- 13 Ocak 2016
- 250
- 243
- 103
- 33
- Konu Sahibi Suleymanin Hurremi
-
Ne kadar basit,sig ve avam bi cevap..bi cekirdeginiz eksik..:) Benim eşim ben hasta olduğumda etrafımda dört döner tatlım. Asla tek başıma doktora gitmem eşim hep yanımdadır. E sende haklısın eşin yardımcı olmadığı için anneni çağırıyosun. Allah kocana değil ama sana sabır versin. İlgisiz koca çok zor
Ben ona yeterince anlayışlı davrandım ama artık desteğe ihtiyacım olduğunda bile anlayışsız olması beni delirtiyor.Yüksek lisans tez döneminde birisi olarak doktora tez döneminde bir insan nasıl stresli ve dengesiz olabileceğini az buçuk tahmin edebiliyorum. Bence biraz anlayışlı olmanız gerek jürisine kadar..
Şeker ve kalp hastasıyım sizin 20 lik bir dişiniz benim 6 adet azı dişlerim çekiliyor. Siz bir kere yaşarken ben bir hafta içinde tekrar tekrar aynı acılı süreci daha zor iyileşme dönemi ile beraber geçiricem gerçekten doktora bir insan sağlığından daha önemli mi? Ben doktoraya hazırlanmasın demiyorum aylarca aylak aylak bekleyip vakite daha 2 ay varken bu kadar sorun çıkarması gerçekten çok mu doğru..Kemik altında kalan 20 yaş dişimi çektirdim 5 sene önce.
o kadar kötü geçti o ameliyat gibi olan çekim dilimin sağ tarafını hala hissetmiyorum. Hastaneye annemle gittim yanımızda yeğenimde vardı.
Hastanede annemin işi uzayınca ben o halde yeğenimle eve geldim, eczaneye gidip ilacımı aldım, evde kendime çorba yaptım, pipetle içmeye çalışırken bayıldım yeğenim farketmedi bile. Masanın üstünde uyuduğumu düşünmüş çocuk sonuçta.
Yetişkin bireysiniz diş yapımı için anne çağrılmaz eşinde sunumun stresiyle saldırmış.
Annemi göremiyorum uzun zamandır oda görmek istiyordu zaten. Şeker ve kalp rahatsızlıklarım var. Yaralarım geç iyileşiyor. Sürekli sıvı bulunması gerek evin pis kalması dert değil ama eşim kendine yemek yapıp beni pek takmıyor bu konularda. Sabahtan akşama kadar çorba yapmasını beklediğim olmuştu. O yüzden annemi istedim. Eşime söylemiştim zaten önceden bişey dememişti sonradan böyle tepki verdi. Zaten kayınvalidemler geliyoruz dedikleri zaman gelirler onların eviymiş gibi beni pek takan yok
Eşimin ailemle bi sorunu yok. Emri vaki yapmadım başta söylemiştim sonra arıza yaptıEşinizle konuşmadan annenizi çağırdıysanız ve eşinize adeta emr-i vaki yaptıysanız ona kızmış olmasın.Bir de bu taraftan bakın olaya.
Annenizle eşiniz arasında bir sorun mu var?
Çalışmıyorum ama burada uygun bi doktor buldum tanıdık aracılığı ile istanbulda bildiğim bir doktor yokSiz çalışıyor musunuz ?
Paranız varsa gidip annemizin yanında olsanız tedavinizi
Sanırım esas sorun şu ki eşiniz bencil ve size karşı merhametsiz.Eşimin ailemle bi sorunu yok. Emri vaki yapmadım başta söylemiştim sonra arıza yaptı
Babamın çok fazla borcu var gittiğimde çalışamıycam işe girip borç ödemek zorunda kalıcam. Eğer bu şekilde olursa hiç değilse memur maaşımdan daha fazla yardım edebilirim onlara.Konu sahibi arkadaşım, hani kpss bekliyorum demişsiniz, boşanmak istiyorsunuz galiba. Neden bekliyorsunuz? Ailenizin yanında çalışsanıza? Bu adam da haketmediği bir insanla evli olmak onurunu yaşamasın. Bırakın kendi sevgisizliği içinde boğulsun. Annenize de bir şey demeyin bence, gelsin, eşinizin tavrına göre sonraki adımınızı belirlersiniz. Saygısızlık edrse ona göre siz de annenizle tası tarağı toplar dönersiniz.
Kesinlikle öyle desteğiniz için çok teşekkür ederimKimse kusura bakmasın erkek annesiyle kadının annesi arasında dağlar kadar fark var ( istisnalar hariç )
Kadının annesi hiçbir şeye ses etmez, oğlu o evde yaşıyor diye kendisini o evin sultanı , kocasının karısını da evin hizmetlisi diye görenler gibi yapmaz , yardım eder, kusur aramaz, kızına destek olur.
Diş çekimi basit bir şey değil , desteğe ihtiyaç olunur. 6 diş travmaya sebep olabilir üstelik şeker hastasiysa.
Odana kapan çalış, kadının calismanda ne etkisi olabilir ?
Hizmet mi bekleyecek , dırdır mi edecek ?
Danışmadım değil çoğu kişi böyle anlamış meseleyi eksik yazdığımdan konuyu ama ben sordum işk başta tamam dedi sonra böyle bi karar verdi anlayamadımValla diş olaylARI zor bir süreç annemden bilirim.Geçmiş olsun....
bİRDE eşinizi haksız buldum bu tavrını bir yandan tek haklılığı keşke hayatım zorlanıyorum ve sanırım annemden rica edeceğim gelmesini olmalıydı.Hadi diyelim danışmadınız ne demek gelmemesi için ara.Kadın ne yapacak sanki !
Eşim duygusuz bir insan. Ayağımı çatlattığımda ben gelemem bin tramvaya git hastaneye demiş bir insan. Yada bi tencere çorba pişirmesini sabahtan akşama kadar aç beklediğim oldu. Psikolojik olarak yanımda zaten hiç değil. Gelip de baş ucuma nasıl oldun asla demez çalışma odasına kapatır kendini. Ben korkuyorum dudağım ucukladı bu yüzden annemi yanımda istiyorumo öyle dedikten sonra annem gelse bile zaten ben huzurlu olmam...
Kesinlikle öyle bende çözüm bulmaya çalışıyorum boşanmaya çalışıyorum.Sanırım esas sorun şu ki eşiniz bencil ve size karşı merhametsiz.
Böyle bir adamla yaşamak zor gerçekten.
Eşinizle anneniz arasında kalmak sizi daha çok üzer,bir çözüm bulmak lazım...
Eşime danışmadan karar vermedim tabi. Sordum ilk başta tamam dedi daha sonra karar değiştirdi.Böyle konuların karşılıklı alınması taraftarıyım bende yüksek lisans yaptım biliyorum ama o zaman bekardım ki doktora çok ciddi bir konu sunumu ıvırı zıvırı hocaları.. strsli bir süreç ve ben bu süreçte gerçekten rahat olmak isterim eşiniz o konuda haklı.. sormalıydınız size de geçmiş olsun hastalığınız geçene kadar eşiniz dışarıdan söylerdi siz de bi çorba kaynatırdınız kendinize atlatırdınız.
Not: tabii normal eş kişisine göre yazdım sizin konu başkaymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?