bu olay 4 eylülde oldu. 6 eylülde eşyalarımı babası getirdi. iki de hamal tutmuş. bütün komşuların gözü önünde çıkardılar eve. en son 1 hafta sonra dün aradı beni.. dün konuştuk.
bana da çok saçma geliyor olanlar. Yani düşünün ki sabah evinizden çıkıyorsunuz 11.00 gibi. Birdaha evinize girmenize izin verilmiyor. Ananemin evine kadınlar ve erkekler birlikte olmak için geliyorlarmış. Bana öyle diyor. Kaldı ki ev rezil bir durumda. Kimse içeri bile girmek istemez. Defalarca sordum ama başka bir sebep yok diyor. Normalde de çok kıskanç bir insan. Ben ailende böyle bir insanın olmasını kaldıramam diyor. Bazen bu yaşadıklarıma dayanamıyorum. ölmek istiyorum gerçekten...
evet. seni özledim dedi. seni çok seviyorum ama böyle birşeyi kaldıramam dedi. ben çok ağladım telefonda. o da ağladı.
telefonda ben çok ağlayınca bir süre zaman verelim birbirimize. sonra oturup konuşalım. ama sana ümit vermek istemiyorum bu iş büyük ihtimalle bitti dedi.
telefonda ben çok ağlayınca bir süre zaman verelim birbirimize. sonra oturup konuşalım. ama sana ümit vermek istemiyorum bu iş büyük ihtimalle bitti dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?