- 7 Nisan 2016
- 312
- 300
- 33
- Konu Sahibi Renklipuantiye
-
Arabayla 10dk anneme ama heryere yakın merkezi, çocugumla rahat hareket edicez, şuan çok sıkılıyoruz kızımla ev heryere uzak insan bunalıyorTaşınırsanız senin annene uzaklığın nasıl olacak ?
boşver onun suratını taşın , başla şansın yolmuş gibi davran , hem üzülüp hem de omun istediği yerde oturacağına yine üzülüp isteidğin yerde otur o üzülsünTaşınsak mutsuz bir şekilde olup surat asarak burnumdan getirecek çok belli
Siz de bir bireysiniz. Kesinlikle bir orta yolun bulunması lazım. Onun istediği bir hayatı mutsuz bir şekilde yaşamak zorunda değilsiniz.Başta kafam karışık birden olmaz dedi evi bulunca, ev sahibi haber bekliyor diye çıkardı ağzından yoksa işi uzak onu söylüyordu sadece, tartışırken çıkardı fikrini ortaya, ben biliyordum nedenin iş değil aile olduğunu ama neyse diyordum, artık hiç mutlu değilim ağzından duyunca
İnşallah istediğiniz gibi olur ..Bizimde yazın istanbula taşınmamız olacak belki şimdiden kaynana akıl veriyor kızınız gitsin siz kalın gibi ama istanbulda kızımı yalnız bırakamam dedim ben nerd e kızımda orda dedim derdi kendisini baktırmak eşimiminde gidesin yok ama çözümü yok çocuk büyüdü 4 gelin olduğu halde hep ben dibindeyim ya kaynana ve eşim bu duruma alıştı gibi bu yıl bu zincir kırılacak gibi
Kavga ettik herşeyi söyledim, bu defa bende sinirlenşnce huyuma suyuma gitmiyorsun dedi, dedim saatlerdir güzelce anlattım daha ne yapayım benimde sabrım var, evlilikehayatımız kalmadı yalnız çıkar gezerız diyorum, iş diyorum, bunaldım diyorum yok .. Ben çok çıkmazdayım..Siz annenizden uzak duruyorsunuz o neden duramıyor? Sizden daha mı özel biri eşiniz. O altından siz çakıl taşından mısınız?
Annesinden ayrılmıyorsa onun yanında kalıp evlenmeseydi.. Bir cevap veremediniz mi? Ben anlamıyorum ki kadınları niye suspus oturuyorsunuz?
Annesine gider kalır, aydınlanır kahvede ve annesinde boşanma fikriyle geri gelirSizin yerinizde olsam ben de annemden uzakta kendimi dusunemiyorum der toplarim esyami anneme giderim.
Belirli bir sure burnu surtulsun ki akli basina gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?