Eşim Allah Belanı Versin Dedi

İbretlik koca değiştiremezsin canım ne yapacaksın ya katlanacaksin ya boşanacaksin iki seçenek yani

bilmiyorum. hissiz gibiyim ağlamadım bile. hayra mı alamet mi bilemiyorum

Bence buraya bakmadan önce bir de oturun bunu düşünün sonra yorumları yapalım
Bir evliliği bitirmeye sebep olmak, aklınızı karıştırmak vebal bana göre ama bir öküzle evlisiniz o da ayrı..

Nişanlılık süresi olmadi mi sizin hic mi patlak vermedi bu ruh hastasiii?? Bence yaptiklarinin aynisini yap sen de icin sogusun biraz

okuz degil okuzun onde gideni.
erkekler elestirilmeyi hem sevmiyor hem de hic dikkate almiyor.o yuzden bosa konusuyoruz zaten.ama seninki cekilecek gibi degil.ben olsam girtlaklamistim bu lider okuzu

neden alttan alıyosunuz anlaıyorum, bebek için mi ? alttan aldıkça tepenize daha çok çıkarıyosunuz fakında mısınz ?
hem size hem konu sahibine soruyorum
Kızım babasına çok düşkün. Eşim iyi biri ama bazen öfke sorunu yaşıyor. Mesela geçen gün msj yazdım nerdesin işin bitti mi diye ki kendisi her iş çıkışında arar diye sonra bi msj daha yazdım ve sen ne anlayıssiz birisin diye iki gün konuşmadı.
Ben makina mühendisiyim hem de hukuk fakültesi mezunuyum kendisi avukat bir ortamda insanlar ne hoş hem muhendis hem hukukçu olmussunuz 30 yaşında deyince üç gün konuşmaz illa kendini bişey sanıyorsun hava atıyorsun der. Büyük aşk la evlendik çokta aşığım ama ben de dayanamiyorum.

Millet deliriyor evlenmek için ya hiç anlamıyorum bin pişman oldum. Deli bir kocam var sonsuz iyi bir o kadar da manyak. Adam kompleks mi yapıyor halbuki avukat yok kilo ver yok o yok bu. 54 kiloyum neyi vereceğim o da ayrı Saçmalığı. Kızlar bekar kızlar hayatınızı yasayin

Allah sabır versin. Zor bir karar. Ara sıra benimde aklıma geliyor ayrılık. Bu adamla ömür geçer mi diyorum. Sonra bişey oluyor iyiki eşim olmuş diyorum. 22 ve 2 aylık iki kızım var. Onlar olmasa evlilik çekilmez valla.
Senin kocanda çok tuhafmış. Madem işin var kendi ayaklarının üzerinde durup yeni bir başlangıçyaparsın. Yinede dikkat et. Sana zarar vermesin. Bir yakınına söyle. Seni kontrol etsin hergün. Geçmiş olsun. Hakkında hayırlısı olsun.

Aman hatun amma dertliymişsin araya kaynak oluvermişsin Şurdaki herkes mi öküzlerle evli anlamadım gitti.

Allah yar ve yardımcınız olsun. Hasta eder bu adam seni bak yıpratır incitir kanatır. Yszık degil mi sana

Aman hatun amma dertliymişsin araya kaynak oluvermişsin Şurdaki herkes mi öküzlerle evli anlamadım gitti.
yurdum erkeğinin yetiştirilme tarzı bu, kadınlar bildiğin erkek evlat değil, sadrazamın sol tarafını büyütür gibi büyütmeye devam ettikçe oğullarını bu çile bitmez.

Peki sen barısmaya gitmesen o evde küs mü yasicaksiniz tabi ki hayır senin alttan alacağını biliyor gidip barisacaginu biliyor o yüzden bu kadar rahat konusmazsan konusma diyebiliyor. Bi kerede sen gercekten küs ve hiç konusma gitme ayagina. 3.gün gelmezse 5,gün mutlaka gelir. bakalim bu kadar rahat konusabiliyor mu?

Galiba öyle.
Her buluşmamızda sevgilime ne kusuru var acaba diye bakmaya başladım.
Gizli sapık mı, alkolik mi, kumarbaz mı acaba, babası da yüz kere evlenmiş bu da boşanır mı diye diye...
Oynatmaya az kaldı doktorum nerde noktasında ulaştırdın beni KK!

Çocuk olmadan kaç kurtar kendini.Eşin zaten sana karşı bir duygu beslemiyor belliki.Karakter olarakta huysuz olabilir gerçi bilemem var öyle ruh hastaları. Ama yinede bir ömrü böyle geçirip sinir hastası olmaktansa çocuk mocuk olmadan ayrılman senin için en hayırlısı görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…