Eşim annemi istemedi

Bende bu soruların cevabını bilmiyorum. Artık zaten mücadeleden de yoruldum.

Sen de annenlere git. Çalışmıyorsan. Dişlerini orda iyi Bı doktora yaptır. O da evinde kös kös otursun. Yokluğunu anladın biraz. Siz ağaç konuğundan mi çıktınız. Hiç kimseyi yok sayamaz
Desteğiniz için çok teşekkür ederim. İstanbulda bildiğin bir dişçi yok burada tanıdık aracılığı ile iyi bir fiyata anlaştık bu yüzden burada kalmayı tercih ettim

Altı üstü dediğiniz olay bir muayene değil 6 tane azı dişim çekilecek ve hepsi enfeksiyonlu dişler. Kalp ve şeker hastasıyım şeker hastalarının yaralarının çok zor ve yavaş iyileştiğini umarım biliyorsunuzdur. Ağrısı olunca insan bi çorba bile yapamıyor evet aynen böyle. Sınav ortası diyorsunuz bütün yaz eşim evde yattı jüriye iki ay kala sıkıştırdıkça benim suçum ne? Ayrıca eşimden habersiz çağırmadım eşim ilk başta tamam dedi sonradan vazgeçti. Sizin için basit olan şeyler bünyeden bünyeye farkeder.

Bende babam gibi kalp hastasıyım ve üstüne şekerim de var. Ameliyat olmuyorum ama normal insanlardaki gibi diş çekim sürecim olmuyor. Çekilen dişler azı olduğu için hepsi enfeksiyonlu az çok bilirsiniz enfeksiyon insanı öldürmez süründürür. Lokantaya değil tuvalete gidecek halim olmuyor inanın.

Kalp ve şeker hastasıyım bu yüzden çağırıyorum. Ayrıca 1 diş değil 6 diş çekilecek yemek yiyemeyeceğim mesele iş değil ama bana bi tabak çorba ısıtmayan eşim var. O kendi karnını doyururken siz aç oda da bekleseniz ağrıdan ağlarken ne yapardınız merak ediyorum.

Benim çorba içmem gerek kahvaltı yiyeneyeceğim. O zaten kendi karnını doyuruyor aç kalan ben oluyorum.

Altı dişiniz de bir günde mi çekilecek merak ettim tedaviniz nasıl ilerleyecek ve hepsi enfeksiyonlu dediniz ya dişlerinizin yapısı mı öyle kronik enfeksiyon galiba bende de var ama birinde bende bugün bir azı çektirdim ama benim ki mahvolmuştu korkuyordum dişçiye gitmeye altı diş aynı gün olmaz umarım ve son sorum sonrasında nasıl bir tedavi uygulanacak

Diş çekimi için anneni çağırman garip. Ama benim annemi istemeyen eşe hadi canım başka kapıya git ananda çalış derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…