Eşim anneannem yüzünden evliliğimizi bitirdi

canım işte altın bahanesiyle git bi bak evine , eğer o yoksa sorun yok zaten ama dediğim gibi karşılaşırsan altın maltın de bişeyler , heryeri didik didik et derim , aldatılma gibi bişeylerin izi var mı diye bak işte ... allah sabır ve kolaylık versin canım

inan sadece şoktayım ve ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum. bu başlığı o yüzden açtım zaten ne yapmalıyım sorusunun cevabını bulmak için.

Yok güzelim yok şokta mokta olamassın sen..Şokta olan insan kadın forumuna üye olup,konu açıp,bunları anlatıp,herkese cevap verebilcek kadar netin başında oturabilen bi halet-i ruhiyede olmaz...Şokta olan insan,ki bence şoka girilecek bi durum gerçekten,öööyleee donar kalır en fazla bikaç saat dondurulmuş karides gibi..Şok denilen şey 10 gün sürmez...senin çoktan silkelenip,sana yapılan bu pisliğin,bu ihanetin,bu çirkinliğin hesabını sormaya başlamış olman lazımdı...telefonda kocana bağırıp çağırıp ağlıyosun sadece..ha bide annen baban üzülmesin diye sışarı çıkıp parklarda ağlıyosun..

Ya bi tuhaflık yok mu arakadaşlar???
İlk sayfadan beri sadece o ruh hastası adam aleyhine yorumlarım var ama işin bu yönü şimdi patladı beynimde..
Kendinizi arkadaşın yerine bi koyun lütfen...
Bakın ben koyuyorum şu an:
.............................................
.......................................
......................................

Of off offffffffff yazamam şu an yaşadıklarımı ve yaşattıklarımı

Ailem anlamısın diye parkta fln konuştum diosunda , 10 gündür ailene neden eve gitmediğini nasıl açıkladın peki ??????

bu konu bole kapanmamalı ıspat delıl ısteyın namusa leke suruluyo sonucta bu kanıtlasınlar cok mantıksız belkı bahane yaratıyorlar sızı bosatmak ıcın kanıt ısteyın mutlaka saf olmayın bukadar kanıtlasınlar budurumu bukadar kolay mı ya yuva yıkmak

ya arkadaşım eşinin yaptığı çok saçma sanki senden ayrılmak istemişde bahane aramış gibi yoksa kendi kardeşin bile yapsa bence en büyük tepki bi daha görüşme demek olmalıydı birde sanki eksik bi şeyler var ya anlatımda ya sende öncesi varmı bu olayın

arkadaşlar ben boşanmayacağım ki. bana bu söylediklerinin gerçek olduğunu ispat etmeden boşanmayacağım. ispat edemeyecek zaten. sonra da ben seni istemiyorum diyeceğim...

eee ailen den kimse damatlarını aramadı mı ? baban onun karşısına dikilip sen kızımı nasıl böyle bi sebepten kapının önüne bırakırsın demedi mi

ben kendimi yerine koyup düşünmeye çalıştım:

o gün evime gelirdim. sebep buysa git bana dava aç bu yüzden derdim. saçma belki ama o şokla bu kadar olurdu....

hayır daha öncesi yoktu. ilk defa bugün yazdım. ve yaşadıklarımın hepsini olduğu gibi anlattım inanın...

babamı ben engelledim. gidip dövücem diye tutturdu. sonra da bu adamdan koca olmaz boşan dedi annem de babam da...

çok çok özür diliyorum ama , valla ikinizin aileside garip , eşininkiler zaten bi alem ama babanda senin engellemene karşı gelmemiş öyle mi ?? ya fake bu olay dicem ama daha önceden konular açmışsın ne biliyim konduramadım , olayın sonu nereye bağlancak çok merak ediyorum

ben kendimi yerine koyup düşünmeye çalıştım:

o gün evime gelirdim. sebep buysa git bana dava aç bu yüzden derdim. saçma belki ama o şokla bu kadar olurdu....

Paşa paşa baba evine gitmesi de işin başka bi tuhaflığı zaten...
Sanki işlediği ağır bi suçun cezas kesilmiş ve cezaya razı gelmiş gibi tın tın gidilmiş baba evine..
Evine gider insan,bağırır,çağırır,tartışır..illa evden gidilecekse toplar pılısını pırtısnı çeker kapıyı çıkar..
Ya ne biliiimm her iki tarafın hikayesi de boğdu beni şu noktada...

Gerçekten çok merak ediyorum...çok!

pasıf kalmanıza cok kızdım oyle ya sızın bır gunagınız suıcunuz yokken anıden yuvanız yıkılıyor bu planlı bısey yemınle ben bole sessız kalmazdım ortalıgı yıkardım nedemek ya varsın bosasın canı cehenneme ama sızın sucunuz yokkı kallesçe kahpece sırtınızdan vurmuşlarbence ustlerıne gıdın kanıt ısteyın gercı kanıt olsa sızın suclu oldugunuzu gostermez ama enazından ısınıcınde baska sey varmı bahane amackımıydı onu ogrenmıs olursunuz butun sayfaları okumadım sanırım ailenıze bısey solememıssınız buyuk hata bırakın onlar barı hakkınızı arasın altınlarınızıda bırakmayın versınler hanı sızın annannenız kotu kadın ya sızı altınınıza nıye tenezzul edıyolar pekı namus abıdelerı?

haklısın ! ama antidepresanların etkisinden vs. de olabilir ya lifeisnoteasy' ciğim. Özgüvenini kaybetmiş de olabilir belki. bilemeyiz ki. ben de ani bişey yaşadığımda alıklaştığım için pek yadırgamıyorum Ama evet bu durumda arabadan inip 10 gün boyunca ailesi de dahil kimsenin tepki vermemiş olması ilginç. Fakat gururları kırıldıysa tenezzül etmiyor olabilirler. Ama telefonda ağlıyor, ağlıyorum anlatmama izin vermiyor demesi. bi anlatma ihtiyacı da var ortada belli ki, çözüm istiyor haklı olarak. e bu durumda artık silkinmesi lazım

Canım merak ettim ailen artık onun adını anma vb tarzda mı tepki verdi ? kararı sana mı bıraktılar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…