Eşim anneannem yüzünden evliliğimizi bitirdi

Bu işin içinde BÜYÜ olması büyük ihtimallerden....

Yoksa aglayarak bir erkek eşini sokaga atmaz!!! Var birşey,,,varda ilerde çıkıcak artık...

Sabırla görücez...

gezginciğim... İnanmak istemiyorum hayatta olabilecek şeylerin sebebinin büyü olabileceğine. bugüne kadar da hiç kendi hayatımda bu ihtimali değerlendirmedim, inşallah büyü diye bişey yoktur diyeceğim ama kuranı kerimde geçtiğini bildiğim için öyle kalıyorum Sadece Allah istemeden tesir etmeyeceği gerçeğini biliyorum, AMA ÇOK korkutucu bişey, tüylerim diken diken olur benim büyü lafını duyunca.

büyü olsa seni seviyorum diye ağlar mı ? ne bileyim, kavga eder falan, hani o zaman acaba büyü mü var sizde diyenler çıkar genelde :44: bu çok değişik hem ağlıyo hem gidiyo, mecburum diye demagoji yapıyor gibi. kızcağız büyü mü yaptılar kocama diye sahtekar hocaların tuzağına düşmesin bi de allah korusun.

Çocuk olmama sorunu erkekten kaynaklanıyor zaten.

Side75 nerdesin canım?
BU ne takipmiş böyle 11 günün ardından..
Altı astarı ananenin evine gitcen,konu komşuyla konuşcan..ben olsam kendi evime de şöyle bi uğrardım ama sanırsam sen akşam yemeğine gidiceğini sanıp babanın evine gönderildiğinden beri kapısını bile açmadın...Ne kütüphaneymiş beee! Gitmeseydin olmamıydı şu kütüphaneye! Bak yaşadıklarına..hangi kütüphanenin raflarında var böyle roman...

gelsen de bir iki bilgi versen artık...
Şiştik, birbirimize düştük...

Konu sahibinin şu dakikaya kadar yapmış oldugu bütün yorumlar.. Baştan sona okuyun cevapları inceleyin diye hepsini birleştirdim...

eşim şu an bizim yaşadığımız evde yaşıyor ve evet anne çok etkiliydi evliliğimizde. annesini çok dinlerdi. bana çok çektirdi annesi 4 yıldır.

annemle değil ananemle 1 yıldır görüşmüyorum. biz evine gittiğimizde bağırıp çağırıyor. kovuyor. bu nedenle 1 yıldır gitmiyorum evine...

herkese çok teşekkür ederim... ailemi soranlar olmuş. onlar da çok şaşkın. ne diyeceklerini bilemiyorlar ((... ama ben çıldırma noktasındayım. gerçekten ne yapacağımı bilemiyorum...

tabi ki dedimgözleriyle görmüşler mi diye. söylentisi bile yeterli diyor...

herşey için teşekkürler. iyi ki varsınız. yalnız olmadığımı bilmek şu anda çok güzel. çok yalnız ve terkedilmiş hissediyorum kendimi...

bu olay 4 eylülde oldu. 6 eylülde eşyalarımı babası getirdi. iki de hamal tutmuş. bütün komşuların gözü önünde çıkardılar eve. en son 1 hafta sonra dün aradı beni.. dün konuştuk.

beni onun ailesinden kimse aramıyor. eltimle çok yakındık. en zor zamanlarımızı paylaştık. o bile aramadı (((

evet. seni özledim dedi. seni çok seviyorum ama böyle birşeyi kaldıramam dedi. ben çok ağladım telefonda. o da ağladı.

ananemle biz fazla görüşmediğimiz için araştırtmış. biz bağırıyo çağırıyo diye görüşmek istemiyoruz diyoduk. annesi ve o ikna olmamışlar benim anlattıklarımdan.

telefonda ben çok ağlayınca bir süre zaman verelim birbirimize. sonra oturup konuşalım. ama sana ümit vermek istemiyorum bu iş büyük ihtimalle bitti dedi.

benim yumurtalıklarım zaman geçtikçe işlevini kaybediyor. birdaha bir insanı hayatıma sokabilir miyim onu bile bilmiyorum ki. hayatıma birini soksam bile herhalde o zamana menopoza tamamen girmiş olurum...

ayrıldıktan sonra yumurta dondurtmayı düşünüyorum. şu an elimden sadece bu geliyor

belki de haklısınız beni hiç sevmedi. belki 4 yıldır ben bir yalanı yaşadım...ben onu o kadar çok seviyorum ki hala ona kıyamıyorum. o bana nasıl kıydı?

bir uzmandan yardım aldım. şu an ilaç kullanıyorum. bir sakinleştirici ve uyku ilacı. başka türlü uyuyamıyorum zaten. belki bir de psikoloğa gitmeliyim.

sanmıyorum bebek için o da çok hevesliydi. hatta transfer sonrası bekleme döneminde otele gideriz diyodu annem rahatsız etmesin diye. bir önceki transferde annesi yüzünden ben sinir krizi geçirmiştim...

eşim 30 yaşında ve üniversitede akademisyen.

eşimin annesi ve babası makine mühendisi ve çok tutucu bir aile. zaten önceden de giyinmeme filan karışırlardı. yani türbanlı değiller ama muhafazakar bir aile.

diğer gelinleri görücü usulü olarak kendileri aldı. o benden çok daha açık giyinir mesela. onunla ilgisi olduğunu düşünmüyorum...

davada benimle anlaşma yoluna gidecek diye tahmin ediyorum. yoksa hiçbir hakim bizi boşamaz...

belki de boşanayım diye şimdi bana iyi davranıyor bilemiyorum ki...

ben de o kişilerin kim olduğunu sordum. yüzleştirmesini istedim. ama kesinlikle kabul etmiyor. ne yapacaksın öğrenip ben öğreneceğimi öğrendim olay bitti diyor. savunma şansı bile vermiyor...

Şu kadarını söyleyeyim. eşimin bu araştırmayı yapan arkadaşları bir cemaate bağlı. aynı liseden mezunlar. bana önceden öyle söylemişti

haklısın belki de çok tepkisizim ama gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum. telefonda kızıp bağırıyorum ağlıyorum ama zaten dinlemiyor ki. kendi kendimi yiyorum şu anda sadece...

inanın bilmiyorum arkadaşlar öyle bir durumda da ne yapacağımı bilmiyorum ki. büyü yaptılar diyelim ben ne yapıcam?felak suresini nas suresini okumak lazım diye biliyorum. başka ne yapabilirim?

arkadaşlar ben boşanmayacağım ki. bana bu söylediklerinin gerçek olduğunu ispat etmeden boşanmayacağım. ispat edemeyecek zaten. sonra da ben seni istemiyorum diyeceğim...

babamı ben engelledim. gidip dövücem diye tutturdu. sonra da bu adamdan koca olmaz boşan dedi annem de babam da...

400 lira verdi yanında bulunsun diye...

sahte diip durma kız , bak ben dedim uyarı aldım , millet neden bu kadar kurcalıyosun falan dedi

yok artık daha neler...

adam da bariz bir numara var yani

anane yuzunden kadın kapıya mı konurmus hiçbişey demeden

eşinizin zeka yasını merak ettim... yada sizi ne olarak gordugunu

yada ciddi anlamda psikolojik bir sorunu var bence eşinizin :44:

Kızlar konu sahibinden özür dileyerek bişey sorucam, siz de kusura bakmayın ama aramaktan başım döndü. yeni üyeyim hala öğrenemdim yardım menüsü de ingilizce çıkıyor. LULU nun yaptığı gibi çoklu alıntıyı nasıl yapıyoruz ?

Allah Allah:44:

Annannenin evine girip çıkan kimliği belirsiz kadın ve erkeklerin ne maksatla oraya geldiğini zannetmiş ki kocan acaba?

Yani ben bişey anlamadım acep annannenin umumhane işlettiğini mi sandı ki?:44::44::44:

Koskoca 70 yşındaki kadın evine girip çıkanın kimlik bilgilerini millete vermek zorunda mıymış?

Ya da alt tarafı 4 senelik damat kadının evine gelebilecek herkesi tanıyormuy muş?

Ayrıcaa ona neymiş

ya iyi de bunlar çokk saçmaa nasıl olurda seven bi insan bu kadar aptalca bişi için eşini bırakır :S ya ayrıca konu niye sahte olsn ki evt çok sçma bi drum ama niye yapsınlarki bunu bn uğraşmmyani şahsen amannn olay baştan sona saçma zaten aklım karıştı :44:umarım gerçk bi konu değildir çünkü bu kadar iğrenç insanla aynı ülkede yaşadığımı bilmek istemem kayınvalide bak insan dmeye bin şahittt

canım alıntı yapacagın yazının sag altında tırnak işareti var ona tıklıyorsun

evet bunu yapabiliyorum ama çoklu alıntıyı yapamadım lulucum

çook teşekkür ederim. konu sahibinden ve kızalardan da özür dilerim. yersiz olduğu için

ayy inanmıyorum tekrar özür dilerim parça parça oldu şaka gibi

neyse ben en iyisi alıntıları birleştirmeden yazmaya çalışayım. yoksa gene yanlış olacak...
lulucum senin alıntılarına bakınca yazdıkları tutarlı görünüyor bana, anlattıklarına inanıyorum... kocası ve kocasının ailesi iyice suçlu psikolojisine sokmuşlar, özgüvenini kaybetmiş, eş de türk filmlerindeki nayır nolamazları hatırlattı adama hepten sinir oldum. anneanneyle neden görüşmüyorlar diye araştırma gereği duymalarına ne demeli bilemedim. yani biz de evlenirken dargın listesi alıp acaba neden dargın diye araştırmalı mıyız? vay vay vay . kırk yıl düşünsem aklıma gelmez

Side anneannemle neden görüşmediğimizi araştırmış demişsin rica etsem bunu biraz açar mısın ? neden bu konuda meraklandı 4 yıl sonra ? neden daha önce sormadı ?

Valla bende şok oldum,ama bence konu sahibi boşanmakla en iyisini eder,resmen sindirmişler kızı,silikleştirmişler 4 senede,böyle sevgi olmaz olsun bide seviyorum diyormuş karısına,ne ezik bi bahane yaaa şok oldum herkes gibi,1 yaşıma daha girdim çok yazık,hemen kurtulmalı bu aileden bence,evlilik normal koşullarda devam etse bile barışsalarda yürümez bu zihniyetle

bu yorumlardan sonra neyi bekliyorum gerçekten. ben göndermeliyim boşanma dilekçesini haklısınız. bu adama hiçbir şey değmez.

Dilekçe gönderin ama boşanma davasının dilekçesini değil, tazminat davasının dilekçesini.Dava sürecinde boşanmayı da talep edersin o ayrı, hatta sen talep etme zaten bırak o talep etsin. Bunca olaydan sonra boşanma davası açmazsa zaten şizofren olduğu kanıtlanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…