Eşim anneannem yüzünden evliliğimizi bitirdi

ilk 2 sayfadan gerisini okumadım ama
tamamen bahane olmuş bu,bazı arkadaşlarında dediği gibi,senden habersiz birşeyler dönmüş ortalıkta ve eşin fena halde doldurulmuş
heleki transfer olacaktı diyosun tüp bebek aşamadsında böyle bi durum yaşanmış, bi mantık kurması çok zor ALLAH cc yar ve yardımcın olsun

ben birşey bilirim birşey söylerim evlenince hem eşinin hem kendi ailenden uzak duracaksın,ben bunu tecrübe ettim gerçekten huzur falan kalmıyor,
ki kısa süre önce bu sıkıntıları çektim ,en kısada kaçabildiğim kadar uzağa kaçcam kendi memleketimden :26
:

Ailem bundan sonra onun adını duymak istemediğini söyledi. sen barışsan bile biz bidaha görüşmek istemiyoruz dediler. benim babam kalp hastası. ona bişey olacak diye çok korkuyorum. sabahlara kadar uyumuyor günlerden beri. annem de öyle ((

Yok yok..bişey var tuhaf...
sanki bi dizinin ilk 6 bölümünü izleyip,yedinci bölüm yerine 36. bölümüne atlamış gibiyim..aradaki 30 bölüm kayıp...senarist çok rahat,izleyiciler o boşluğu doldurmaya çalışıyo ve kendilerini yiyolar sinirden senarist böyle

Eşinizle tanışıp evlenmeniz ne şekilde oldu?
Kayınvalidenizin bu süreçteki davranışları vs. Biraz ayrıntıya ihtiyac var

seni bir laftan ve 1 saatte babanın kapısına bırakıp , ertesi günde eşyalarını zaman kaybetmeden hemen yollamaya meraklı ve hevesli kocan, peki 10 gündür neden boşanma davası açmadı acaba ? ne beklio yani

Çookk çokk saçmaa bunun altında başka bişey var.....:100:
Üzme kendini lütfen... Kendini aklayacak bi durumunda yok açıklamalar yapacak durumunda yokk..
Bu nasıl bişey yaaa cümlelerimi toparlayamayacak kadar afalladım yani..

bir arkadaşım tanıştırdı bizi. kayınvalidem evlenme sürecinde çok fazla problem çıkarmadı. ufak tefek şeyler oldu ama herkeste olduğu kadar. eşim o zaman daha çalışmıyordu. nişanlıyken iş buldu. eşya alabilmek para biriktirebilmek için işe giderken otobüse binmeyip yürüdüğünü bile bilirim

Aynen öylee...:18::18::18:

doldurmak için ip ucuda yok arkadaşım biraz açıklasa iyi olacak arabadan inerken eşi neden para verdi mesala

Yorum yapmıyacaktım ama konuyu sonuna kadar okuyunca duramadım...
Banada tuhaf geldi...
Dört yıldır yeni mi aklına gelmiş anneanne araştırmak bu AKILLI adamın?
Üstelik bir yıl öncesine kadar da görüşülüyormuş....
Bir KOCA...böyle bir araştırmayı pekalaa kendisi de yapabilir! hatta...özellikle KENDİSİ YAPAR....mademki kötü birşeylerden şüphesi var...(ona göre)insan ne diye ARKADAŞLARINA REZİL ETSİN HEM EŞİNİ..HEMDE KENDİNİ!!!!
Kesinlikle farklı bişeyler var.

.

Olayın altındaki sebepleri aramdan yüzeysel olarak bakıyorum ve , böyle saçma bi sebepten 4 yıllık evliliğini bitirebilen bir adamdan , resti çekip mahkemeye boşanma dilekçeni vermenin gerektiğini düşünüyorum

bu yorumlardan sonra neyi bekliyorum gerçekten. ben göndermeliyim boşanma dilekçesini haklısınız. bu adama hiçbir şey değmez.

belki siz de haklısınız arkadaşlar. ben de şu yaşadıklarımı filmlerde olur sanırdım ama.bizzat yaşadım...banaa bir yol göstermeniz adına ne sorarsanız da cevaplamaya hazırım...

Canım yanlış anlama...Bizde görmediğimiz tanımadığımız birinin hikayesni anlamaya çalışıyoruz...
Senin bu forumda sorulan her soruya cevap verebilecek kadar aklı başında olman ama öte yandan 10 gündür yaşanan bu tuhaf olaylara karşı sadece ağlıyor olman da bizi çok şaşırtıyor...Git davanı aç,suç duyurusunda bulun..evimden atıldım,eşyalarım yollandı diye dilekçe yaz..sonuçta hala resmi olarak o evin ikametçisi sensin...mal paylaşımını da onlar kafasına göre yapamaz...
Maddi manevi davanı aç filan..
bu ne Allah aşkına yaa..
Nasıl bi yapınız var karı-koca anlamadıkki...
ta böyle kaldık

bu yorumlardan sonra neyi bekliyorum gerçekten. ben göndermeliyim boşanma dilekçesini haklısınız. bu adama hiçbir şey değmez.

senin arabadan inerkenki şokunu şaşkınlığını tutukluğunu falan o yaşasın şimdi bakalım ne yapacak beyfendi

ben şimdi diğer sayfaları da okudum da sanki bu konu sahte yaa...bi kere ben bir mesajımda yazdım anneanneniz yaşlı ona hap içirip uyutup evinde böyle şeyler yapıyor olabilirler siz bir süre evi takibe alın kendi gözlerinizle görün diyorum tık yok konu sahibinde.benim kulağıma böyle bir şey gelse ben hemen gidip kontrol ederim aslı astarı var mı doğru mu diye.siz ve anneniz ne kadar rahat insanlarsınız ben anlamadım.ve ilk önce eşim araştırma yapanın kim olduğunu söylemiyor yazdınız simdi ise cemaatten arkadaşları diyorsunuz.çok da sakin ve rahat gördüm sizin çok canınız sıkıldı uydurup duruyorsunuz biz de okuyoruz ah vah yazık diye

evet hiçbir şey yapmadım. sadece ona kıyamadım yemin ederim. üzülür diye elim gitmedi hiçbir şey yapmaya. onun dava açmasını bekledim o yüzden.

insanlara konduramıyorum valla, sahte konu açılıp bizleri oyalamanın insanlara ne katcağını bilmiyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…