Eşim anneannem yüzünden evliliğimizi bitirdi

İnan okurken inanamadım;
Evlilik bitirme nedeni bumuymuş...

Ya annanenize siz bakmak zorundada kalabilirdiniz,bu kadarcık şeyden sizi babanızın evine gönderiyorsa düşünün ilerde sizinle ilgili hiçbirşeyi taşıyamayacağını ifade etmiş aslında,şok şaşırılcak bir şey,altında başka şeyşer var yada eşiniz ailesi tarafından yönlendiriliyor,anlamakda zorlanıyorum,insanlar hasta da olur,hayal de görür,herşey insan için,kaldı ki annanneniz evinizin dışında , sadece bir duyum bu,tutulcak tarafı yok,eşiniz sizi taşıyabilecek potansiyele sahip değil,seviyorum demek yetmiyor;

sevmek,fedakarlıktır,
fedakarlık bunun neresinde;
Bak canım evliliğin yıkılması taraftarı değilim,zaten bunu sizde istememişsiniz
Mecbur bırakılmışsınız
Hayat mücadele demek,daha ne sorunlar çıkacak kimibilir,
EŞİNİZ RENGİNİ BELLİ ETMİŞ
ŞİMDİ İŞ SİZE DÜŞÜYOR...

Son düzenleme:
çok haklısın bence de sahipsiz bir kedi yavrusu gibi kapının önüne atmak ne demek bu kadın bide öğretim görevlisi

Katılıyorum.. Deli kuvveti dedikleri şey de bu olsa gerek.

çok haklısın bence de sahipsiz bir kedi yavrusu gibi kapının önüne atmak ne demek bu kadın bide öğretim görevlisi

hani çok kültürlü, baskın kişilik, tartışmaya gerek görmeden karar verip uyguluyor desek. bitti diyor e bitti de geçerli nedeni olan insan yapabilir ancak bunu. bu adam ı ıh gerçekten başka nedeni yoksa eğer aman defolsun gitsin zaten, sinirlerim bozuldu, sanki benim ya da bi yakınımın başına gelmiş gibi oldum, inanılmaz kaptırdım kendimi

canım kusura bakma da böyle bi adamı sevmeyi bırak selam bile verilmez, şükret sadece 4 senen gitmiş, gerçek yüzünü 14, 24 sene sonrada gösterebilirdi

canın yanıyo belki objektif düşünemiyosun ama aranız düzelse nolur, sen ayrılmak istemiyosun galiba ama diyelim barıştınız, bu adama nasıl tekrar güvenilir, nasıl eşim diye sarılabilirsin allah aşkına ya

Bu konu sıradan bir aile problemi gibi görünürken aslında Türkiyenin durumunu göstermiş.. Şu an malesef o masum dedikleri tarikatlar bizi kalıplara sokuyor aile hayatımıza kadar burunlarını sokuyorlar, madem sadece eğitim seferberliği neden giyim yaşam tarzı vs karışıyorlar ??

konu sahibi arkadaşım ;

biraz fazla yorumsuz kalmamış mısın?

Acaba dediğin gibi mi fadikeciğim ? dini görüşleri aynı insanlardan oluşan normal boyuttaki bi topluluk buna sebebiyet vermiş olamaz. Sapkın tarikat olması lazım onların. Yobaz dediklerimizden. ama eşinin böyle bir bağlantısı olsa anlamaz mıydı ? Eltilerim benden daha açık giyiniyor diyor kızcağız

daha neler dyacağım demiycem artık bu konudan sonra......
saçmalık bu ötesi yok....
bence üzülme bu adamıda def et başından seni böyle bi sebeple baba evine atan...ertesi gün eşyalarını yollayan bu ne rahatlıktır ya...evcilikmi oynuyordunuz oyun bitti
herkez evine....

ve bundan sonra azıcık aklın varsa sana yalvarsada geri dönme.....
77 yaşındaki kadınada böyle bi yakıştırma yapmaları yuhhh dedirtten cinsten.....
anneannenin böle bi durumu varda neden sadece onlar bliyor....bu işin altında başka bi iş var ama senin kocada iş yok .....

konuyu baştan sona okumadım sadece ilk sayfayı okudum

eşiniz 77 yaşında ki bir kadının evine misafir geliyor diye
77 yaşında ki bir kadını fuhuş yapmakla mı suçluyor ????

Ne alaka şimdi arkadasım??!

söyledikleri hizmet erleri,fetullah gülenciler ise eğer,asla sanmam ki onlardan dolayı bitmiş olsun! Tam tersi onlar yapıcı olurlar,diyologcudurlar,orta yolu bulurlar!! (taraftarları degilim ama gerçekler görülmeli)
Ve kimin giyimine kim karışmış,konuyla ne alakası var bu yorumun ?? ....

Bu işte tarikat yada dini bir baglantı yok kızlar,bunu öncelikle anlayın..

Zira dini bir tarikat önce karşısındakini kazanmak ister,eşide anlatırdı kendi yönüne çekerdi,ama burada konu farklı!A Annenanne ve kayın valide şuan göz önünde..Bununda cemaatler ile alakası yok !
Eşide böyle bir konuşma yapmış olsa zaten konu sahibi ekleme yapardı,aramızda buda geçti diye...

Ama gayet mutlu bir çiftin bir anda bu hale gelmesi büyük soru işaretleriyle dolu,TARİKAT konusu dışında...

Bu işin içinde BÜYÜ olması büyük ihtimallerden....

Yoksa aglayarak bir erkek eşini sokaga atmaz!!! Var birşey,,,varda ilerde çıkıcak artık...

Sabırla görücez...

Birşey daha merak ettim , konu sahibi arkadaş izinde olduğunu söylemişti demin ama neden 1 yorum yazıp gitti o halde , bunuda merak ettim

duruma oyle uzuldumkı Allah kımseye yasatmasın..dun aksam esıme anlattım sence esı neden boyle davrandı..aglayarak onu babasına bırakmıs dedım..

esım kesınlıkle altında baska nedenler var bu sebebe sarılıyor dedı(çunku boyle bırseyı hanımı mı yapmıskı bedelını ona odetmeye calısıyor )bı ınsan durduk yere senın annannen boyle yapmıs yapıyomus dıye 4 yıllık karısından vazgecmez hanımının gunahı ne dedı..

bılemıyorum ısın ıcınde cok fazla detay var gıbıme gelıyor..esınızız sıze soyledıgı ıse sadece bır bahane annannenızı durmus durmus da 4 yıl sonramı arastırmıs ve nıye arastırmıs ne aramaya bulmaya calısmıs..onane annanenızden ayrıca...

zamanla kokusunun cıkacagı kanısındayım..olan sıze olmus kımseye degıl..

Birşey daha merak ettim , konu sahibi arkadaş izinde olduğunu söylemişti demin ama neden 1 yorum yazıp gitti o halde , bunuda merak ettim

Çok sey soruyorsun arkadasım....
Sen her dakika pc başındamısın? ...
Sorunları olan bir insan ve dinlenmeye ihdiyac duyabilir veyahut işi çıkmış olabilir,ciddiyete dönelim bence,illa konunun fake oldugunu düşünüyorsanız YORUM YAZMAYIN....

Karşı tarafın canını sıkmamış olursunuz...

eşiniz sebebinin bu olduğunu söylemiş.. ama bu daha çok onun bahanesi olmuş..
hiç inandırıcı değil.. ama sanıyorum ki üzerinde bilemediğiniz bir baskı var,çünkü gözyaşları içinde sizi ailenizin yanına bırakması düşündürücü..:44:
umarım tez zamanda neden böyle olduğu aydınlığa kavuşur da,sizde bu belirsizliklerden kurtulursunuz

fake olduğunu düşünüyosam neden yorum yazmıcakmışım ?

İşin ciddiyeti peşinde olanları meşgul etmenizden olmasın??.............

Fake oldugunu düşünen baslıga bir daha girmesin,zira burda kalıp ne bekliyorsunuz,yeni bir haber mi .... tezata bak

konu ilk açıldığından beri burdayım , evet yeni bir haber bekliyorum , ne beklediğime de karışcak değilsindir heralde

bana bu sebep çok anlamsız ve saçma geldi.anneanneni bahane edip senden niye ayrılsın.seni gerçekten sevse bunu asla yapmazdı.bence başka sebepler var ama ne olursa olsun bu kadar kolay senden vazgeçebiliyorsa yol ver gitsin zaten böylesi için üzüldüğüne bile değmez

kanser hastası kadın sizi bastonla dövüyor öyle mi? kendi kendine doktora hastaneye gidiyor tüm hizmetini kendi kendine yapıyor? ayrıca onun evini takip etmek sizin 10 gün sonra bizler yorum yapınca aklınıza geliyor?ya hala gerçek falan diyenler var inanmıyorum.konu sahibi ise ne kadaarrr sakin kayıtsız...hiç bunları yaşayan bir insan gibi değil.evet konunun SAHTEEEEE olduğunu düşünüyorum ve yorum yapmaya da devam edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…