Side75 nerdesin canım?
BU ne takipmiş böyle 11 günün ardından..
Altı astarı ananenin evine gitcen,konu komşuyla konuşcan..ben olsam kendi evime de şöyle bi uğrardım ama sanırsam sen akşam yemeğine gidiceğini sanıp babanın evine gönderildiğinden beri kapısını bile açmadın...Ne kütüphaneymiş beee! Gitmeseydin olmamıydı şu kütüphaneye! Bak yaşadıklarına..hangi kütüphanenin raflarında var böyle roman...
gelsen de bir iki bilgi versen artık...
Şiştik, birbirimize düştük...
Konu sahibinin şu dakikaya kadar yapmış oldugu bütün yorumlar.. Baştan sona okuyun cevapları inceleyin diye hepsini birleştirdim...
merhaba arkadaşlar. dünden beri yoktum. dediğim gibi gidip araştırmam gerekiyordu. çevreden beni tanıdıkları için bir arkadaşım benim için araştırdı. ananemin çok kavgacı olduğunu söylemişler arkadaşıma. sonra eve geç geldiğini ve taksiyle geldiğini söylemişler. birkaç kişi de evin önünde geç saatte taksiler durduğunu, birilerinin eve girip çıktığını söylediler. bu yüzden herşey olabilir diye düşünmüşler. kafalarında bunu yakıştırmışlar yani. gözleriyle gördükleri birşey yok. ama eşim zaten benim yaptığım hiçbir açıklamaya önem vermediği için. ihtimali bile yeterli diyor biliyorsunuz. bu saatten sonra bu evliliği sürdürmek niyetinde tabi ki değilim. ayaklarının üstünde durabilecek bir insanım. beni ne kadar sindirip ezdiklerini geriye baktığımda daha iyi anlıyorum. yaşadığım herşey çok saçma ve türk filmi senaryosu gibi gerçekten...
Yavu şu KK'da bir daha bir şeye şaşırmayacağım diyorum, her seferinde gelip alnıma yapışıyo sözüm
Bence 2 nedeni var bu işin,
1. Konu sahibi 8 yıl ananeyle yaşamış, sonra bir daha görüşmemiş. Koca kişisi, gel zaman git zaman kendisini büyüten kadınla neden görüşmediğini merak edip dur bi araştırayım demiş ve karşısına böyle şeyler çıkmış. Benim karım da yapmış mıdır, karışmış mıdır bu işlere diye kukumav kuşları gibi düşünüp düşünüp, işin içinden çıkamayıp, bir de ana kuzusuysa eğer karısını kapıya koyuvermiştir.
biraz önce eşimin babasının bir arkadaşı aradı. babası benim babamla görüşmek istedi. ama babam kabul etmedi görüşmeyi...
biraz önce eşimin babasının bir arkadaşı aradı. babası benim babamla görüşmek istedi. ama babam kabul etmedi görüşmeyi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?