Eşim Annemi İstemiyor

kendimi senin yerinde hissettim bi an, çok kötü... bence eşini karşına alıp konusmalısın. kendi ailesi için aynı şeyi sen yapsan eminim yaptırmazdı... şuan sizinde evladınız var ne zorlukla büyüyor görüyordur eşin. o anne de seni öye büyüttü. en azından karısı için saygı göstermeli...

HİÇ BİR MADDİ BEKLENTİ OLMASA BİLE BÖYLE BİR ANNENİN BİR BABANIN KALBİNİN KIRMAMAYI DÜNYALARA DEĞİŞME...
o kadıncağızı : düşündüm de ne yapsa yaranamıyor maaşını veriyor ama yok yok...hani derler ya parasını da istemiyorum çilesini de hesabı..Eşinize de teessüf ederim...umarın yarın o da oğlunun gelininin yanında aynı konuma düşmez...eee etme bulma dünyası derler ama..
Allah ım valla HAYIRLI EVLAT NASİP ETSİN CÜMLEMİZE YAAA

VALLA AYNEN KARDEŞİM..içimdekileri döktün yaa...kendini bilmez insanlar şu masum çaresiz kadıncağızları üzmez mi....valla Allah a havale ediyorum. o kadının ahı alınmasın da...Çıkar aheste aheste hesabııı

Esim v,e ben bir deyiliz diyosun ama hic görüsmeseler bile Ayni cati altinda olmalari
Esini rahatsiz ediyodur. Malesef gelin olsun damat olsun kV yi Ayni evde istemiyolar.
Allah kimseye Muhtac etmesin..
Bu durumda olnda aradakine oluyo, yani sizin durumunuz cok zor, ama annenize belli etmeyin, yaziktir.

hem kadının verdiği parayı çatır çatır harca hem de evinde isteme vay be,kocan bayağı yüzsüzmüş

bu nasıl adamlık erkekliktir ya
farzet ki annen eşine o parayı vermedi emeklisi de yok kalacak evi de yok
ne yapacak eşinin annesine sahip çıkmayacak mı,sokağa mı atacak
gerçekten yazıklar olsun ya
bu adamla yaşamaya nasıl tahammül ediyorsun bilmiyorum
bi de ergen gibi trip atıyor
yuh yani
daha söylenecek çok şey var ama...

diğer yazılarını okudum da kocanla ilgili kalbim daraldı
gerçekten

hiç kusura bakma sen "faşist" bir adamla evlisin,bunun başka bir açıklaması yok
ben senin yerinde olsam boşarım cidden boşarım
ama seviyorum da aynı zaman da diyebilirsin
böyle bir adam nasıl sevilir onu da anlamıyorum
ki sevdiğini de zannetmiyorum

allah ıslah etsin.çok çok kötü((
tavrını koysan.gidecek mi diye ne sorup duruyosun desen?
sakın intikam alır gibi sen onun ailesine aynı şekilde davranma.

annenin kendine yetemeyecek bir rahatsızlığı var mı? o kadar masrafla keşke kendine bir düzen kursaydı
bi orda bi burda günah

Haklimi ne Haklisi , Cok ayip yaptigi cok..
Annenin parasini yedigi zamanda , boyle tavirlimiydi ??
ama yok bi guzel yedi dimi ..

Bence tavrini koy ve asla annene laf soyletme..
Anne bu bakmak zorundasin tabii..

pardondaaa bnm nişanlım 9 senelik ilişkim. şu durumda bile 1,5 senelik evli olsak anamın parasını öyle takır takır eline vermem.. höstt yaniii... vermişsin yüzü şimdi arsızlaşmış sankii.....

Adami tepenize cikartmissiniz, simdide sikayetleniyorsunuz..

Annenizin parasi uzerinde bile soz hakkiniz yokken, ortak evinizde soz hakkinizin olmasini beklemeniz hata. Yetistirdiginiz 'okuz'unuzle mutluluklar...

İki taraflı düşünüyorum evli değilim ama kayınvalidem tek başına kalamayacak durumda olsa evim de müsaitse başımın üstünde yeri var aynı şekilde benim ailem de öyle.

Eşin kendi annesi olsa yine gitmesi için fırsat mı kollayacaktı acaba?
Oh kadının paralarını yerken aklı nerdeymiş. Kusura bakma ama eşinin yaptığı nankörlükten başka bi'şey değil.
Şu şekilde konudaki kişi kv olsaydı ve rahatsız olan sen olsaydın yine yorumum değişmezdi.
Anne yahu bu yarın öbür gün eşlerimizin ailesinden de, kendi ailemizden de bakımımıza muhtaç aile büyüklerimiz olacak. Senin annen, benim annem diye ayrıma girersek işin içinden çıkamayız. Garibim anneciğin de anlıyodur istenmediğini

Ona yarın öbür senin ailen bakımımıza muhtaç olursa yine böyle mi yapacaksın diye sor ve çocuğumuz büyüdüğünde sen yaşlandığında seni evinde istemezse şu yaptığınının çirkinliğini anlarsın diye de ekle:26:

vallahi annemi istemeyen adamı kapı önüne koyarım daha da içeri giremez...

pis herif sabah sabah sinirlerim bozuldu..

annenden aldığı 23.000 devasa parayı ne yapmış neee?
onu soracaksın çatır çatır.. bağırıp çağırıp üste çıkmasın
bide sen ne kadar sessizsin öyle canım
eşin hizmet et herkese diye diye iyice sindirmiş seni

1. eşinin akraba ü tarikata hizmet etmek zorunda değilsin
2. karı gibi herşeye karışmasın öyle şeyler kadın işi

bundan sonra yapma bakalım ne olacak.. bu kadar da ezdirme kendini canım benim
karışık yazmış olabilirim ama sinirlendim k.bakma
kendini ezdirme konularını aş yavaş yavaş

Bakın konunuzda size hak veriyorum rahatsızsa yapacak bir şey yok yani çok mu elden ayaktan düşmüş işini yemeğini yapamayacak durumda saha 1.5 senelik evlsiniz çok yeni ama tabii ki atamazsınız anneniz bende atamam yemekten yemeğe de görse sonra hemen odasına mı çekiliyor hiç mi yanınızda oturmuyor, tv izlemiyor yani bana enteresan geldi bir insan odaya kapatır mı kendini. Ben size şu yönden katılmıyorum kaynanam olsaydı 24 saat çekecektim onu diyorsunuz yani bakmazdım demeye getiriyorsunuz ama o da onun annesi siz çalışmıyorsunuz suçta evdesiniz onun size ne gibi bir zararı olabilir ki sonuçta eşiniz çalışıyor. Yemeği yiyor odasına gidiyor dediniz ama bana mantıklı gelmedi açıkçası illa yanınızda oturuyordur rahat edemiyordur eşin. Ses duyulacak filan diye yaklaşamıyordur bile. Haftasonları da evde ayrıca tüm gün odada mı tutuyorsunuz. Annenizin size gelmesi hata demiyorum ama annenize gösterdiğiniz anlayışı rahmetli olan kaynananız için demiyorsunuz. Çok yakınlarda ev tutsanız annenize gidip ev işini yemeğini yapsanız tek başına zaten haftada bir dip bucak yapsanız yeter o sizin çocuğuuza bakarken evde yaptıklarınızdan da fazla yapar götürürsünüz. Böyle odada tek başına sığıntı gibi daha kötü değil mi. Siz evlenmeden önce bir evi eşyası yok muydu annenin.

Kadıncağızın iki kuruş parasını harcarken hiç tavır takınmıyor ama. Ağırlığını tavrını koy. Annen o senin herşeyden herkesten önce gelmeli. Eşinde kendine gelsin. Günah yaptığı. Çok ciddi anlamda konuşurdum senin yerinde olsam gerekirse hiç yüzüne bakmadan konuşurdum ki anlasın tavrımı. Bi annecim ağırlık yapamaz kimseye

kadıncağızın parasını harcarken iyiydi..
eşinle konuş anneni ne olursa olsun bırakmayacağını söyle..
yaptığının ayıbını geçtim çok günah..
yaşlılığında da kendisine bakanı bulamaz ondan sonra..
aynı şey eşinin annesi içinde geçerli..
eğer o aynı konumda olsaydı onun içinde sana aynı şeyleri yazardım...

Halt etmiş eşin.

Fazla da konuşmasın, bugünün bir de yarını var. Allah'tan da mı korkusu yok bu adamın.

Kadın size muhtaç ya, keyfinden mi gelecek sanki. Hem keyfiyetten gelse ne olur. Anne ya bu, atılır mı.

Kız kocanın inadını getir baş köşeye oturt anneni. Kocan da dırdır ederse etsin, münasebetsiz.

Yemekten yemeğe katlanamadığın kadının parasını harcarken rahatsızlık yok ama, ooh ne ala..Kendi annesi olsaydı hiiç rahatsız olmayacağı gibi sizin rahatsızlığınızda duymayacaktı. Böyle sadece kendini düşünen insanlardan hiç haz etmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…