Eşim Allah Belanı Versin Dedi

Uff ya okumaktan bile sikildim
nedenmi bende suan esimin seninki gibi her oka sinirlenmesinden ve sonzamanlarda beni sinir etmesinden biktim yeter bu adamlardan cektigimiz ufff ya

Okurken sıkıldım siz nasıl katlanıyorsunuz. Bu adamın sizi sevdiğine emin misiniz. Boşanma davasına kadar gitti iş. Bir de tekrar barışmışsınız ayrılmak isteyen adamla.

Okurken sinirden yüzüm gerildi. Tek kelimeyle "olmamış" bir adam eşin. Hala adliyeye gitmeyi düşünmeyip ne yapsam diye sorduğuna göre belli ki sen bu deveyi güdeceksin. Eşinin egosuna hizmet et, sürekli pohpohla; yanlışlarını, açıklarını zinhar dile getirme. Azami hızın iki katı mı araba kullandı? sus ve kaza yapmasını bekle. Yeter ki ağzınızın tadı bozulmasın.

Dövsene sen bu adamı. Anlattın bizi şişirdin yahu. Bence sen eşinden bağımsız bir terapiste git, bunları yaşaya yaşaya senin öfke kontrolünü kaybetmen olası.

Görücü usulü falan mı evlendiniz? Üzgünüm ama eşiniz bariz sizi sevmiyor.sanki ne çıkarsa bahtima gbi bir evlilik yapmış adam .seven insan bianda mahkemeye gidip o davayı açmaz. çocuk oyuncağı mı bu?

Hazır çocuğunuz da yokken onun yarım bıraktığı işi tamamlayıp siz dava açın .

dışarıda kalacak yer bulamadım eve geldim. eşim gelmemiş çoktan gelmiş olması gerekirdi. bütün gün aramadı beni. ben de onu aramadım.

gelince ne yapmalıyım? gelmezse ne yapmalıyım?
Eşiniz geldi mi ?
Gelmedi ise lütfen aramayın şu an adım atması gereken siz değilsiniz.
Zaten yeteri kadar adım atmışsınız bunca zaman yapıcı olmayı bırakın artık.
Bi bekleyin bakalım bu adam sizi kaybetmemek için bir çaba harcıyor mu?
Harcamıyorsa zaten istediği kadar güzel sevsin ne önemi var ki?

Ev konusunda nacizane şunu önerebilirim.
Kendinize ufaktan bi ev bakmaya başlayın 1+1 eşyalı falan.
Bulana kadar da mecbur o evde kalacaksınız elbette.
Eşinizle de konuşursunuz ben ev bakıyorum filan diye.
Bulunca da taşınırsınız kendinize ait eşyaları alıp.
Boşanma konusunda ise biz yazılanları okuyup celallenip boşan diyebiliriz.
Ama bunun bir önemi yok ki zaten bizim boşan dememizle boşanmayacaksınız.
Bence bu süreçte biraz ayrı yaşamanız gerekiyor.
Yani bi bakın bakalım onsuz hayat nasıl,nasıl hissediyorsunuz?
Duygularınız ölçün biçin tartın güzelce.
30günün 15 günü mutsuz musunuz mesela bi düşünün yazın gerekirse yaşadıklarınızı.
Ve tabi eşiniz bu süreçte ne yapıyor sizi kazanmak için evliliği kurtarmak için bir bakın bakalım?

Konunu okuduktan sonra dedimki anakuzusu, manyak, ailesi bes para etmez eski esim beni yinede butun sorunlara ragmen seviyormus dedim.. bu nasil bi tip yahu .. zaten gitmis dava acmis.. cocugun yok umarim.. vallahi ne diyeyim simdi ben.. omur gecmezki boylesi bi dangalakla..

yuh bu ne ya bu adam senı besbelli sevmıyo belli kapriisslli hasppamm bununla hayat mı gecer yahu sen bugun boşanmasan yarın mutlaka bosanırsın bu evlılıgın sonu yok

Canım bu adamda ciddi psikolojik problemler var. Buyumemis cocuk gibi. Sana önerim bu adamdan kesinlikle çocuk yapma. Sen bunu psikoloğa götür diyeceğim ama ölse kabul etmez. Bunu teklif edersen kesin bosanir bu sefer senden. Neyse sen psikoloğa git madem. Yapacak bişey yok yavaş yavaş insanı hasta eder bu adam.

Adam kompleskli ruh hastasının teki.. Yakında seni de ruh hastası yapar ,çocuk olursa onu da yapar. Bu ne ya çekilecek gibi değil.Ederim böyle aşkın ızdırabına der resti çekerim.

Adam o kadar bencil ki senin daha önce bir kaza geçmişin olduğu halde kötü araba kullanıyor. Senin ne hissedeceğinin hiç bir önemi yok. Tek önemli olan onun kendini iyi hissetmesi. Onu kotu hissetirecek bir sey soylediginde veya yaptiginda cildiriyor. Amacı senin onu tekrar iyi hissettirmen. Sen mi gidip Özür dile yi barisiyorsun bununla? Sende de var bişeyler, normal adam bunun bir iki böyle huyunu görse arkaya bakmadan topuklar.

Hadi görücü usulü evlenirsin yok nişanlıkta aileler gorusturmez falan anlarım tanımıyordum evlenince böyle çıktı dersin de sen bir de bununla aynı evde yaşamışsın. Keske ayrilsaymissin. Resmen defolu bu adam canım. Seni seven düzgün bir adam bulursun be sartmiydi bu. Ay geçmiş gitmiş artık ne yapsan boş ama okurken o kadar darlandim ki tutamadım kendimi. Kusura bakma.

Al bir aile terapisine randevu gidin birlikte. Çok sallama bu adamı sen. Randevu aldım ben gidiyorum istersen gel de. Olmadı sen tek gidersin. Zaten dayanamaz bence senle kavga eder eder gelir sonra peşinden tipiş tipiş. Yani sen bu adamı psikoloğa götürmeye kalksan seni kesin boşar demiştim ama vazgeçtim. Yapamaz bu böyle birşey seni tehdit ediyor sadece havaya köpek ısırmaz misali.

Ya bacım Allah yardımcın olsun.böyle bi adamla ömür gecmez.belki zamanla düzelir ama,o zamana kadar da senin ömründen ömür gider.boşan demek dışarıdan kolay bizlere tabi,ama böyle de yaşanmaz ki be anam.

Tek kelime ile seni sevmiyo ne sevgi var ne saygı böyle evlilik mi olur ömür mu geçer

eşiniz öfkesini kontrol edemiyor gibi terapiste gidip yardım almadan düzelmez hayatınız gerçekten çok zormuş

Esiniz fazla bencil. Ben merkezci bi adam bu huylar degisirmi degismezmi bilmiyorum ama cok gecimsiz allah size sabir versin adam kavga etmek icin sebep ariyor. Hatta kavga etmek kusmek sorun cikarmak icin yasiyor. Herseyini gectimde gidip bosanma davasi ne kadar kirici bi hareket cok incitici boyle bi adama napilir hic bi fikrim yok.

Ümüğünü sıkardım yeminle içim daraldı okurken eğer maddi olarak kendi ayakların üstünde duruyorsan hiç bekleme hemen boşan hemmennn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…