- 10 Ağustos 2018
- 3.797
- 7.724
- 108
- Konu Sahibi Suleymanin Hurremi
-
Bende bu soruların cevabını bilmiyorum. Artık zaten mücadeleden de yoruldum.Ya bisi dicem gerkmcekten hastaliklariniz hepsi icin cok gecmis olsun diyorum oncelikle. Ama sizin seker ve kalp hastaliklariniz var ayrica disleriniz mahvolmus durumda. Esiniz annenizin yardima gelmesini istemiyor paşa hazretlerinin rahati bozulmasin diye. (Zaten ben boyle bir koca icin annemin varya kılını kıpırdatmam birak yardima gelmesini haketmiyor cunku. ) sizi takmayan bir es ve annesigil. Bu nasil is yabi hayat müşterek hastalikta saglikta deniyir.
Siz hastaliklarla boğuşurken beyfendi makam mevki yukseltme peşinde
Sakin anneni çağırıp ta o hayirsiz damada hizmet ettirtme degmez.
Bi zahmet kendi annesi gelsin yapsın temizlik yemek. Madem kendi evi gibi goruyor orayi
Ay sinirlendim valla. Senin anneni istememe gibi bir hakki varmi ki onda orasi sadece onun evi mi senin de evin. Annenlerde oekala gelebilirler. Seni niye kimse takmiyor
Desteğiniz için çok teşekkür ederim. İstanbulda bildiğin bir dişçi yok burada tanıdık aracılığı ile iyi bir fiyata anlaştık bu yüzden burada kalmayı tercih ettimSen de annenlere git. Çalışmıyorsan. Dişlerini orda iyi Bı doktora yaptır. O da evinde kös kös otursun. Yokluğunu anladın biraz. Siz ağaç konuğundan mi çıktınız. Hiç kimseyi yok sayamaz
Keşke biraz daha destek olsanız konuya fikir beyan ederek yani insanlar karğuz kavun değil gerçekten nişanlıyken biz hiç tartışan bir çift bile değildik. Evlenmek bambaşka bir olaymış. BilemedimBu kocayı çok aradınız mı?
Yüksek ihtimal. Kayınvalidem istemiyor kimseyi. benim hiç bi akrabam ailem gelmesin.Sonradan fikri değiştiyse biri akıl vermiş olmasın
Altı üstü dediğiniz olay bir muayene değil 6 tane azı dişim çekilecek ve hepsi enfeksiyonlu dişler. Kalp ve şeker hastasıyım şeker hastalarının yaralarının çok zor ve yavaş iyileştiğini umarım biliyorsunuzdur. Ağrısı olunca insan bi çorba bile yapamıyor evet aynen böyle. Sınav ortası diyorsunuz bütün yaz eşim evde yattı jüriye iki ay kala sıkıştırdıkça benim suçum ne? Ayrıca eşimden habersiz çağırmadım eşim ilk başta tamam dedi sonradan vazgeçti. Sizin için basit olan şeyler bünyeden bünyeye farkeder.Altı üstü dış muayenesine gidip geleceksiniz bir çorba ne kadar vaktini alır akşam dan yapar öğle ye de kalıp ısıtılır evde bakıma muhtaç bebek çocuk yok annenizi sinav ortasi cagirmissiniz hemde esinizden habersiz son derece yanlis
Haberi vardı sonradan vazgeçti desteğiniz için teşekkürlerKeşke çağırmadan eşinize danışsaydınız nezaketen de olsa. Ya da haber verseydiniz. Ama hiçbiri eşinizin tepkisini haklı çıkarmaz. Gelecek olan kişi anneniz sonuçta ve keyfi de gelmiyor.
Bende babam gibi kalp hastasıyım ve üstüne şekerim de var. Ameliyat olmuyorum ama normal insanlardaki gibi diş çekim sürecim olmuyor. Çekilen dişler azı olduğu için hepsi enfeksiyonlu az çok bilirsiniz enfeksiyon insanı öldürmez süründürür. Lokantaya değil tuvalete gidecek halim olmuyor inanın.Bu şartlarda neden çağırdınız ki
Verin sipariş gelsin yemek
Olmadı lokantaya gidip yiyin
Eşinizin tepkisi abartılı ama siz de yetişkinsiniz hastanede yatmalı ameliyatlık bir durumunuz yok ki
Kendi kendinize yetmelisiniz bence
Kalp ve şeker hastasıyım bu yüzden çağırıyorum. Ayrıca 1 diş değil 6 diş çekilecek yemek yiyemeyeceğim mesele iş değil ama bana bi tabak çorba ısıtmayan eşim var. O kendi karnını doyururken siz aç oda da bekleseniz ağrıdan ağlarken ne yapardınız merak ediyorum.Annenizin gelmesine karismasi yanlisda ameliyat olmuyorsunuz cocukda dogurmuyorsunuz dis yaptiriyorsunuz.
Aci uyusukluk agri bile olsa
surecegi 1 saat.
Yatar dinlenir bi makarna corba yaparisniz yarim saatlik is.
Ev isinizde kaliversin disci gunlerinizde.
ilk defa dis yaptiripda biri gelsin baksin ize diye dusunen birini gordum.
ilginc.
Benim çorba içmem gerek kahvaltı yiyeneyeceğim. O zaten kendi karnını doyuruyor aç kalan ben oluyorum.Bırakın evinizde yemek pişmesin kahvaltılık yaparsınız ne varsa anneniz gelip de ona sürat asılıp kalbinin kırılcağına eşin yemeksiz ütüsüz gezsin bşn kat daha iyi olur diye düşünüyorum Annenede sınavlarına başladı evde çıtırtıya bile tahammülü yok eniyisi sen gelme anne de çık işin içinden
Gelme demedim geldi sonradan kabul etti kendiliğinden benimle ilgilenemeyeceğini anladı. yani ben anlamıyorum zaten bu ne istiyorannene gelme dedin mi
Yazık ya
Üzüldüm kadınada
Etkisinden çıkamadım konunun
İyi davranıyor mu anneneGelme demedim geldi sonradan kabul etti kendiliğinden benimle ilgilenemeyeceğini anladı. yani ben anlamıyorum zaten bu ne istiyor
Sevindim gelmesine inş pişman olmaz kadın gelipte.Gelme demedim geldi sonradan kabul etti kendiliğinden benimle ilgilenemeyeceğini anladı. yani ben anlamıyorum zaten bu ne istiyor
Bi çorba içinmi bu kadar tantana gerek yoktu benceBenim çorba içmem gerek kahvaltı yiyeneyeceğim. O zaten kendi karnını doyuruyor aç kalan ben oluyorum.
Adam için değilmişki kendine çorba yapsın diye çağırmış annesini uzaklardan konuyu anlayamadık sanırımannen de gelmesin, sen de adama yemek yapmak için hırpalama kendini.
Adam için değilmişki kendine çorba yapsın diye çağırmış annesini uzaklardan konuyu anlayamadık sanırım
Bencede sonuçta agrı gideren ilaçlar var corba dedğin nedır .5dk işgerek yok ki bence.
sadece diş çekimii, bi şekilde idare edebilir. hasta ise kocası da kendisini idare edebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?