• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EŞİM ALDATIYORRR

burada bu tarz okuduğum konuların çoğunda kadın "ailemin yanına gideyim de kocamın burnu sürtsün yalvarsın bana pişman olsun" mantığında ne yazık ki.

Öncelikle mesajların çıktısını alın elinizde deliliniz olsun. . . Her ne kadar daha yolun başında olsada eğer mesajlarına cevap gelir uzatıp görüşmek ve tanışmak isterse resti çekin. .

Bebeğiniz var diye sizi aldatmaya teşebbüs eden insanla birliktelik mi süreceksiniz.

Öncelikle mesajların çıktısını alın elinizde deliliniz olsun. . . Her ne kadar daha yolun başında olsada eğer mesajlarına cevap gelir uzatıp görüşmek ve tanışmak isterse resti çekin. .

Bebeğiniz var diye sizi aldatmaya teşebbüs eden insanla birliktelik mi süreceksiniz.
vala vazgecilmezim kendi adıma karar veremem ki 5 aylık bir bebegim var

inceleyip altından başka şeyler çıkınca susmak daha kötü bence,Allahım hakkımızda hayırlısını versin Allah sapıttırmasın kimseyi
bende aynı seyi düsünüyorum bide annesinin ablasının yanında ben üye oluyorum felan dedi saka yapıyor sandım gececi sabah gelmiş gecmişe baktım uye olmus merhaba yazmıs bide onların yanında diyor

vala vazgecilmezim kendi adıma karar veremem ki 5 aylık bir bebegim var

5 aylık bebeğin şuan için fikrini belirtmediği için hem kendi adına hemde onun adına karar vermelisin. .
Sen aldatılma psikolojini üzerinden atabilecekmisin ? eşine eskisi gibi sevgiyle bakabilecekmisin ? çocuğuna babasını laik görüyormusun ?

Şayet boşanmayı düşünmüyorsan eşinin muhabbetleri çirkinleşmeden dur demelisin o zaman ! bunlar nedir diye yüzüne çarpmalısın mesajları. Geleceğe dair planların varsa benim psikolojimi bozmadan sonlandırmalıyız diye korkutmalısın

Ailenden uzaktasın, bebeğin var, sonuç???? Madem hiç bir şey yapmayacaksın ne diye kurcalıyorsun? Merhaba yazan buluşur da boşan desek boşanacak mısın, hayır. Eee yani. Bende merak ediyorum napacağını takipteyim :KK14:

Kocan için üzgünüm .Bazen erkekler yeni çocukları olduğunda filan afallayabiliyorlar .Önce al karşına konuş .Gemileri yakma hemen .Minicik yavrun var .

Ailenden uzaktasın, bebeğin var, sonuç???? Madem hiç bir şey yapmayacaksın ne diye kurcalıyorsun? Merhaba yazan buluşur da boşan desek boşanacak mısın, hayır. Eee yani. Bende merak ediyorum napacağını takipteyim :KK14:
bakın ben buraya tartısmaya değil fikir aramaya geldim tabi o raddeye gelirsem bosanacam sizde empaati yapın fikir alıyorum

Back
X