Evliliğinizi bozmayacağınıza göre bilmezden gelmekten başka çare yok...
Katılıyorum,gerçeği öğrendiğinde bir şey yapamayacaksan eğer bilmemek daha iyi diye düşünenlerdenim o yüzden araştırma bir şey yapamayacaksan.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evliliğinizi bozmayacağınıza göre bilmezden gelmekten başka çare yok...
sağol canımSayfayı aç klavyeden printscreen tuşuna bas. Sonra paint programını açıp resmi oraya yapıştır ve kaydet.
Bazı klavyelerde fn tuşu ve printscreen'e aynı anda basmak gerekebilir.
ölede canım böylede durulmazki merhaba ya cevap gelse bulusacak unu biliyosun yaniKatılıyorum,gerçeği öğrendiğinde bir şey yapamayacaksan eğer bilmemek daha iyi diye düşünenlerdenim o yüzden araştırma bir şey yapamayacaksan.
vala su anki planım babamı cagırtıp eve gitmek
yok öle değil ilk defa öyle bir sey yapacam gitmek karar vermenin yarısıdırburada bu tarz okuduğum konuların çoğunda kadın "ailemin yanına gideyim de kocamın burnu sürtsün yalvarsın bana pişman olsun" mantığında ne yazık ki.
vala vazgecilmezim kendi adıma karar veremem ki 5 aylık bir bebegim varÖncelikle mesajların çıktısını alın elinizde deliliniz olsun. . . Her ne kadar daha yolun başında olsada eğer mesajlarına cevap gelir uzatıp görüşmek ve tanışmak isterse resti çekin. .
Bebeğiniz var diye sizi aldatmaya teşebbüs eden insanla birliktelik mi süreceksiniz.
ölede canım böylede durulmazki merhaba ya cevap gelse bulusacak unu biliyosun yani
sağol canım
yaptım canımRica ederim. Mutlaka yap ama elinde kanıt olsun.
bende aynı seyi düsünüyorum bide annesinin ablasının yanında ben üye oluyorum felan dedi saka yapıyor sandım gececi sabah gelmiş gecmişe baktım uye olmus merhaba yazmıs bide onların yanında diyorinceleyip altından başka şeyler çıkınca susmak daha kötü bence,Allahım hakkımızda hayırlısını versin Allah sapıttırmasın kimseyi
yaptım canım
vala vazgecilmezim kendi adıma karar veremem ki 5 aylık bir bebegim var
bakın ben buraya tartısmaya değil fikir aramaya geldim tabi o raddeye gelirsem bosanacam sizde empaati yapın fikir alıyorumAilenden uzaktasın, bebeğin var, sonuç???? Madem hiç bir şey yapmayacaksın ne diye kurcalıyorsun? Merhaba yazan buluşur da boşan desek boşanacak mısın, hayır. Eee yani. Bende merak ediyorum napacağını takipteyim![]()