çok haklısın bence de sahipsiz bir kedi yavrusu gibi kapının önüne atmak ne demek bu kadın bide öğretim görevlisivalla billa çok özür dilerim şimdi ama kimse kusura bakmasın ve avukatlar üzerime atlamasın, konu sahibinin baştan sona yazdıkları , 30 küsür yaşında ve öğretim üyesi olan bir kadının yazcağı şeylerden çok farklı , gerek içerik olsun gerek yazı tarzı olsun ne biliyim içime sinmeyen bişeyler var , olayın sonunu çok merak ediyorum
Arkadaşlar bende şahsen şoka girerdim dört sene boyunca mükemmel olan evliliğim saçma bir nedenle bitiyor düşünürüm sürekli ne olabilecegini..
Hemen boşanma kararı veremezdim.
Çok ilginç bir konu hakkat adamın başka sorunları var ben başka bir kadın olabilceğinden şüphelendim açıkçası
77 YAŞINDA BİR KADIN NASILMI DÖVER
Benim 80 yaşında kalp hastası olan Babaannemin (aklı pek başında değildi)Dövdüğü hemşirenin buraya gelip bunun mükmün oldugunu söylemesini isterdim..
4 kişi elinden zor aldık hemşireyi yüzünü parçaladı...
çok haklısın bence de sahipsiz bir kedi yavrusu gibi kapının önüne atmak ne demek bu kadın bide öğretim görevlisi
Bu konu sıradan bir aile problemi gibi görünürken aslında Türkiyenin durumunu göstermiş.. Şu an malesef o masum dedikleri tarikatlar bizi kalıplara sokuyor aile hayatımıza kadar burunlarını sokuyorlar, madem sadece eğitim seferberliği neden giyim yaşam tarzı vs karışıyorlar ??
Bu konu sıradan bir aile problemi gibi görünürken aslında Türkiyenin durumunu göstermiş.. Şu an malesef o masum dedikleri tarikatlar bizi kalıplara sokuyor aile hayatımıza kadar burunlarını sokuyorlar, madem sadece eğitim seferberliği neden giyim yaşam tarzı vs karışıyorlar ??
Birşey daha merak ettim , konu sahibi arkadaş izinde olduğunu söylemişti demin ama neden 1 yorum yazıp gitti o halde , bunuda merak ettim
Çok sey soruyorsun arkadasım....
Sen her dakika pc başındamısın? ...
Sorunları olan bir insan ve dinlenmeye ihdiyac duyabilir veyahut işi çıkmış olabilir,ciddiyete dönelim bence,illa konunun fake oldugunu düşünüyorsanız YORUM YAZMAYIN....
Karşı tarafın canını sıkmamış olursunuz...
fake olduğunu düşünüyosam neden yorum yazmıcakmışım ?
İşin ciddiyeti peşinde olanları meşgul etmenizden olmasın??.............
Fake oldugunu düşünen baslıga bir daha girmesin,zira burda kalıp ne bekliyorsunuz,yeni bir haber mi .... tezata bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?