Bizim sorunlarımız bir anne değil ki ne düğünde takılan takılar ne annemden gelen paralar kuruşunu görmedim. Annemden gelenin sadece 2000 lirasını bari alıp üzerime başıma giyim alıyım dedim onu bile allem etti kallem etti harcadı. Şimdi söylesem para hesabı yapıyorsun der yine ben suçlu olurum onları falan geçtim artık. Eşim 8 kardeş annesi vefat etti babası yaşıyor. Hepsine hizmet etmemi ister. Yemeğe davet ediliriz gözü hep üzerimde. Sofrayı kuruyor muyum? kaldırıyor muyum? çaya bakıyor muyum? kahve yapıyor muyum? sürekli takipde. Sezeryan doğum sonrası daha haftam dolmadı ailesine mutfakta sofra hazırlıyordum gelip yardım eden olmadan... ama benim annemin yan odada olması bile kabahat. İnanın o kadar doluyum ki..
Annenin hastalığını söyler misin özel olmayacaksa ya da neleri yapıp yapamadığını ne derece hastalığı
tarlayı sattı parasından 23 000 tl verdi demişsiniz demekki bi kısım daha parası varmış
Eğer ayağı eli tutuyorsa kendi ihtiyaçlarını görüyorsa o parayla çok çok yakınınızda 1+1 ev alsaydınz oturduğunuz muhitte ucuzsa
yada kiralar ucuzsa kira olur bi ev ayarlasaydınız
Haftada bi sen bi ablan evini temizlerdi gündüz sizde dururdu eşin gelene kadar akşam yemeklere de çağırırdınız yemekten sonra evine geçerdi herkes.
Hem kadın istenmemiş kişi durumuna düşmezdi duysa ne kadar üzülür, hemde herkesin evi yolu ayrı olurdu kadın bi oraya bi buraya olmazdı.
Merhaba hanımlar ben 1.5 senelik evliyim bir oğlum var. Annem rahatsız olduğu ev idare edemeyeceği için bir ablamda bir bende kalıyor. Ablamın kayınpederi kalp krizi geçirdi günlerce yoğun bakımda kaldı şuan felçli ve fizik tedavi sırası gelinceye kadar ablamda kalacaklar. Annem orada rahat edemiyor ablamda hangisine yetişsin. Ben de iyi kötü bebeğime gözkulak olduğu için benimle kalmasını istiyorum. Annemin kendi odası var odasından hiç çıkmaz eşimle akşam yemekten yemeğe görüşüyorlar. Mesele eşim annemden rahatsız ikide bir gidecek mi hani şu gün gidecekti diyip duruyor. Ben de ablamın misafirleri gidinceye kadar bizde dedim. Misafirler gidinceye kadar öyle mi? diye tavırlı konuştu. Ahh bi de annemin ona zararı olsa. Annemin tarlası vardı satıldı 23000 lirasını bize verdi onu son kuruşuna kadar eşim harcadı. Emekli aylığıyla hep bize destek oluyor kendi masrafını hayli hayli karşılıyor. Eşim rahatsız olmasın diye akşamları tuvalete bile utana utana gidiyor... Ben artık eşimin bu imalarından çok sıkıldım. Sizce eşim haklı mı? Ne yapmalıyım eşime karşı nasıl bir tavır takınmalıyım canım çok sıkılıyor...
ben buna katılmıyorumSlm kesinlikle hakli degil.madem annenden rahatsiz oluyo.parasini niye yedi.merhameti olmayan insandan kork.esinle ciddi ciddi konus.bu davranislarin beni kiriyo de.yarin birgun bizde yaslanicaz de.allah katinda hem kendi annene hemde benim anneme karsi sorumlulugun var de.annemin sana bir zarari yok de.annemi istemiyorsan bende giderim de.buna benzer bir durumu bende yasadim.koca cok bulunur ama anne zor bulur.yinede arayi bulmaya calis.anneni senin evine yakin bir yerde ev tut.gunduzleri onun evde otur derle topla aksamda e S inle basbasa kal.buna ragmen duzelmiyosa iyi dusun.
Kusura bakmayın ama bana bu gibi durumlar çok acımasızca geliyor.
Tama herkesin özel hayatı var, düzeni var ama bir anneyi- babayı evinde istememek ne demek aklım almıyor.
Gerek kendi ailem gerek eşimin ailesi başımın üstünde yerleri var, parası olsun olmasın.
Bu şekilde davrananlara kızıyorum, ben anneciğime asla diyemem böyle bir şeyi.
Bırakın teklif etmeyi aklımdan geçirmeye hicap duyarım.
Sizi tenzih ediyorum, şahsınıza bir lafım yok ortaya konuşuyorum ama bence çok acı ve elem bir durum.
Şimdi anneni istememesi konusunda birşey diyemem.Kadınlar nasıl kayınvalide istemezlerse,erkekte istemeyebilir.Vicdanıyla alakalı bir durum.Ama annenin parasını kocaya yedirmek,seni kullanmasına hor görmesine izin vermek,dik durmamak senin suçun.Annenin parasını sen kocana nasıl yedirebildin ki.O para da ablanın da hakkı yok mu.Ve hesap bile soramıyorsun.Kocanın para hesabı yapmanı düşünmesini istemiyorsun.Tepenize çıkarmaya devam edin ne diyim.Bizim sorunlarımız bir anne değil ki ne düğünde takılan takılar ne annemden gelen paralar kuruşunu görmedim. Annemden gelenin sadece 2000 lirasını bari alıp üzerime başıma giyim alıyım dedim onu bile allem etti kallem etti harcadı. Şimdi söylesem para hesabı yapıyorsun der yine ben suçlu olurum onları falan geçtim artık. Eşim 8 kardeş annesi vefat etti babası yaşıyor. Hepsine hizmet etmemi ister. Yemeğe davet ediliriz gözü hep üzerimde. Sofrayı kuruyor muyum? kaldırıyor muyum? çaya bakıyor muyum? kahve yapıyor muyum? sürekli takipde. Sezeryan doğum sonrası daha haftam dolmadı ailesine mutfakta sofra hazırlıyordum gelip yardım eden olmadan... ama benim annemin yan odada olması bile kabahat. İnanın o kadar doluyum ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?