eşyalarımın arasında altınlarım vardı. onlar gelmedi zaten. ben onu hiç aramadım.10 gün sonra o aradı dün. arabadan nasıl indiğime gelince. çok ağladım yalvardım yapma diye. ama durumu daha da zorlaştırma dedi. para verdi bana ve arabadan indirdi. ben de indim salak gibi.
inan sadece şoktayım ve ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum. bu başlığı o yüzden açtım zaten ne yapmalıyım sorusunun cevabını bulmak için.
Yok güzelim yok şokta mokta olamassın sen..Şokta olan insan kadın forumuna üye olup,konu açıp,bunları anlatıp,herkese cevap verebilcek kadar netin başında oturabilen bi halet-i ruhiyede olmaz...Şokta olan insan,ki bence şoka girilecek bi durum gerçekten,öööyleee donar kalır en fazla bikaç saat dondurulmuş karides gibi..Şok denilen şey 10 gün sürmez...senin çoktan silkelenip,sana yapılan bu pisliğin,bu ihanetin,bu çirkinliğin hesabını sormaya başlamış olman lazımdı...telefonda kocana bağırıp çağırıp ağlıyosun sadece..ha bide annen baban üzülmesin diye sışarı çıkıp parklarda ağlıyosun..
Ya bi tuhaflık yok mu arakadaşlar???
İlk sayfadan beri sadece o ruh hastası adam aleyhine yorumlarım var ama işin bu yönü şimdi patladı beynimde..
Kendinizi arkadaşın yerine bi koyun lütfen...
Bakın ben koyuyorum şu an:
.............................................
.......................................
......................................
Of off offffffffff yazamam şu an yaşadıklarımı ve yaşattıklarımı
eee ailen den kimse damatlarını aramadı mı ? baban onun karşısına dikilip sen kızımı nasıl böyle bi sebepten kapının önüne bırakırsın demedi mi
ben kendimi yerine koyup düşünmeye çalıştım:
o gün evime gelirdim. sebep buysa git bana dava aç bu yüzden derdim. saçma belki ama o şokla bu kadar olurdu....
eşyalarımın arasında altınlarım vardı. onlar gelmedi zaten. ben onu hiç aramadım.10 gün sonra o aradı dün. arabadan nasıl indiğime gelince. çok ağladım yalvardım yapma diye. ama durumu daha da zorlaştırma dedi. para verdi bana ve arabadan indirdi. ben de indim salak gibi.
Yok güzelim yok şokta mokta olamassın sen..Şokta olan insan kadın forumuna üye olup,konu açıp,bunları anlatıp,herkese cevap verebilcek kadar netin başında oturabilen bi halet-i ruhiyede olmaz...Şokta olan insan,ki bence şoka girilecek bi durum gerçekten,öööyleee donar kalır en fazla bikaç saat dondurulmuş karides gibi..Şok denilen şey 10 gün sürmez...senin çoktan silkelenip,sana yapılan bu pisliğin,bu ihanetin,bu çirkinliğin hesabını sormaya başlamış olman lazımdı...telefonda kocana bağırıp çağırıp ağlıyosun sadece..ha bide annen baban üzülmesin diye sışarı çıkıp parklarda ağlıyosun..
Ya bi tuhaflık yok mu arakadaşlar???
İlk sayfadan beri sadece o ruh hastası adam aleyhine yorumlarım var ama işin bu yönü şimdi patladı beynimde..
Kendinizi arkadaşın yerine bi koyun lütfen...
Bakın ben koyuyorum şu an:
.............................................
.......................................
......................................
Of off offffffffff yazamam şu an yaşadıklarımı ve yaşattıklarımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?