Eşim anneannem yüzünden evliliğimizi bitirdi

o nasıl saçmasapan bir bahaneymiş yahu.
anneannen hakkında dedikodular varmışmış
pehhh!!!!!!!!
gözünün üstünde kaşın var ondan başanacağım dese anneanne bahanesinden daha mantıklı olurdu.
böyle basitçe eşinden vazgeçer mi bir erkek.
hastalığı nedeniyle ne yaptığını bilemeyen anneannenizden dolayı sizi cezalandırıyor resmen.
ki ortada cezalandırılacak birşeyde yok.

allah yardımcınız olsun,

aileniz gururu ,bir yana bırakıp adam akıllı konuşmalı eşinizle sonuçta evlatlarısınız ,ha hastalar diyorsunuz kardeşiniz konuşsun böyle nereye kadar gider canım yaa

side cim buarada sen bukadr anlayıslı olursan senı daha cok uzerler canım yaaaa. eşin cok hatalı bence herseyı acıkca konsmadıgı ıcn sende kendını suclu gorp onu haklı bulmaya calsma bukadr ıyı olma bencee

pess hayatımda ilk defa bu kadar saçma sapan bi bahane duyuyorum ya

allah kolaylık ve sabır versin, eşin sandığın kadar iyi biri değilmiş ve seni sevmiyormuş demekki

bilmiyorum belkide kurtulduğuna şükretmelisin

seni sevse gerçekten böyle bişey olsa bile bunu sana yapmazdı, yapamazdı

ya hala anasının sözünden çıkamayan 5 yaşında bi çocuk olgunluğuna sahip ya seni hiç sevmiyor, iki halde de bitmesi senin için daha hayırlısı

çok acı, söyleyeceğimiz hiç bişey seni teselli etmicek, zaman her şeyin ilacı

Son düzenleme:
bu sitede okuduğum hiçbir şeye artık şaşırmıyorum desem de bu ne yahu
böyle sebep mi olur yıllar sonra kusura bakma ama kedi yavrusumusun Allah aşkına o şekilde seni
kapının önüne koyup nasıl gidiyor bu adam,bu nasıl mantık ...
söylenen zaten söylenmiş maddi manevi dava açmalısın en çok merak ettiğim hakime gerekçesi ne olacak bu adamın,
dediğin gibi hakim bu nedenle boşamaz ancak anlaşmalı boşanabilirsiniz.

arkadaşım lütfen silkelen ve kendine gel yasadıgın cok zor senin suan hislerini anlamamız güç ama hala o adama ufak da olsa hak veriyosun önceki sayfalarda sevdiğinden falan bahsetmişsin kendini ve aileni biraz olsun düşünüyorsan hemen boşan ve böyle bir pislikten cocugun olmadıgı için şükret,

benim fikrimde eşinin o bahsettiğin arkadasıya birlikte cemaatte oldugu yönünde bu kadar sacma sapan bir sebep yüzünden böyle keskin bir karar vermiş olmasının baska bir acıklaması olmaz ya da tam bir akıl hastası

Belki bu söyleyeceklerimden dolayı ceza bile yiyeceğim ama tutamıyorum kendimi.

Konu sahibi güzel arkadaşım; eşiniz arkanızdan iş çeviren, açığınızı arayan ve sizi yıllarca ailesine ezdirmiş çok karak...siz bi adam bence.

Sanırım kardeşiniz avukattı. Lütfen elinizden geleni ardınıza koymayarak çıkarın o eşiniz ve ailesi olacak insanları hayatınızdan.

Yazık size yaşattıklarına....

canım konu sahibinin eşinin olmuyomuş bunu evlenmeden önce de biliyomuş sevdiği için kabul etmiş
HIM ANLADIM BEN OKADAR AYRINTILI BAKMAMIŞTIM KUSURA BAKMAYIN.ama senin bu kadar anlayışlı olmana karşın eşinin yaptığı akıla alır bişey değil.yani eşinin kişiliği nasıl biri yani hep böyle dışardan etkinebilecek bi yapıya mı sahip.kararlarını verebilen birimi.bi arkadaş 4 yıl boyunca anneanenin yanında kalmış olmanı şimdiki yaşadıklarına bağlamış acaba gerçekten böyle düşünmüş labilirmi

şimdi aklıma geldi "çocukken ateşli hastalık geçirmiş" demiştiniz sperm azlığını anlatırken. Çocukluğunda ateşli hastalığı ağır tabloda geçiren insanlarda ruhsal bozukluklar oluyor zaten, akademisyensiniz bunu siz de bilirsiniz az çok, bi de bu tarafından bakın desem. Evliliğiniz süresince dengesizliklerini fark etmiş olmanız gerekirdi :44: var mıydı tutarsızlıkları ???

pess..ben olsam bunları kanıtlarıyla beraber ıspatını isterdim ha ıspatlayamadıysa hakaretten ve ifitaradan dava açardım eşi ve ailesine..bukadar basit cnm.

verdiği sebeplere bakılınca "akıl hastası" olma ihtimali geliyor insanın aklına

artık bu sitede okuduğum hiçbişeye şaşırmıcam

kesinlikle bahane bulmak istemiş ama eline yüzüne bulaştırmış..anneanneniz dünyanın en kötü insanı bile olsa sizin suçunuz ne? çok saçma

Öncelikle üzmeyin kendinizi diyerek başlamak isterim. Anlatıtğınız şey gerçekten çok sinir bozucu.
Ama benim okuduklarımın toplamından edindiğim izlenim şu. Yanlış anlamadıysam siz bayramda kayınvalideniz ile tartışmışsınız ki zaten sorunlarınız varmış. Eşiniz de sizi 4 Eylül'de babanızın evine götürmüş. Yani bayramdan hemen sonra. e önceden de hep anneannenizle ilgili ikna olmayan bir yönleri varmış. Bence bayramdaki olayın üzerine kayınvalideniz eşinizi didiklemeye başladı. Lafı bir şekilde anneanne konusuna getirdi. Adam dırdıra dayanamadı ve soruşturmaya gitti. Orada da etraftaki dengesiz insanlardan böyle şeyler duyunca ailesinin de dolduruşuyla noktayı koydu.
Koysun bakalım. Bu şekilde bir evliliğe nokta koyacak kadar dangalaksa kendi cezasını kendi vermiş demektir. Yalnız sizin ortak yaşadığınız eve kolluk yardımı ile girme hakkınız var. KArdeşiniz avukatmış, ona danışın. Neden siz gidiyormuşsunuz ki evden? O defolsun.

verdiği sebeplere bakılınca "akıl hastası" olma ihtimali geliyor insanın aklına

akıl hastası derken. yani ileri boyutta obsesiftir. aklına bişeyi takar onu halledemez. senaryolar yaratır kafasında. bu benim eşim deyip sahip çıkmayı başaramaz. annesi bişey der onun tesirinde kalır, başkası bişey der onun. sağlıklı vicdanlı biçimde durum muhasebesi yapamaz bu da karakter yapısındaki bozukluktur. ama gene de hoş görülemez

her kelimesine katılıyorum!!!

eşin çok düşüncesiz kusura bakmayın ama bu kadın hasta değilmi?bu yüzden evlilikmi biter ne saçma iş:44:

benim merak ettiğimde şu bu zamana kadar ki süreç nasıldı,evlilik nasıl gidiyordu biran da mı herşey değişti.öyle bir anlatılmış ki biz gayet iyiydik ama aniden beni annemin kapısına bıraktı bunun bi geçmişi vardır elbette yoksa içi çok boş

Son düzenleme:
canım sana bir soru sormak istiyorum ama lütfen cevap ver

bu adam saa gelip özür dilese pişmanım dese affedermisin?

valla billa çok özür dilerim şimdi ama kimse kusura bakmasın ve avukatlar üzerime atlamasın, konu sahibinin baştan sona yazdıkları , 30 küsür yaşında ve öğretim üyesi olan bir kadının yazcağı şeylerden çok farklı , gerek içerik olsun gerek yazı tarzı olsun ne biliyim içime sinmeyen bişeyler var , olayın sonunu çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…