haklısın ! ama antidepresanların etkisinden vs. de olabilir ya lifeisnoteasy' ciğim. Özgüvenini kaybetmiş de olabilir belki. bilemeyiz ki. ben de ani bişey yaşadığımda alıklaştığım için pek yadırgamıyorumAma evet bu durumda arabadan inip 10 gün boyunca ailesi de dahil kimsenin tepki vermemiş olması ilginç. Fakat gururları kırıldıysa tenezzül etmiyor olabilirler. Ama telefonda ağlıyor, ağlıyorum anlatmama izin vermiyor demesi. bi anlatma ihtiyacı da var ortada belli ki, çözüm istiyor haklı olarak. e bu durumda artık silkinmesi lazım
Canım merak ettim ailen artık onun adını anma vb tarzda mı tepki verdi ? kararı sana mı bıraktılar ?
Yok yok..bişey var tuhaf...
sanki bi dizinin ilk 6 bölümünü izleyip,yedinci bölüm yerine 36. bölümüne atlamış gibiyim..aradaki 30 bölüm kayıp...senarist çok rahat,izleyiciler o boşluğu doldurmaya çalışıyo ve kendilerini yiyolar sinirdensenarist böyle
Aynen öylee...:18::18::18:
Yok yok..bişey var tuhaf...
sanki bi dizinin ilk 6 bölümünü izleyip,yedinci bölüm yerine 36. bölümüne atlamış gibiyim..aradaki 30 bölüm kayıp...senarist çok rahat,izleyiciler o boşluğu doldurmaya çalışıyo ve kendilerini yiyolar sinirdensenarist böyle
belki siz de haklısınız arkadaşlar. ben de şu yaşadıklarımı filmlerde olur sanırdım ama.bizzat yaşadım...banaa bir yol göstermeniz adına ne sorarsanız da cevaplamaya hazırım...
400 lira verdi yanında bulunsun diye...
bu yorumlardan sonra neyi bekliyorum gerçekten. ben göndermeliyim boşanma dilekçesini haklısınız. bu adama hiçbir şey değmez.
ben şimdi diğer sayfaları da okudum da sanki bu konu sahte yaa...bi kere ben bir mesajımda yazdım anneanneniz yaşlı ona hap içirip uyutup evinde böyle şeyler yapıyor olabilirler siz bir süre evi takibe alın kendi gözlerinizle görün diyorum tık yok konu sahibinde.benim kulağıma böyle bir şey gelse ben hemen gidip kontrol ederim aslı astarı var mı doğru mu diye.siz ve anneniz ne kadar rahat insanlarsınız ben anlamadım.ve ilk önce eşim araştırma yapanın kim olduğunu söylemiyor yazdınız simdi ise cemaatten arkadaşları diyorsunuz.çok da sakin ve rahat gördüm sizin çok canınız sıkıldı uydurup duruyorsunuz biz de okuyoruz ah vah yazık diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?