Eşim aldatıyor ne yapmalıyım;(

Kadının çocuğu var bu verilecek tavsiye mi?

Yaptığı iğrençliğe aynı iğrençlikle karşılık verirse ondan ne farkı kalır?
Boşan denilir anlarım da git başkasını bul diye akıl vermek nedir?
Herkes kendine yakışanı yapmalı.

Boşama kısmına değil de git sende birini bul kısmına takılmış üye de benim gibi galiba.

Evliyken birini bul o ilişki güvenilir seviyeye gelince bas git diye tavsiye verilmis bu onurlu bi davranis mi
Evet hepimizce de boşasın zaten

Bir de utanmadan arkadaşlarına ballandıra ballandıra anlatıyor öyle mi ? Seni nasıl bir konuma sokuyor adi herif. Bas tekmeyi eğer gücün varsa onu da süründür nafaka tazmınat her hakkını kullan. Ama önce delil topla. Aklıma sadakatsizdeki Asya geldi

Aa hem suçlu hem de pişkin! Asıl kendisi oynaklık yapıyormuş.
Size de aşk olsun, ne yapacağınızı bize mi soruyorsunuz? Tek seçenek var zaten.

Ben mi yanlış okudum birini bul boşa demiş. Dümdüz boşasa olmuyor mu anlamımda yazdım.

Eşiniz rezil bir insan. Aldatması iğrenç bir de bunu arkadaşlarına anlatıyor...yine, yine sümsük rezil ahlaksız bir erkek yüzünden üzülen kadınlar ..

bunu duyup nasıl sakın kalabıldınız
surda kk da acılan konuları gorunce bende bır garıplık var heralde dıyorum
kocam aldatıyor ne yapmalıyım dıye bır soru mesela ne yapabılırsınız esınız aldatınca ne yapılır bır dusunun bakalım ıyı dusunun bence bulursunuz

Kadının çocuğu var da aklı yok mu ben tavsiye verdim diye koşsun adam bulsun. Sacma sacma seyler yazmayin ya heralde kendi düşünür o kadarını.
Nen var kuzum

Böyle şeyleri okuyunca evlenmekten korkuyorum
Uslubüne bak terbiyesiz
Nasıl yakalanmış ama bu arada tesadüfe bak
O önce telefonuna baksın
Sende ne sakinsin ben adamın aklını alırım o nasıl konuşmalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…