hizmet diyolar. fettullahçılar sanırım. eşim gitmezdi sadece öyle bir liseden mezun. bu ramazanda bir kere toplantılarına gitti. sonra o arkadaşıyla görüşmeye başladılar işte...
cemaat değil onlar eğitim seferberliği gibi bişi yapıyorlar ,o gurupda olan insanlardan zarar gelmez...
Zaten üzgündüm , gece gece hepten hüzünlendim .. üzüldüm ..
Ama ben bir arkadaşında yazdığı gibi : işin içine büyü gb olayların gırdıgını düşünüyorum..
Daha öncede okumuştuk : bıranda karısını evını terk eden adamları ..
Bu işler cahil işi değil artık millet aklını kaybetmıs okumusu okumamışı böyle sapkınlıklar yapıyor..
Size bukadar kötülük yapan kaynananız bunuda yapmıs olabılır ..
Onun harıcınde normal şartlarda baska acıklama yok yasadıgınız duruma ..
Side75 arkadaşım.bak durdum aklıma ne geldi...
Ya düşünüyorum da sen neden bu kadar sakin ve durgunsun anlamadım ben...
Evet eşinin yaptığı şizofrenik hareketler,tiksinç ayrılık sebebi ve bunu korkunç bi şekilde uygulaması,devamında kararım değişmez bu iş bitti diye son noktayı koyması,ağlayıp zırlaması filan gerçekten dehşet seviyede iğrenç
Ama sen de bu katliam karşısında çok sakinsin be canım!
Nasıl olur da bi kadın akşam yemeğe gidecekken kocasıyla,babasının evine "1 yıldır görüşmediği yaşlı ananesinin evine giren çıkan varmış biz bunu kaldıramayız bahanesiyle" postalanır,arakdan da kolilenmiş itinayla dizilmiş eşyaları gönderilir de senin gibi tepkisiz mızmız davranır anlamak mümkün değil..
İnsanın ruhuna ters bi davranış bu..Kime yapılsa şu hainlik ,Hz Rabia gibi ululardan değilse şayet, o arabadan inmeden daha feryat figan olur..sen ağlaya ağlaya babanın evine girip oturmuşun... hala da ağlıyosun parklarda filan..Allah havale ettim,beddua ediyorum filan diyosun..
Nasıl yani???
Bu kadar mı?
Ya ben var ya...Allahım düşünemiyorum kendimi o durumda
Bi tuhaf bi acaip film bu...
Çok merak ediyorum sonu olucak mı?
Satasmadan once onceki mesajima ek yaptigimi benimde ayni problemi yasadigimi tedavi gordugumu..tedaviyi biraktiktan sonra hamile kaldigimi..ustelik ondan cok daha buyukken ...yani imkansiz diye bir sey yoktur demek istedigimi...olumsuz dusunme demek istedigimi okursaniz...ek yapiyim demisim dimi...
Satasmadan once onceki mesajima ek yaptigimi benimde ayni problemi yasadigimi tedavi gordugumu..tedaviyi biraktiktan sonra hamile kaldigimi..ustelik ondan cok daha buyukken ...yani imkansiz diye bir sey yoktur demek istedigimi...olumsuz dusunme demek istedigimi okursaniz...ek yapiyim demisim dimi...yoksa ona ne tabi benim hamileligimden....bende anne olmayacagim diye dusunmenin ne demek oldugunu biliyorum...ve inanin sizden cok empati kurabiliyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?