kadar ısrar ediyorsun umursamaz oluyorlar isim var elimde kendi paramı kazanır geçinirim rahatsizligimda kanser misali şuan ameliyat olup heran sesimi kaybedebilir heran yataktan kalkmaya bilirim eşim zengin değil ama biz birlikte herşeyin sahibi olduk ev araba yakında yazlık alicaz herşeyi beraber sırt sirta vererek her güzel şeyi yaşadık
Ev araba ve yazlik sahibi oldunuz ama mutsuzsunuz nasil böyle dar düşüncedesiniz iyi misiniz ?Babamın evi iyi durumları çok iyi ama ben misafir olarak gittiğimde bile 3. Gün evli evine köylü köyüne olayı oluyor annem şuan bile baksa bakar ama bakamiyor iş güç diyolar bir yere kadar ısrar ediyorsun umursamaz oluyorlar isim var elimde kendi paramı kazanır geçinirim rahatsizligimda kanser misali şuan ameliyat olup heran sesimi kaybedebilir heran yataktan kalkmaya bilirim eşim zengin değil ama biz birlikte herşeyin sahibi olduk ev araba yakında yazlık alicaz herşeyi beraber sırt sirta vererek her güzel şeyi yaşadık
Bunu duyup ses çıkarmayacak kadın zaten ultra sinsi sakindir bana gore. Bosanmayacagini düşünüyorum o yuzden duymamis gibi yap hic yüz göz olma adamla. Kendin de git baska birini bul iliskin guvenilir seviyeye gelince bas git.
O zaman önce herşeyi açık açık konuşmalısınız.Babamın evi iyi durumları çok iyi ama ben misafir olarak gittiğimde bile 3. Gün evli evine köylü köyüne olayı oluyor annem şuan bile baksa bakar ama bakamiyor iş güç diyolar bir yere kadar ısrar ediyorsun umursamaz oluyorlar isim var elimde kendi paramı kazanır geçinirim rahatsizligimda kanser misali şuan ameliyat olup heran sesimi kaybedebilir heran yataktan kalkmaya bilirim eşim zengin değil ama biz birlikte herşeyin sahibi olduk ev araba yakında yazlık alicaz herşeyi beraber sırt sirta vererek her güzel şeyi yaşadık
Ne diyorŞuan konuşuyoruz dayanamdim sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?