Eşim Annemi İstemiyor

Eşim haklı mı ne demek ki ? Annem beni karnında 9 ay taşıyıp büyütecek yetiştirecek, ödeyemeceğim kadar emek verecek. Eşim onu istemeyecek bende haklı olup olmadığını sorgulayacağım ? Ne kötü ne kadar acı bi durum. Eşiniz ne kadar kaba düşüncesiz biriymiş. Yazıklar olsun. Huzurevine bırakın kadıncağızı orda daha rahat edecektir.

öfff bu ne ya, ben olsam tahammül edemem.
annemin 23bin lirasını yiyecek bi de. Allah sabır versin.

eş olarak doğru insanı seçmiş olabilirsiniz ama hayat arkadaşı olarak çok yanlış insanı seçmişsiniz..

canım esın haklı falan degıl lutfen bu erkeklerı bız bu hale getırdık zamanında tavrın bellı olmalıydı bu saatten sonra malesef bırsey yapamazsın Allahım bızlerı merhaetlı ınsanlarla karsılastırsın ..Allahım yardım etsın sabret ve annene bak bu senın evlatlık gorevın unutma ayrıca annenın parasını esıne vermeklede annene buyuk haksızlık etmıssın bankada kalsaydı kadıncagızın parası ..bızde babasız buyuduk ve 3 kız kardesız evet esımı sevıyorum ama annemle esımı aynı kefeye hayatta koymam herkesın yerı farklıdır bırgun annem o durumu dusse tek bır laf dahı ettırmem

Annenin hastalığını söyler misin özel olmayacaksa ya da neleri yapıp yapamadığını ne derece hastalığı
tarlayı sattı parasından 23 000 tl verdi demişsiniz demekki bi kısım daha parası varmış
Eğer ayağı eli tutuyorsa kendi ihtiyaçlarını görüyorsa o parayla çok çok yakınınızda 1+1 ev alsaydınz oturduğunuz muhitte ucuzsa
yada kiralar ucuzsa kira olur bi ev ayarlasaydınız
Haftada bi sen bi ablan evini temizlerdi gündüz sizde dururdu eşin gelene kadar akşam yemeklere de çağırırdınız yemekten sonra evine geçerdi herkes.
Hem kadın istenmemiş kişi durumuna düşmezdi duysa ne kadar üzülür, hemde herkesin evi yolu ayrı olurdu kadın bi oraya bi buraya olmazdı.

Son düzenleme:
eşiniz haklı değil
üstelik nankör

Önce annenizin paraları ezmiş,
Şimdi de sizi eziyor, valla bravo
Odun desem yontulur bir şekil alır elbet
Yazık

Annemin 23bin lirasını ver ben de onu huzur evine bırakayım de yoksa bizim yanımızda kalacak. Diye net tavrını ortaya koy adama bak babanız yok diye size de diş bilemeye başlamış. Asla taviz verme okuduklarıma göre zor durumda olduğunuzda sizin yanınızda olacak olan anneniz eşiniz değil. Annenizin tarafında durun kaybettiğinizde çok üzülürsünüz pişmanlık duyarsınız ömür boyu vicdan azabınız geçmez.

Ben kimseye kolay kolay boşan diyen biri değilimdir, işin ucunda ihanet bile olsa .
Ama gel gör ki bu adam ne aile babası olur ne de koca.
Ne münasebet anneni istemiyor yahu, sizinle hizmet edesiniz diye mi evlenmiş?
Benim anacığımı evimize kabul etmeyen adamı ben hayatıma kabul etmem.
Ortada bir evlat var ona da yazık ama size ev anneciğinize de yazık.

Kusura bakmayın ama bana bu gibi durumlar çok acımasızca geliyor.
Tama herkesin özel hayatı var, düzeni var ama bir anneyi- babayı evinde istememek ne demek aklım almıyor.
Gerek kendi ailem gerek eşimin ailesi başımın üstünde yerleri var, parası olsun olmasın.
Bu şekilde davrananlara kızıyorum, ben anneciğime asla diyemem böyle bir şeyi.
Bırakın teklif etmeyi aklımdan geçirmeye hicap duyarım.
Sizi tenzih ediyorum, şahsınıza bir lafım yok ortaya konuşuyorum ama bence çok acı ve elem bir durum.

aglayasım geldi.
parasını yesın kayınvalıdesının
kayınvalıdesı kendısı seve seve versın o kadar gonlu bol bı kadın olsun
emeklı aylıgını bıle paylassın yazık kadıncagız
adam gelsın rahatsız olsun
ne arıosun adam sen belanımı.
hakaretler edesım geldi cok uzgunum kardeşim

Slm kesinlikle hakli degil.madem annenden rahatsiz oluyo.parasini niye yedi.merhameti olmayan insandan kork.esinle ciddi ciddi konus.bu davranislarin beni kiriyo de.yarin birgun bizde yaslanicaz de.allah katinda hem kendi annene hemde benim anneme karsi sorumlulugun var de.annemin sana bir zarari yok de.annemi istemiyorsan bende giderim de.buna benzer bir durumu bende yasadim.koca cok bulunur ama anne zor bulur.yinede arayi bulmaya calis.anneni senin evine yakin bir yerde ev tut.gunduzleri onun evde otur derle topla aksamda e S inle basbasa kal.buna ragmen duzelmiyosa iyi dusun.

ben buna katılmıyorum
annesının basının ustunde yerı var
ayrı ev tutulmamalı

annesinin hastalığının ne olduğunu bilmiyoruz ki hastalığı çok ağırsa yardımsız yaşayamıyorsa bende bir şey diyemem
ben konu sahibinin annesi olsam damadım beni istemediğini farketsem daha çok üzülürdüm açıkcası
Parayla ilgili br şey demedim zaten damadına vereceğine kadın kendine saklasaydı keşke..
konu sahibi eşini ikna edemiyor ya annesiyle birlikte oturmayı kabul ettirecek ya da çıkar yol bulacak..
Böyle hır gür devam ederse huzursuz bi ev olacak nereye kadar böyle tartışma yaşayacaklar.
ben annesini sokağa atsın demiyorum bakmasın da demiyorum benimki sadece bi çözüm yolu..

Şimdi anneni istememesi konusunda birşey diyemem.Kadınlar nasıl kayınvalide istemezlerse,erkekte istemeyebilir.Vicdanıyla alakalı bir durum.Ama annenin parasını kocaya yedirmek,seni kullanmasına hor görmesine izin vermek,dik durmamak senin suçun.Annenin parasını sen kocana nasıl yedirebildin ki.O para da ablanın da hakkı yok mu.Ve hesap bile soramıyorsun.Kocanın para hesabı yapmanı düşünmesini istemiyorsun.Tepenize çıkarmaya devam edin ne diyim.

Çok üzüldüm benim anneannemde bizde kalıyor babam bize yapmadığını ona yapıyor babamın rızkı arıtyor resmen buna çokça şahit olduk o ne zaaman bizde olsa bir gün boş günü olmuyor adamın ve biz anneannemden bir kuruş para almayız . Gel gör ki anneannem tersine aksidir oğullarım der bir şey demez onlar geldiğinde yüzü güler gittiklerinde suratını asar emekli maaşını oğluna verir anneme yapmadığı kalmaz hatta bazen acaba gelin gibi mi görüyor diye düşündüğüm oluyor Eşinle sakin bi zamanda konuş bugünün yarını var yarın onun o durumda olmayacağını nerden biliyoruz içinden ne geliyorsa söyle neyden rahatsız olduğunu sor konuşarak çözülecek bir durum kocan istemiyor diye anneni dışarı bırakacak halin yok ya

Neden 23000 i esine verdin ki?
Kumari falan var mi?
Hangi süre zarfinda harcadi ki bu parayi ve kime??eve mi?
Sen niye hizmet ettin ki?
Deseydin agrim sancim var,ve sende de yardim edermisin x y.
Sen kölesi misin?

çok zor ya...paran da olsa istemiyor işte elin oğlu-kızı...fazlalık görüyor...paranı yiyiyor ama görmeye bile tahammül edemiyor...keşke o 23000 le kadına bir ev kiralasaydın be yavrum...maaşı da varmış ne güzel...bence sen ne yap et annene kendine yakın bir yerden küçük bir ev tut...bu adam değişmez vicdan yoksunu...benim anneciğim de 74 yaşında...evini yurdunu oğluna verdi...babamdan güzel de maaşı var...tabii maaşını da onlara veriyor....ama orada rahatı yok...maaşı aldığı ilk 1 hafta iyiler sonra annemi istemediklerini hissediyorum....toplayıp getiriyorum...her ay fix 15 gün bende....eşim malını maaşını onlara verdiği halde tek laf etmez... edemez...ettirmem anneme...ima bile etmez....yediği önünde yemediği ardında...hık dese gece kaç olursa olsun hastane kapılarında biteriz...keza oğlum kızım da aynı şekildedir...ben annemi çok seviyorum...hiç kıyamıyorum...kızkardeşim almıyor mesela...maaşı dahil herşeyini oğluna verdiği için tavırlı....eşim niye onlar almıyor demedi hiç...onu ilgilendirmez... çünkü annemle ben ilgileniyorum....seviyorum onunla sohbet etmeyi...gezdirmeyi... ben kayınvalidemle de 12 yıl oturdum...çok zor gelmişti bana...çok sıkılmıştım...onunda maaşına elimizi sürmezdik ama huysuz bir kadındı...göz açtırmazdı...diyeceğim o ki...zor işler...hem anneme hem kayınvalideme baktım...helal hoş olsun...ama bu işten kendime çıkardığım ders...asla ne kadar yaşlı da olsam kendi evimi çocuklarımla paylaşmıyacağım...maddi olarak sağlam durup gerekirse bakıcı kadın tutacağım...ve Allah'tan tek dileğim akıl sağlımı kaybetmemek...aklım yerinde olursa kimseye yük olmam...kimseye muhtaç olmadan hayatımı sürdürürüm diye düşünüyorum...ve ilerleyen zamanlarda eşime bir şey olur da yalnız kalırsam, çok titiz de olsam bir köpecik almayı düşünüyorum...hakkımızda hayırlısı...yaşım ilerledikçe korkar oldum bende

Rahat edememesini bir yere kadar anlayabilirim ama durumunuz özel.
23 bin lirayı yerken iyiydi ama.
Nankör ne olacak.
İnsan utanır da gitsin diyemez.
Sinir oldum yaa! İyilik yaramaz kimseye arkadaş!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…