- 14 Nisan 2013
- 2.182
- 2.122
- 333
- Konu Sahibi ayseayseli
-
arkadaşlar çalışan bir insanım anneme arabayla 10-15 dk mesafede oturuyorum. çoğu arkadaşım haftada bi kaç akşam annesine gidiyor yemeğe. annemler de çok çağırıyor ama artık arada kalmaktan yoruldum.
akşamları evinde yatıp dinlenmek istiyormuş her hafta anneye gidilir miymiş. sen istiyorsan git ben gelmem diyor çok üzülüyor ailem de. kv ler şehir dışında.
o kadar da seviyorlar ki eşimi hep sevdiği yemekler yapılıyor ama bi kere de çağırdığımda itirazsız tamam demedi. çok sinirim bozuluyor sanki orda yorulacak mı oturup yemek yiyip gelcez. yok maç var mesela babamlar da izliyor ama rahat olamıyormuş onların yanında. gittiğimizde de soğukluk falan olmuyor sanki o kadar mücadeleyi yapan biz değiliz. haklı mı eşim sizin eşiniz gelir mi sık sık ne yapmalıyım
yahu her adam hem kadın bir olmaz. muhabbet ortam frekans aynıdır. sizinki kalabalık sever bazısı kalabalık sevmez. bazısı ev sever bazısı gezme sokak... ama adam istemiyorsa zorla götürebilir misiniz? yada siz onun ailesinin yanına zorla gider msiniz ?Valla benim eşim her gün annemlere gitmek ister.. 2 gün gitmesek 3. gün annemlere gidelim der ben şanslıyım demekki.. Garipsedim yani eşinizi, sevildiği biyere güzel yemekler yapılan biyere neden gitmesin ki insan.. Benim eşimin ailesi de bu şehirde ama çok mutlu bi aile değiller heralde ondan kendi ailesine gitmek istemez hep benim aileme gitmeye çalışır.. Daha az önce aradı akşam annemlere (yani benim annem) gideliimmi diye, daha 2 gün önce gittik diyorum olsun ben özledim bi ara bakiim napıyolarmış diyo.. dediğim gibi ben nadir şanslılardanım bu konuda heralde.. allah yardımcınız olsun..
oo sizinki abartmış müsait değiliz deseydin keşke ama denilmiyor ya da ben evimde balık yapmıyorum desen napacaklaral işte şimdi kv aradı balık aldık akşama size geliyoruz diyo kaç kere söyledim haftaiçi kimseyi istemiyorum diye anlatamıyorum bıktım! bıktım!
herkes bir olmaz canım.benim eşim de istemeyerek giderdi gitsek de döndükten sonra acısını çıkarırdı.rahat edemiyor olabilir zorlama ailene de güzellikle anlat.yoksa sonunda üzülen taraf olursun.ben kendim gidiyorum artık yılda bir ya gider ya gitmez mesafe 5 dkuzak mı oturuyorsunuz peki bi arkadaşım var haftda iki gün annesinde iki gün kvde de. eşi de isteye isteye geliyormuş
Tabiki kimseyi zorla biyere götüremezsiniz.. Ama annelerin sağlığı varlığı biz çalışan kadınlara kolaylık yönünden oldukça fazla destek olabiliyo.. Belli ki konu sahibi arkadaş bi yemek yiyip kendi evine geçmek istiyo belki de çok yoruluyo işyerinde o da kendince gitmek istemekte haklı.. erkekler bu konularda pek fazla sorumluluk yüklenmedikleri için (yemek yapmak falan filan) böyle rahat ben gitmem etmem diyebiliyolar işte..yahu her adam hem kadın bir olmaz. muhabbet ortam frekans aynıdır. sizinki kalabalık sever bazısı kalabalık sevmez. bazısı ev sever bazısı gezme sokak... ama adam istemiyorsa zorla götürebilir misiniz? yada siz onun ailesinin yanına zorla gider msiniz ?
arkadaşlar çalışan bir insanım anneme arabayla 10-15 dk mesafede oturuyorum. çoğu arkadaşım haftada bi kaç akşam annesine gidiyor yemeğe. annemler de çok çağırıyor ama artık arada kalmaktan yoruldum.
akşamları evinde yatıp dinlenmek istiyormuş her hafta anneye gidilir miymiş. sen istiyorsan git ben gelmem diyor çok üzülüyor ailem de. kv ler şehir dışında.
o kadar da seviyorlar ki eşimi hep sevdiği yemekler yapılıyor ama bi kere de çağırdığımda itirazsız tamam demedi. çok sinirim bozuluyor sanki orda yorulacak mı oturup yemek yiyip gelcez. yok maç var mesela babamlar da izliyor ama rahat olamıyormuş onların yanında. gittiğimizde de soğukluk falan olmuyor sanki o kadar mücadeleyi yapan biz değiliz. haklı mı eşim sizin eşiniz gelir mi sık sık ne yapmalıyım
yazdıgının bir bölümünde haklısın da koca istemiyorsa gitmedin gelmedin yapılmaz. nasıl bizler kv lere gitmek gelmek yada onların sık sık bizlere gelmesini istemiyorsak adam da aynısını demiş.Tabiki kimseyi zorla biyere götüremezsiniz.. Ama annelerin sağlığı varlığı biz çalışan kadınlara kolaylık yönünden oldukça fazla destek olabiliyo.. Belli ki konu sahibi arkadaş bi yemek yiyip kendi evine geçmek istiyo belki de çok yoruluyo işyerinde o da kendince gitmek istemekte haklı.. erkekler bu konularda pek fazla sorumluluk yüklenmedikleri için (yemek yapmak falan filan) böyle rahat ben gitmem etmem diyebiliyolar işte..
onun ailesi burda olsa eminim haftada kaç kere gidilirdi bencillik yapıyor tamamen
ben aileme anlatamıyorum burda dinlensin ne var diyorlar sonra da sanki eşim onları sevmiyormuş gibi oluyor. işte millet ne şanslı ne damatlar var falan
Valla ben koşa koşa giderim yemeğimi yer soframı toplar bi kahve içer kalkarımyazdıgının bir bölümünde haklısın da koca istemiyorsa gitmedin gelmedin yapılmaz. nasıl bizler kv lere gitmek gelmek yada onların sık sık bizlere gelmesini istemiyorsak adam da aynısını demiş.
adam kendi anasına bu sıklıkta gitmek istese ne olur acaba ?
karıcım hadi yoruldun annemlere gidelim yemek yapmış. 1 gittin 3 gun sonra bir daha 7. gun bir daha rutine baglayalım her gun salı akşamları annemlere gidecegiz dese ????
Mesela ben annenizde de hata gördüm "mantı yapıyoruz gelin"...Sizin bir eşiniz var, eviniz var size böyle bir emrivaki yapmamalı bence.
oo sizinki abartmış müsait değiliz deseydin keşke ama denilmiyor ya da ben evimde balık yapmıyorum desen napacaklar
Gercekten sanslisin imrendim simdi sizeValla benim eşim her gün annemlere gitmek ister.. 2 gün gitmesek 3. gün annemlere gidelim der ben şanslıyım demekki.. Garipsedim yani eşinizi, sevildiği biyere güzel yemekler yapılan biyere neden gitmesin ki insan.. Benim eşimin ailesi de bu şehirde ama çok mutlu bi aile değiller heralde ondan kendi ailesine gitmek istemez hep benim aileme gitmeye çalışır.. Daha az önce aradı akşam annemlere (yani benim annem) gideliimmi diye, daha 2 gün önce gittik diyorum olsun ben özledim bi ara bakiim napıyolarmış diyo.. dediğim gibi ben nadir şanslılardanım bu konuda heralde.. allah yardımcınız olsun..
ne güzelHaftada 1 gidin. Benim öyle bi sorunum yok iki tarafada uzağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?