Eşim anneannem yüzünden evliliğimizi bitirdi

konu sahibi önleden beri yok, ne yaptı acaba yaa

yorumların bir başka oluyor senin:)gülsemmiağlasammı

Konu sahibinin şu dakikaya kadar yapmış oldugu bütün yorumlar.. Baştan sona okuyun cevapları inceleyin diye hepsini birleştirdim...

kız ne zahmet ettin yaaa.

yaşadıklarınıza çok üzüldüm bence ayrılmak için mantıklı bi sebeb değil bu altında yatan başka bişeyler olmalı ama şunuda unutmayın ahınız yanlarına kalmayacaktır sizin ne suçunuz nede günahınız var anneanneniz böyle bişey yapmış olsa bile bunun faturası size kesilmemeliydi sizin ne suçunuz var allah bildiği gibi yapsın size bunu yaşatanları

merhaba arkadaşlar. dünden beri yoktum. dediğim gibi gidip araştırmam gerekiyordu. çevreden beni tanıdıkları için bir arkadaşım benim için araştırdı. ananemin çok kavgacı olduğunu söylemişler arkadaşıma. sonra eve geç geldiğini ve taksiyle geldiğini söylemişler. birkaç kişi de evin önünde geç saatte taksiler durduğunu, birilerinin eve girip çıktığını söylediler. bu yüzden herşey olabilir diye düşünmüşler. kafalarında bunu yakıştırmışlar yani. gözleriyle gördükleri birşey yok. ama eşim zaten benim yaptığım hiçbir açıklamaya önem vermediği için. ihtimali bile yeterli diyor biliyorsunuz. bu saatten sonra bu evliliği sürdürmek niyetinde tabi ki değilim. ayaklarının üstünde durabilecek bir insanım. beni ne kadar sindirip ezdiklerini geriye baktığımda daha iyi anlıyorum. yaşadığım herşey çok saçma ve türk filmi senaryosu gibi gerçekten...

merak ettım canım dunden beri senı
bu bahane canım bu iş in içinde başka bısey var
gözleri ile görduklerı bısey yok
ustelık olsa bıle her koyun kendı bacagından asılır
başka bişey var kesınlıkle

canım öncelikle gercekten üzüldüğümü belirtmek isterim. Herkes gibi bende bu işin içinde kesinlikle baska dolapların döndüğünü düsünüyorum. Ne yazıkki esin seni hiç sevmemis bu sebepten evlliik bitmez. Senden bu kadar kolay vazgeçtiğine göre kendince senden kurtulmanın yollarını arıyormus ve baksana biseyde bulamayınca böyle saçma sebepler arkasına sığınmıs. Canım kendi ayakları üzerinde durabilen biriyim diyorsun bu hastalıklı kisi ve ailesinden bence biran önce kurtulmaya bak. Hayat ona göre senden ibaret değilmiş, ama suda var hayat ondan da ibaret değil.

İşin içinde kaynana varsa, bir insan kendi öz oğlunun yuvasına nasıl zarar verir, nasıl yıkmak için elinden geleni yapar onu zaten hiç ama hiç anlamıyorum. Analık bu değildir. Analık sadece doğurmakla olmuyor gerçeği bir kez daha kanıtlanmıs oldu böylelikle....
Ne diyeyim ALLAH sabır, dayanma gücü versin sana.

konunun tamamını nerdeyse okudum
hayatta hiçbir şeye şaşırmamaya çalışıyorum artık
yorumların çoğunda konunun fake yani uydurma,sahte,hayal ürünü
olduğu düşünülmüş ,herkes istediğini düşünmekte serbest ama
konunun yarısı bu muhabbetlerle geçmiş

yalan olduğuna inandığınız bir konuya neden yazma ihtiyacı hissediyorsunuz pek anlayamadım
yani zamanınızı harcamayın o zaman gerçek olduğuna inandığınız konulara yazın değerli arkadaşlar
sizlerin bu yazılarınızı eleyip gerçek konuya ulaşmak zaman alıyo çünkü
bazen açılan konudan başka herşey konuşuluyor

gelelim konuya bazen deriz ya eğitim şart diye
bazen de ya eğitim herşeyi çözmüyor diye
işte bu konuda bahsi geçen erkek ve ailesi tam da bu tarife uygun insanlar

insanlar ekseri evliliklerini bizzat kendi aralarında geçen anlaşmazlıklar yüzünden bitirirken
burada konu sahibinin anneannesi ile ilgili bir mesele yüzünden ya da aslında ortada olmayan
ama öyle olduğuna ısrarla inanmak isteyen bir eşin sorun haline getirdiği bir mesele ile karşı karşıyayız
evlilik bu kadar basit değil,olmamalı
karısından vazgeçme sebebi bu kadar mantıksız da olmamalı
kendi anneannesi böyle bir dedikoduya karışsaydı, karısı ona bu muameleyi mi reva görecekti!!

sana boşan ya da boşanma demeyeceğim
bu konular çok hassas oluyor kimseyi o yönde etkilemek de istemem
bu forumda yazarken de ona dikkat edyiorum genellikle
akademik anlamda kariyer yapmış ve eğitimci olarak haksızlığa ilk önce görevi itibariyle karşı gelmesi gereken, kutsal bir mesleği yapan
kişiyle aynı meslekten olduğuma şaşırıyorum

bir eğitimci olarak gerek öğrencilerime,gerek ailelerine,gerek hayatta tanıdığım insanlara öncelikle adil olmaya
çok özen gösteririm,öğretmenlik insanlara güven vermesi gereken bir meslek olmalıdır bence
buna halel getirmemeye çok çalışıyorum
ama senin eşin suçunun dahi olmadığı bir meselede önce seni gözden çıkarmış
çok yazık onun insanlığına
insanları kaybetmek bu kadar kolay ve zahmetsiz mi

dedikodu yüzünden bir yuva yıkılır mı
sana yaptıklarından ve yaşattıklarından ötürü ilerde çok pişman olacağından eminim
insafı ona bu hatasından dolayı rahat vermeyecek
vicdanı yanacak ,şu an namus mümessili kesildiğine bakma
Allahû Ta'ala kul hakkı konusunda hakkı yenen insan affetmedikçe ben hak yiyen kullarımı affetmem demiştir

bundan sonra olaylar nasıl gelişir bilmem ama dilerim ne karara varırsan senin için hayırlısı olur
hayata yeniden başlamak da istersen kendi ayakların üzerinde durabileceğin donanımının olduğunu unutma
sevgiler..

Son düzenleme:
Genel olarak şunu da belirtmek istiyorum.
Arkadaşlar yorum yaparken karsı tarafı incitmeden yapmaya dikkat edelim, kimin ne yasadığını, neler çektiğini kimse bilemez kendinden baska...

Yavu şu KK'da bir daha bir şeye şaşırmayacağım diyorum, her seferinde gelip alnıma yapışıyo sözüm

Bence 2 nedeni var bu işin,

1. Konu sahibi 8 yıl ananeyle yaşamış, sonra bir daha görüşmemiş. Koca kişisi, gel zaman git zaman kendisini büyüten kadınla neden görüşmediğini merak edip dur bi araştırayım demiş ve karşısına böyle şeyler çıkmış. Benim karım da yapmış mıdır, karışmış mıdır bu işlere diye kukumav kuşları gibi düşünüp düşünüp, işin içinden çıkamayıp, bir de ana kuzusuysa eğer karısını kapıya koyuvermiştir.

2. Ailesi konu sahibini istemediği için ya karın ya biz demiştir, koca kişisi de ağlaya zırlaya ailesini seçmiştir.

Sonuç:
Ben olsam ne yapardım?
Bugün ayrılmalarının 12. günü galiba, bu bana yapılmış olsaydı şu anda koca kişisinin oturduğu ev 10 gün önce tepesine çökmüş olurdu.

Güzel arkadaşım... şöyle bi silkelenip kendine gelip bütün bu olanın bitenin hesabını bi sorma zamanı gelmiş de geçiyo farkındaysan.

hayatım işin gücün var kültürlüsün boşa gitsin elin mahkum değil..ortada çocuk da yok ne diye bu korkak adamla evli kalacaksın ki bırak anası ona bulsun baskasını...hayat kısa sen önemlisin ama tabi ki acısını cıkar o adamdan bunun evlilik oyun değil anlasın...sen de yat kalka şükret erken kurtuldun o adamdan cocuk yapmadan ya tüp bebek olsaydı Allahın bildigi varmış..

Benim de öyle artık "hiçbirşeye şaşırmam" demiyeceğim, bak bakalım şaşırıyor musun şaşırmıyor musun diyor sanki bi el tokat yemiş gibi oluyorum .kukumav kuşu gibi düşünüp vs. çok güzel anlatmışsın...vicdani muhasebe yapmaktan bu kadar aciz bi adam nasıl olur ya. HASTA demek ki ! annesini dinlemek için diğerine yaptığı ne? SIRF bu sebeptense zaten kurban kes kardeşim sen iyi ki çocuğum olmadı babasız büyüyecekti evladım diye! Bak ben babasız büyüdüm, çok zordur allah kimseye yaşatmasın. Keşke çocuğum olsaydı da öyle ayrılsaydık falan diye düşündüğünü hissettim yazılarında. YOOO çocuğunun babasını da seçmen gerek hayatta. haa yanılamaz mısın tabii ki yanılırsın. o ayrı. AMA bu adama zaten çocuk yapılmaz iftiraya ya da başkasının suçunu diğerine ödetmeye kalkıyor. zeka çalışıyor ki eğitim ve iş hayatında başarılı. AMA aklı vicdanına fısıldıyamıyor ... ben bu bahaneye gene de inanmıyorum. ya kızcağızın kendisi için de atılmış bi iftira var ve bu henüz ortaya çıkmadı. ya da bu adam bu bahaneyi ortaya sürüp karşı tarafa kendini ezik hisettirip boşanmaya kalkıyor. gerçek nedeni zaten boşanmak. timsah göz yaşları onlar

biraz önce eşimin babasının bir arkadaşı aradı. babası benim babamla görüşmek istedi. ama babam kabul etmedi görüşmeyi...

biraz önce eşimin babasının bir arkadaşı aradı. babası benim babamla görüşmek istedi. ama babam kabul etmedi görüşmeyi...

Yaşadıklarınız yenilir yutulur cinsten değil ama konuşmazsanız nasıl anlaşmayı düşünüyorsunuz?Ya da ipleri tamamen koparmaya mı karar verdiniz?

Anlattıklarının gerçekliğine inanıyorum...

Zira burda açılan tüm konular fake muamelesi görüyor

Boşa kalabalık,boş yere sayfalar ilerliyor...

Yaşadığın durum,insanın mantığını durdurur cinsten,

belki de hayatımda duyduğum en saçma banaheyle bitmek üzere olan bir evlilik.

Ama insanoğlu yaşadıkça başına daha neler gelecek,yaşayıp göreceğiz hepimiz.

Eşin hiç sevmemiş olmalı ki,başkalarının lafıyla evlilik noktalıyor.

Kör cahil bence,istediği kadar eğitimli biri olsun,cehaletini yok edememiş.

Allah büyük,yaptıklarını elbette çekecekler.

Sende güçlü ol,boşanma konusunda ilk adımı atan sen ol...

İnşallah herşey gönlünce olur.

ne yapsın adamcağız ... bu anlattıkların en doğru olanı yaptığını düşündürüyor bana.
ama bir taraftan da hazır bu fırsat ayağına gelmişken açıp ağzını yumsaydı gözünü diyor insan. sen şimdi merak ediyorsundur, ne diyecekti acaba diye, ben bile merak ettim :97: ne diyebilecekse artık ilginçliklerine devam ediyorlar

eşinden bi daha ses çıkmamıştı değil mi bu arada ?

13-14 gün oldu ama geldiğiniz nokta bu mu bu rezalet karşısında?
Babanı babası aradı,baban kabul etmedi...

Kocandan ses seda çıkmıyo mu?
Hala hesap sormadın mı?
Evine hala hiç uğramadın mı?
Anneannene gitmedin mi?

Alper Tunga öldü mü?
Emdi yürek yırtılır o zaman

canlarım yapmayın artık lütfen. İnanıp inanmamakta hepimiz serbestiz. konuyla ilgilenmeyi bırakın madem inanmıyorsanız. bu olay gerçekse ne hisseder karşımdaki diyemiyor musunuz hiç. siz öyle tepki verirdiniz diye karşınızdakinin vermeyişini yargılamayın. her insan farklıdır. kimi içine kapanır, kimi ortalığı ayağı kaldırır.

kişi kendinden bilir işi

Diyelimki eşinizin anneanneniz hakkındaki düşünceleri doğru,diyelimki anneanneniz düşünülen şeyi yapıyor.Bunun sizin evliliğinizle ne alakası var anlayamadım,eşiniz sizi tanıyamamışmı dıdının dıdısı yüzünden sizi terkediyor.
Asıl siz ona gurur yapın ve bu yaptığını affetmeyin .

Eşinizin ailesi, hatta belki eşiniz "aman elalem ne der" diye düşünen insanlardan sanırım...

77 yaşındaki bi kadının fıldır fıldır dolaşması enteresan.Üstelik kanser hastası.

Ama eşinizin yaptığı tamamen bahane etmek.
Hasta bir kadına sahip çıkmayı düşünmek yerine bunu yapıyor.
Bahane lazımmış
Saçmalamış!

Lütfen şu sakinliğinizi atın üstünüzden.

Keske babaniz gorusmeyi kabul etseymis. En azindan gelin bakalim sizin derdiniz ne deme firsati olacakti. Sizin bosanacaginizi soyleyecekti ve bu isin aslini soracakti. Bilmiyorum arkadasim sizi tutan ne ki gidip o adama hesap sorup bir açiklama istemiyorsunuz... Buna hakkiniz var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…