Eşim annemi istemedi

Hayatta en korktugum seylerden biri esimin ailemden birine boyle birsey yapmasi.keske annenize haber vermeden once esinize sorsaydinizbenim basima gelse bende cok uzulurdum hatta kahrolurdum

her gun bu tip kocalari okuyoruz burda, şunu bi anlayin anlayin arkadaslar, sadece kendini dusunen, kadinin fiziksel duygusal ihtiyaclarini onemsemeyen bir de ustune surat asan küsen adam eşini sevmiyordur, sirf evlendik diye bu tur adamlara katkanmak zorunda degilsiniz, ozellikle cocugunuz yoksa.

Ne kadar basit,sig ve avam bi cevap..bi cekirdeginiz eksik..

Annenizin gelmesine karismasi yanlisda ameliyat olmuyorsunuz cocukda dogurmuyorsunuz dis yaptiriyorsunuz.
Aci uyusukluk agri bile olsa
surecegi 1 saat.
Yatar dinlenir bi makarna corba yaparisniz yarim saatlik is.
Ev isinizde kaliversin disci gunlerinizde.

ilk defa dis yaptiripda biri gelsin baksin ize diye dusunen birini gordum.
ilginc.

Keşke emrivaki yapmadan eşine söyleseydin diyeceģim ama böyle bi adamın farkli bir tepki verecegini düşünmüyorum bana kalirsa sen annenin yanina git tedavini orada yaptır o da rahat rahat ders çalişsın ailesinden biri gelecek olursa da sen tepkini koy ileride

Bırakın evinizde yemek pişmesin kahvaltılık yaparsınız ne varsa anneniz gelip de ona sürat asılıp kalbinin kırılcağına eşin yemeksiz ütüsüz gezsin bşn kat daha iyi olur diye düşünüyorum Annenede sınavlarına başladı evde çıtırtıya bile tahammülü yok eniyisi sen gelme anne de çık işin içinden

Kemik altında kalan 20 yaş dişimi çektirdim 5 sene önce.
o kadar kötü geçti o ameliyat gibi olan çekim dilimin sağ tarafını hala hissetmiyorum. Hastaneye annemle gittim yanımızda yeğenimde vardı.
Hastanede annemin işi uzayınca ben o halde yeğenimle eve geldim, eczaneye gidip ilacımı aldım, evde kendime çorba yaptım, pipetle içmeye çalışırken bayıldım yeğenim farketmedi bile. Masanın üstünde uyuduğumu düşünmüş çocuk sonuçta.
Yetişkin bireysiniz diş yapımı için anne çağrılmaz eşinde sunumun stresiyle saldırmış.

Yüksek lisans tez döneminde birisi olarak doktora tez döneminde bir insan nasıl stresli ve dengesiz olabileceğini az buçuk tahmin edebiliyorum. Bence biraz anlayışlı olmanız gerek jürisine kadar..
Ben ona yeterince anlayışlı davrandım ama artık desteğe ihtiyacım olduğunda bile anlayışsız olması beni delirtiyor.

Şeker ve kalp hastasıyım sizin 20 lik bir dişiniz benim 6 adet azı dişlerim çekiliyor. Siz bir kere yaşarken ben bir hafta içinde tekrar tekrar aynı acılı süreci daha zor iyileşme dönemi ile beraber geçiricem gerçekten doktora bir insan sağlığından daha önemli mi? Ben doktoraya hazırlanmasın demiyorum aylarca aylak aylak bekleyip vakite daha 2 ay varken bu kadar sorun çıkarması gerçekten çok mu doğru..

Valla diş olaylARI zor bir süreç annemden bilirim.Geçmiş olsun....
bİRDE eşinizi haksız buldum bu tavrını bir yandan tek haklılığı keşke hayatım zorlanıyorum ve sanırım annemden rica edeceğim gelmesini olmalıydı.Hadi diyelim danışmadınız ne demek gelmemesi için ara.Kadın ne yapacak sanki !

Eşinizle konuşmadan annenizi çağırdıysanız ve eşinize adeta emr-i vaki yaptıysanız ona kızmış olmasın.Bir de bu taraftan bakın olaya.
Annenizle eşiniz arasında bir sorun mu var?
Eşimin ailemle bi sorunu yok. Emri vaki yapmadım başta söylemiştim sonra arıza yaptı

Eşimin ailemle bi sorunu yok. Emri vaki yapmadım başta söylemiştim sonra arıza yaptı
Sanırım esas sorun şu ki eşiniz bencil ve size karşı merhametsiz.
Böyle bir adamla yaşamak zor gerçekten.
Eşinizle anneniz arasında kalmak sizi daha çok üzer,bir çözüm bulmak lazım...

Babamın çok fazla borcu var gittiğimde çalışamıycam işe girip borç ödemek zorunda kalıcam. Eğer bu şekilde olursa hiç değilse memur maaşımdan daha fazla yardım edebilirim onlara.

Kesinlikle öyle desteğiniz için çok teşekkür ederim

Danışmadım değil çoğu kişi böyle anlamış meseleyi eksik yazdığımdan konuyu ama ben sordum işk başta tamam dedi sonra böyle bi karar verdi anlayamadım

anneni istemiyorsa seni götürüp getirsin bi zahmet ve evle ilgilensin

Eşime danışmadan karar vermedim tabi. Sordum ilk başta tamam dedi daha sonra karar değiştirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…