Eşim anneannem yüzünden evliliğimizi bitirdi

Eşinle değilde bir şekilde kayınvalidenle teke tek konuşsan diyorum ha? Yani ne bileyim olaya karşı rengini az çok belli eder,parmağının olup olmadığıda belli olur..

bu olay 4 eylülde oldu. 6 eylülde eşyalarımı babası getirdi. iki de hamal tutmuş. bütün komşuların gözü önünde çıkardılar eve. en son 1 hafta sonra dün aradı beni.. dün konuştuk.

beni onun ailesinden kimse aramıyor. eltimle çok yakındık. en zor zamanlarımızı paylaştık. o bile aramadı (((

bu olay 4 eylülde oldu. 6 eylülde eşyalarımı babası getirdi. iki de hamal tutmuş. bütün komşuların gözü önünde çıkardılar eve. en son 1 hafta sonra dün aradı beni.. dün konuştuk.

Nasıldı peki?yani konuşurken nasıldı ilk o arabadaki gibimiydi?

evet. seni özledim dedi. seni çok seviyorum ama böyle birşeyi kaldıramam dedi. ben çok ağladım telefonda. o da ağladı.

inanılır gibi değil ,siz okumuş bir bayansınız ,az çok insanları tanıyorsunuzdur ,
4 yıl içinde hiç mi eşinizi tanıyamadınız ,yani çok mu tutucu,ailesine çok mu düşkün,şu anda birinin dolduruşuna mı geldi yoksa tamamen kendi fikri mi,az çok anlayabilirsiniz bence ,kesinlikle hiç bir anlam veremiyorum

bunlarin altindan mantikli mantiksiz neler cikacak acaba cok merak ettim....bu olaya hic yorum yapamiyorum walla...cok ilginc...cok tuhaf seyler duydum ama bu baya garip..

Öncelikle Allah yardımcınız olsun.............çok merak ediyorum acaba eşinizin anneannesi ya da babaannesi hakkında böyle bir söylenti olsa ne yapardı?Aslında onun da bütün sülalesini araştırmak lazım..bakalım neler çıkacak.......Bunları duyduğum zaman Türkiye de 100 yılda geçse hiçbir şeyin değişmeyeceğini görüyorum........Erkek egemen toplum........

ölmeyi falan aklından çıkar kızım. Kocanı karşına alacaksın eteğindeki taşları döksün.mis gibi sürüp giden evliliği neden böyle iddialarla yıkmaya kalkışıyormuş açıklasın. Gerekirse anneannenin aleyhine sahitlik yapan kişilerin de kimliğini sana versin git konuş bakalım.ne görmüşler bir de sana anlatsınlar. Hem anneannenin öyle bişeysi olsa sen bilmez misin?? Kaldı ki böyle bir araştırma yapma ihtiyacı da nerden çıktı. Bir yaşıma daha girdim. Tööbe tööbe

eşim çok tutucu ve ailesine çok düşkün birisi. beni babamın evine getirdiğinde ananemle ilgili söylediği şeylerden bildiğim kadarıyla ailesinin haberi yoktu.ailesine beni bıraktıktan sonra anlatmış herşeyi.

evet. seni özledim dedi. seni çok seviyorum ama böyle birşeyi kaldıramam dedi. ben çok ağladım telefonda. o da ağladı.

Sevdiğini söylüyor ve ağlıyor bence düzelir,ama hani zaman tanısanız birbirinize ayrılmak yerine.. hem daha mantıklı düşünebilir..Yaptığının yanlış olduğunu anlar.. Ah erkekler.. Pişman olacak yaptığına..

ananemle biz fazla görüşmediğimiz için araştırtmış. biz bağırıyo çağırıyo diye görüşmek istemiyoruz diyoduk. annesi ve o ikna olmamışlar benim anlattıklarımdan.

Bunun altında kesinlikle başka bir neden olmalı. Böyle akıl sınırlarını zorlayan bir bahane olamaz. Sana kendini kötü hissettirmeye çalışıyor sanki neden sensin senin ailenmiş gibi, ancak korkak adamlar yapar bunu.

telefonda ben çok ağlayınca bir süre zaman verelim birbirimize. sonra oturup konuşalım. ama sana ümit vermek istemiyorum bu iş büyük ihtimalle bitti dedi.

Canım benim kayınvalidemle sorunlarım var demişsin,kocan annesigil tarafından çoook güzel doldurulmuş,bu kızdan nasıl kurtuluruz denmiş,böyle bir kumpas hazırlanmış,anneannen bahane edilerek kapı dışına konmuşsun konu bu kadar açık.

Böyle iğrenç insanlar için ne ağla ne kendini yıprat.Ellerim titredi iğrenç mahluklar.Kendi kızlarını da kapı dışına atanlar bulunsun.

telefonda ben çok ağlayınca bir süre zaman verelim birbirimize. sonra oturup konuşalım. ama sana ümit vermek istemiyorum bu iş büyük ihtimalle bitti dedi.

lütfetmiş haspam:82:
başka bişey var bu işin içinde..gelişmeleri merakla bekliyo olucam...
anneanne filan işin kılıfı bence...

Peki büyük ihtimalle bitmiş ya, boşanma davasını kim açacakmış, neden ne olacakmış?

Canım Allah sana eyüp peygamberin sabrından versin.Şok oldummm
bence bu önceden planlanmış bir şey
bu kadar kısa sürede araştırma yapmak,evliliği bitirmeye karar vermek neredeyse imkansız
Anneannenle zaten görüşmüyormuşsunuz,size bir zararı yok neden araştırma gereği duyuyorlar ki
eşinin ailesi ve eşinin hazırladığı hain bir plan bence bu

hakime ne söyleyeceksin dedim zaten bilmiyorum dedi. söyleyecek bişey yok ki. ona karşı yerine getirmediğim hiçbir şey yok. bizim kavga ettiğimize bile kimse şahit olmadı şimdiye kadar. ha kayınvalidemle sorunlarıma gelince baştan beri beni hiç sevmedi. çocuk istemesin diye eşimi doldurdu. gecenin bir yarısı geldi evimizde kaldıı. sürekli evimi inceledi. temiz miyim?pis miyim? beni her fırsatta aşağıladı. en son bayram günü hiçbişey yokken sen çık mutfaktan sana burda ihtiyaç yok diye bağırıp ağlattı beni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…