Eşim Annemi İstemiyor

eşinde pek vicdansızmış kadıncağız odasından bile çıkmıyormuş daha ne istiyor gidecek bir yeri bile yoksa evladından başka nereye sığar bence eşin annenden rahatsız olmuyor onu eve koymamak için tavırlar yapıyor

neden izin verdin annenin gitmesine, tekmeyi bassaydın eşine !

neye katlanmak? adama bir de hak vermişsin...

o kadına üzüldüm, iyi ki ablan var

yani gerçekten anlamıyorum tüm bunlar olurken annenin paraları neden eşine verildi?
lütfen bunu açıkla

ablanın kayınvalidesi neden biliyor eşinin anneni istemediğini?

yani gerçekten anlamıyorum tüm bunlar olurken annenin paraları neden eşine verildi?
lütfen bunu açıkla

bende takıldım buna, hangi hakla alır ve yer o parayı birde HARÇLIK İSTEMİŞSİN üzerine kıyafet alabilmek için şaka gibi !

sinir oldum burada

bende takıldım buna, hangi hakla alır ve yer o parayı birde HARÇLIK İSTEMİŞSİN üzerine kıyafet alabilmek için şaka gibi !

sinir oldum burada

allah biliyor ya ben konu sahibine daha fazla kızdım, annesinin hakkını bukadar kolay baskasının eline teslim edebildiği için
o parayla ayrı bir evde bır yardımcıyla paşa paşa yasayabılırdı kadıncağız, günah

neden izin verdin annenin gitmesine, tekmeyi bassaydın eşine !

neye katlanmak? adama bir de hak vermişsin...

o kadına üzüldüm, iyi ki ablan var

Ablam annemi hep yanında istiyor ama ben göndermiyordum. bu sefer gitme diyemedim. Eşimle annem bendeyken tartışamıyorum annem çok kötü oluyor.Ablamında anneme ihtiyacı var. Eniştem yurtdışında çalışıyor evin her işi ablama bakıyor. Çocukları annem varken evde bırakıp dışarıda işlerini rahat rahat halledebiliyor. Eşim istiyor diye gidemez bu evden. Anneme de söyledim gerekirse eskisi gibi ana kız yaşarız.

Bu arada bana hayırsız evlat muamelesi yapmanıza cevap vermiyorum. Allah görüyor. Allah benim nasıl çabaladığımı görüyor...

al benden de kadar...

kadın yine belki yaranırım da varlığımdan bir nebze de olsa kimse rahatsız olmaz diye düşünmüştü o parayı verirken...

senin yorumuna yorum yaptım, dilersen dön oku yazdıklarını tanımam etmem seni nasıl hayırsız evlat muamelesi yapabilirim ki?

bir anne evladının yuvası yıkılsın tabi ki istemez,teklifini kabul etmezdi ki zaten...

yuvanı yık demiyoruz, kimsede diyemez ama eşini fazla tepene çıkarmışsın.

Son düzenleme:
lütfen bunu açıkla

Babamdan küçük bir tarla kaldı anneme. 70000 tl tuttu. Anneme ev al dedim buralarda o paraya ev bulunur ama ablamın paraya ihtiyacı varmış. Annemde parayı 3e böldü bana, ablama ve kendisine pay etti. Ablam enişteme verdi annemin payınıda eniştem borç aldı ama karşılığında 200.000 liralık daireyi ablamın adına tapuladı.Eniştem anneminde bütüb maddi ihtiyaçlarını karşılıyor öylelikle borcundan düşüyor Bende parayı eşime verdim. Eşime bu parayı verirsem anneme minnet eder zannettim. Bu para işinden ben hariç herkes karlı çıktı aslında...

Eşiniz sonuna kadar haksız hiçbir haklı tarafı yok 23 bin almış borçlu olduğu halde istemiyor evinizde öylemi kendi annesine de öylemi yapacaktı fazlaca nankörlük bencillik var işin içinde annenizi ezdirmeyin bu kadar derim

Ben annemi ezdirmiyorum eşime rağmen annemi ablama aylarca göndermedim. Annemi atmıyorum mesele annem değil eşimin bitmek bilmeyen tavırları..

Ben annemi ezdirmiyorum eşime rağmen annemi ablama aylarca göndermedim. Annemi atmıyorum mesele annem değil eşimin bitmek bilmeyen tavırları..

Eşinizle ciddi ve net şekilde konuşmak kalıyor geriye anlayabileceği şekilde bu şekilde sizi huzursuz etmeye canınızı sıkmaya hakkı yok

Annemin birsonraki gelişinde eşim yine aynıysa zaten olacağı o. Ben bıktım gerçekten.

Neden rahatlıkla annenizi ağırlayamayasınız misafir bile sayılmaz ailelerimiz sonuçta inşallah çözüm bulunur mecbur olmasa kendi evi yerine damadının yanında,gelininin yanına yaşamayı tercih eder mi nasılda mahçupça yaklaşıyormuş birde

Esinize cidden acidim resmen nasil ah aliyor bu ahi nasil odeyecek Allah islah etsin. Sizin tavriniz hep ayni olsun bu dusuncenizi asla degistiremeyecegini hissetsin yoksa en kucuk araliktan bile faydalanmaya calisir

Bir de bu sonu olan bi durum değil. annem, ablam ve benimle yaşamaya devam edecek. Eşimin mecbur alışması gerekiyor. İki tarafta eşit kalsın bizde gideceğimiz yere rahat gidelim, eve misafiri rahat çağıralım falan diyor sanki yapamadığımız şey. Haftanın 2 günü görümce yada kayınpederimdeyiz. Sık sık yemeğe de davet ediyorum. Geçen hafta babayı ve bir görümcemi evde ağırladım. Dün akşamda evde yemek yaptım kayınpederime gidip orada görümcem ve kaynımla birlikte yedik. Dediği gibi olsun ablamda da bende de eşit kalsın. Buna rağmen hala eşimin tavrında değişme olmazsa alır oğlumu giderim evinde kendi kendine rahat rahat istediğini çağırsın istediğine de gitsin...

Anladım büyük ihtimal ciddiyetinizi anladığında geri adım atacaktır kabullenecektir hiçbişey değişmiyormuş zaten napalım ailemizi atalımmı yani bugün ona yarın bize

eşine yumurtadan çıkmadığını anlat ... kayınvaliden vefat etmiş aynı durumda kayınpederin kalsa sen aynı şeyleri eşine söylesen ne tepki verir acaba ... sinir oluyorum böyle erkeklere ... kocan haklı filanda değil tabi bakacaksın annene hepimizin görevi bu ... seni belli yaşa getirip evlendirmiş yuvanı kurmuş elin oğlu anneni istemiyormuş ... hiçte umurunda olmasın sonuna kadar annenin yanında ol canım benim

Sizce eşim haklı mı, sorunuzdan sonra devam okuma gereği duymadım.

Yazık bu Ana ve Babalara, çok yazık!

Haklı falan değil, ne demek ya, hasta kadına bir de anneye böyle yapılmaz üstelik maddi olarak da ne kadar yardımcı oluyormuş size bu zamanda kardeş kardeşe vermiyor. Bir de eşim harcadı diyorsunuz...kusura bakmayın da eşiniz bencil biri...kadıncağız daha ne yapsın. Maddi olarak da külfeti yokmuş ki neyinden şikayet ediyor. Oh valla hem parasını ye hem de isteme ne ala...Eşiniz hiç haklı değil, ona taviz vermeyin bence tartışma ortamı yaratmadan sakince anlatın. Aynen buraya yazdığınız gibi. Haa ama ben olsam kavga kıyamet çıkartırdım tutamazdım kendimi herhalde....kendi anneleri ne kadar kıymetli oluyor bu erkeklerin...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…