eşim annemlere gelmek istemiyor

al işte şimdi kv aradı balık aldık akşama size geliyoruz diyo kaç kere söyledim haftaiçi kimseyi istemiyorum diye anlatamıyorum bıktım! bıktım!

yahu her adam hem kadın bir olmaz. muhabbet ortam frekans aynıdır. sizinki kalabalık sever bazısı kalabalık sevmez. bazısı ev sever bazısı gezme sokak... ama adam istemiyorsa zorla götürebilir misiniz? yada siz onun ailesinin yanına zorla gider msiniz ?

al işte şimdi kv aradı balık aldık akşama size geliyoruz diyo kaç kere söyledim haftaiçi kimseyi istemiyorum diye anlatamıyorum bıktım! bıktım!
oo sizinki abartmış müsait değiliz deseydin keşke ama denilmiyor ya da ben evimde balık yapmıyorum desen napacaklar

uzak mı oturuyorsunuz peki bi arkadaşım var haftda iki gün annesinde iki gün kvde de. eşi de isteye isteye geliyormuş
herkes bir olmaz canım.benim eşim de istemeyerek giderdi gitsek de döndükten sonra acısını çıkarırdı.rahat edemiyor olabilir zorlama ailene de güzellikle anlat.yoksa sonunda üzülen taraf olursun.ben kendim gidiyorum artık yılda bir ya gider ya gitmez mesafe 5 dk

Tabiki kimseyi zorla biyere götüremezsiniz.. Ama annelerin sağlığı varlığı biz çalışan kadınlara kolaylık yönünden oldukça fazla destek olabiliyo.. Belli ki konu sahibi arkadaş bi yemek yiyip kendi evine geçmek istiyo belki de çok yoruluyo işyerinde o da kendince gitmek istemekte haklı.. erkekler bu konularda pek fazla sorumluluk yüklenmedikleri için (yemek yapmak falan filan) böyle rahat ben gitmem etmem diyebiliyolar işte..

Gitmesin. Belki cidden rahat edemiyor. Sen teklif et, sensiz boğazımdan geçmez ama canım da çok çekti gidip sensiz yesem sana ayıp olmaz mı de, yok olmaz derse sen git. O da evde dinlensin.

Kız tarafı olsun erkek tarafı olsun, kişilerin çekiştire çekiştire kendi ailelerine götürmesine ve hatta psikolojik baskı yapmasına karşıyım.

Ben haftada1 yada 5 giderim. Ana eşime haftada1 ancak teklif ederim ki bu süre bazen uzar. Ama şöyle bir durum var ki ben çalışmıyorum. Haftada1 yada2 haftada1 kafi bence

yazdıgının bir bölümünde haklısın da koca istemiyorsa gitmedin gelmedin yapılmaz. nasıl bizler kv lere gitmek gelmek yada onların sık sık bizlere gelmesini istemiyorsak adam da aynısını demiş.
adam kendi anasına bu sıklıkta gitmek istese ne olur acaba ?
karıcım hadi yoruldun annemlere gidelim yemek yapmış. 1 gittin 3 gun sonra bir daha 7. gun bir daha rutine baglayalım her gun salı akşamları annemlere gidecegiz dese ????

her gittiğinde yemeğe gitmek zorunda mısınız? evinize gelin yemeğinizi yiyin biraz dinlenin çay içmeye gidin arada da ,1 saat oturun dönün eşin de bunalmaz hem.yemek faslı uzun sürüyor sonra çay falan eşin sıkılıyor olabilir

ben aileme anlatamıyorum burda dinlensin ne var diyorlar sonra da sanki eşim onları sevmiyormuş gibi oluyor. işte millet ne şanslı ne damatlar var falan

Ne alaka yahu
Valla ben gerekeni anlattım zor olsada anlamasını sağladım
O elde ne damatlar dillerinde zaten sakız aldırmayın siz
Fakat eşinize gerçekten bu yüzden gönül koymayın adam ne olursa olsun hatta kendi annesi bile olsa evindeki gibi o rahatlığı hissedemez.Adam yorgun sırtını yaslamak ister ayağını uzatmak ister vs...yani
BU yüzden bence kendi haline bırakmalı diyorum

Valla ben koşa koşa giderim yemeğimi yer soframı toplar bi kahve içer kalkarım

Mesela ben annenizde de hata gördüm "mantı yapıyoruz gelin"...Sizin bir eşiniz var, eviniz var size böyle bir emrivaki yapmamalı bence.

Bu konuda size katılıyorum.

Konu sahibinin annesi de çok kontrolcü birine benziyor.
Kendi kızını zor durumda bırakıyor.

Gerçi konu sahibi de aile olmanın önemini tam anlamı ile kavrayamamış gibi. Karşılıklı yani.

oo sizinki abartmış müsait değiliz deseydin keşke ama denilmiyor ya da ben evimde balık yapmıyorum desen napacaklar

yok balık yapıyorum seviyorum o sorun değil de benim takıldığım ben kendi ailemle bu kadar sık görüşmüyorum eşime gitmesek bu hafta annenlere diyorum sorun oluyor ya da kv beni arıyor illa gelin diyor

Gercekten sanslisin imrendim simdi size

siz onun ailesine ne sıklıkla gidiyorsunuz?
Açıkcası ben tek taraflı baktığınızı gördüm. benim eşimde hep istiyor ailesine gidelim diye aynen bende rahat edemiyorum yatamıyorum uzanamıyorum diye gitmek istemiyorum. sürekli bu yüzden ciddi tartışmalarımız bile olmuştu. en sonunda bıktı tartışmaktan ve akışına bıraktı çok istemiyor oda artık gitmeyi.
Tek taraflı bakmayın lütfen. Rahat edemiyorsa edemiyordur. bende kendim yaşadığım için biliyorum. akşam olsada evimde yatsam gerine gerine diyorum. hiiiçççç canım istemiyor. ha diceksiniz ki haftada bir çok mu.. ama olmayınca olmayabiliyor. belki görünürde ailenizi seviyordur ama içten ısınamadığı bi durum vardır falan..
yinede çok zorlamayın derim. biraz zalimcede gelebilir ama ben bayan olsun erkek olsun ailelerede her hafta gidilmesine karşıyım.

ayrıca ailende olsa aradaki çizgiyi çekecek sensin. evlendiğin için ailenden yanada biraz feragat etmek zorundasın. sık sık görüşmekte sıkıntı doğuyorsa kocanla aranda üzgünüm ama ailenle sende arana mesafe koymalısın. mesafe demek kötü bişey değildir bazen huzur verir. kendi öz ailen bile olsa! arada kalmamak senin elinde, aklını kullan biraz

Haklı ! Aynı şeyleri bende yaşadığım için eşinizi anlıyorum. Benim ailem de şehir dışında. Eşimin memleketindeyiz zaten . Ailesine 40 dk mesafe olduğu halde her hafta her hafta gitmek isterdi ilk zamanlar ,ki giderdikte. Ben bekledim belki alışamadı henüz ondan gitme isteği oluyor,zamanla rayına girer dedim . Ama cık girmedi ! ben dur demek zorunda kaldım . Kavgalar,tartışmalar oldu bir sürü. Şimdi anca 3-4 haftada bir gidiyoruz. Valla insanın evi gibisi yok. Sana orda bir şey yapsalar,laf söyleseler de rahat ettirselerde hiç farketmez. Bir süre sonra her hafta her hafta insan boğuluyor,nefes alamazdm artık sinirden o kdr sıkılır ve bunalırdım. Aff ALLAhım o günler geldi aklıma....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…