Eşim annesinden uzakta düşünemiyormuş kendini

Renklipuantiye

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2016
312
300
33
Merhabalar ben evleneli 3yıl olacak , iş gereği nikahı önden yaptık ardından düğün, nikaha 1hafta kala eşim sorun çıkardı ailesine yakın oturduk ve sorun buydu düzeldi.
O zamanlar çocuk yok kpssye çalışırım diye sorun etmedim evimin aileme uzak olmasını fakat çocuk oldu bakanım yok ders yapıp hazırlanamıyorum kpssye, kv cocuga bakamaz .

Annem çok yardımcı bana sagol sun ona yakın yere taşınmak istedim ev bulup iş ciddiye binince eşim sorun çıkardı, böyle ne ders çalışabiliyorum ne işe girebiliyorum, EŞİM ANNEMDEN UZAKTA DÜŞÜNEMİYORUM KENDİMİ dedi, çok değersiz içi boş bir evlilik yapmışım

DÜZELTME : Evett arkadaslar imzayı attım ev sözleşmesini yaptık, fakat eşim çok suratlı, mutsuz 3gündür hiç diyaloğu yok, sorunca hastayım, yorgunum diyor, sonunda bugün mutsuzum ama alışırım belki dedi, ne zormus uzaklaşması ailesinden, benimle olmak yetmemiş, bak daha mutlu olunca belki diyorum yok, nenşakalaşması ne muhabbeti kaldı, çok sıkılıyorum..

Son düzenleme:
Çok yalnızım evimde komşum yok, iş bulacağım yer yok, bulup kreşe bıraksam imkanımız yok sadece işi eve uzak olacak ve ailesinden uzak olacak o da aynı şehirde, şehir dışında değil ailesi:/

Dedim sen bizimle mutlu değilmişsi annenauzaktaa olunca, diyor aynısını sana sormalı, e 3yıldır annemden uzakta seninleyim zaten, herkes annesinin evinde mi olsun o zaman dedi yok böyle birşey, yaş farkımız var sever kıymet bilir dedim evlenirken amaaöyle olmadı, ben29o 38yaşında

Eee siz ağaç kavuğundan mı çıktınız? Ne kadar bencil insanlar var ya. Kv çocuğa bakamazmış. Anneniz de size yardımcı oluyormuş. Onların yakınına taşınmanızdan doğal ne olabilir. Bir de bunu açıkça söylüyor.

Niye evlenmiş uzakta kalamıyorsa mahalleden birini bulsaymış o zaman

Başta kafam karışık birden olmaz dedi evi bulunca, ev sahibi haber bekliyor diye çıkardı ağzından yoksa işi uzak onu söylüyordu sadece, tartışırken çıkardı fikrini ortaya, ben biliyordum nedenin iş değil aile olduğunu ama neyse diyordum, artık hiç mutlu değilim ağzından duyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…