Eşim Allah Belanı Versin Dedi

Erkeğin triplisi de hiç çekilmiyor bu konuda bunu anladim :) bir de ben ne olursa olsun birşeyin sürekli tekrarindan nefret ederim..mesela "araba eski" 1 kere söylenir biter benim hayatımda....sürekliliği olan hicbirseye tahammülüm yok,belki acaba eşiniz de böyle mi. ?

Ekonomik özgürlüğün varsa böyle adamla ömür geçmez.Ben şunu bilir şunu söylerim ağzı çok iyi laf yapıp çok sevecen olup sonradan en lanet olan insan iki yüzlüdür.Özellikle yabancıların yanında bitanem aşkım ,hayatımın anlamı vb kelimelerle göz boyayanlara gıcık oluyorum bunlar evde karısını döven tipler olabiliyor bazen en iyisi bunu davranışlarıyla belli eden kocadır.Siz iki güzel lafına kanmışsınız çünkü özgüveniniz yok.Nişanlıyken yaptıklarının aynısını yapıyor adam değişmemiş ama sizin gözünüz açılmış.Umarım bu adama bi ders verir kesin kararın hayırlı olur.

Eşim de bir ara böyleydi hatta ben lohusa iken daha siddetli. Su an sadece o uyurken evdeki bütün sesler kesilmeli ama o ayni2şeyi yapmaz kısmı kaldı. Mesela benim eşimin bir hali var. Odada oturuyoruz ve uyumaya gidiyordu çıkarken ışığı kapatirmisin dediğim zaman sürekli benden bişey istiyorsun falan gibi kavga edip kendi kendine banada kavga çıkarıyor sun derdi. Yani bildiğin manyak gibi davranır dı. Şimdi o halleri gitti ama 2. Çocuk için benden veto yedi. Yok sana çocuk mucuk otur oturduğun yerde o zaman seni bosamamam birdaha olursa bosamayacagim manasına gelmiyor dedim. Gerçekten uzun bir zaman boyunca çok mutsuz zamanlar geçirdim. Adamın içinde canavar vardı sanki. Ama belki esin de duzelir. Konusabilceginizi bunun onu suclamak olmadığını. Kotkularınızı tetiklememesi gerektiğini bilmeli. Yani olay günü değil de. Başka zaman aranız iyi iken. Ben kaza yaptığım için hızlı arabada çok korkuyorum hisediyor musun. Bilmene ragmeb2sen hızlı sürünce beni önemsemediğini düşünüp ayrıca üzülüyor um gibi konuşsanız.

Gerçi sizin dediginiz dede bişey yok ama.

Son olarak bir gizli sekerine falan baktirin. Gerci ben o donem baktırdım kanda aşırı nemrutluk çıktı

o kendinin kötü kullandığına inanmıyor ki. hayatında bir acı freni bile olmamış, hiç kaza yapmamış, bunları söylüyor. halbuki trafikte, hele şimdiki trafikte sürekli tecrübesi yok. araba kullandığı zaman 10-15 yıl önce. bu arabayla ilk kazanı yaparsan öleceğiz diyorum anlatamıyorum...

aile terapisini kabul etmiyor maalesef. nasıl kabul ettiririm, zaten faydası olur mu onu da bilmiyorum.

zamanla ne yaptınız da değişti?

işin ilginci benim ailemden de onunkinden de kimse kalkıp sen ne yapıyorsun, böyle saçma iş mi olur, ne yaptı bu kadın da gidip boşanma davası açtın demedi. gerçi benimkiler ne olursa olsun boşanılmamalı diye düşünüyorlar. onunkiler zaten onun ailesi. beni ne kadar sevseler de kalkıp evlatlarına bir şey diyecek halleri yok.

zamanla ne yaptınız da değişti?
Yani çok şey yaptım. Kuzu gibi de oldum. Ondan6çok seste çıkardım. Lanet olsun incelediği yerden kopsun da dedim. Yani artık en son annenle konuştum hatta bir kaç ay önce burda konu bile açtım. Anne her an herşey olabilir bosanabilirim dedim. Eşim bu düşüncede olduğumu bilmiyor du. Ama duzeldi. Çok nadir kavgalarımız olur. Ama eskisi gibi değil. Kendi si duzelmek istedi bence. Umarım böyle devam eder diğer türlü olduğu dönem çok yıpratıcı 'ydi. Anlamadığım oda daha çok yıpranır di o dönem. Neden yaparlar anlamam böyle

bu arada akşam eşim geç saate kadar gelmedi. aradım açmadı. bir daha aradım gelicem birazdan diye mesaj attı. sitedeyim dedi. ondan da yarım saat sonra geldi.

hiç konuşmadı benle. ben de bir tek "allah bana ne gibi bir bela versin istiyorsun" dedim cevap vermedi.

sabah yine konuşmadı...

yaptıklarını görmezden gelip devam etsem mi demişsiniz. tabi ki hayır.
adam zaten sizi kaybetmekten korkmuyor, sevgisi ne derece sağlam ve güvenilirdir ki?
zamanında size boşanma davası açmış bir adam ve kendini hiç değiştirmeden aynı kafayla devam ediyor.
anlaşarak boşanmanızı tavsiye ediyorum. böyle adamdan çocuğunuz falan olsa hayatı dar eder

Söyleyeceğim tek şey hayat çok kısa ve böyle yaşamaya değmez. Düzelmesi içinkarşılıklı çaba gerekir deneyin (terapi vs) ama düzelmiyorsada size de yazık çekmeyin

Eşinizin sizi sevdiğini düşünüyor musunuz?
Aşık mı size?
Geçmişte aşık olmuş muydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…