Kızlar eşimin annesi başka şehirde. Kızıyla komşular. Biz istanbuldayiz pandemiden önce bizdeydi, 1 ay kadar kaldı. Bir sebeple gitti. Ama eşim annesini her gün arıyor yalnız kalmasına cani dayanmıyor. Biraz önce aradı annecim gelip seni alayimmi dedi, o da heralde gelecek ay gel dedi. 3 hafta sonra o şehre gidip alacak yine annesini, yine 1 ay kalır.
Bende 42 yaşına geldim ve bu uzun misafir etmeler beni bozmaya başladı. Kontrolde bende değil çünkü ucu açık. Ne zamana kadar belli değil. Ayrıca kızına hiç yatiya gitmememesi de enteresan. Damattan çekiniyor sanirim.
Sizce ben nasıl vaziyet alayım, siz olsanız ne yapardınız bu sonu görülmeyen misafirlikler hakkında?
Eşinizle açık açık konusmaniz gerekiyor. Bu kadar uzun süreli misafirlikler beni yoruyor, düzenim bozuluyor istemiyorum diyin. Eğer ısrar ediyorsa herşey ile kendisi ilgilensin yemek,çamaşır vs. Anladığım kadarıyla kayınvalidenizin böyle bir talebi yok. Kendisi davet ediyorsa sorumluluğu da alsın.Kızlar eşimin annesi başka şehirde. Kızıyla komşular. Biz istanbuldayiz pandemiden önce bizdeydi, 1 ay kadar kaldı. Bir sebeple gitti. Ama eşim annesini her gün arıyor yalnız kalmasına cani dayanmıyor. Biraz önce aradı annecim gelip seni alayimmi dedi, o da heralde gelecek ay gel dedi. 3 hafta sonra o şehre gidip alacak yine annesini, yine 1 ay kalır.
Bende 42 yaşına geldim ve bu uzun misafir etmeler beni bozmaya başladı. Kontrolde bende değil çünkü ucu açık. Ne zamana kadar belli değil. Ayrıca kızına hiç yatiya gitmememesi de enteresan. Damattan çekiniyor sanirim.
Sizce ben nasıl vaziyet alayım, siz olsanız ne yapardınız bu sonu görülmeyen misafirlikler hakkında?
72 yaşında. Dinç bir bayan. Maşallahı var yani bakıma ihtiyacı yok. Kızı da o yüzden böyle bir ihtiyaç hissediyordur.Valla uzun bir süre gerçekten. Kaynananız kaç yaşında? Kardeşine zorla al annemi sen bak biraz da diyemez ki eşiniz. Zaten kaynananız öyle bir talepte bulunmamış, eşiniz sormuş. Hani kayınvalide istese ama kız bakmasa bir nevi sorun olabilir. O yüzden kız kardeşin de kaynananın da yapacağı bir şey yok.
Boşver zaten bakıma muhtaç da değil. Eşin istemiş kadın gelmiş olabilir bence. Kadın geleyim de geleyim diye tutturmamış. Kızının çağırıp çağırmaması ise onun insiyatifinde.72 yaşında. Dinç bir bayan. Maşallahı var yani bakıma ihtiyacı yok. Kızı da o yüzden böyle bir ihtiyaç hissediyordur.
Ben 60 küsür tahmini dedim de kadın 72 yaşında be ablacım. Dinç olsa ne kadar dinç son günleri gelsin ya yalnız kalmasın60 küsür yaşlarında kadın tahmini. Hani derler ya ölüme ramak kala. Yazıktır gelsin ne olacak ki ?
Ya sorun hizmeti vs değil. Ben evde rahat olamıyorum ki. kocamla konuşacağım konulara bile dikkat ediyorum sonuçta annesi. 1 hafta olsa neyse de görev gibi her 3 4 ayda bir beni bir düşünce sarıyor. Yine ne zmn gelecek acaba diye.Eşinizle açık açık konusmaniz gerekiyor. Bu kadar uzun süreli misafirlikler beni yoruyor, düzenim bozuluyor istemiyorum diyin. Eğer ısrar ediyorsa herşey ile kendisi ilgilensin yemek,çamaşır vs. Anladığım kadarıyla kayınvalidenizin böyle bir talebi yok. Kendisi davet ediyorsa sorumluluğu da alsın.
Eşinin sana sormadan çağırması hoş değil..Ya sorun hizmeti vs değil. Ben evde rahat olamıyorum ki. kocamla konuşacağım konulara bile dikkat ediyorum sonuçta annesi. 1 haf5a olsa nets de görev gibi her 3 4 ayda bir beni bir düşünce sarıyor. Yine ne zmn gelecek acaba diye.
Benim babamda 80 yasinda onuda dıger 2 ay alalımo vakit. Düzen böyle olmamalı bence. Ben gelinimle oğluma 4 ayda bir ay gitmem . Rahmetli annem hic gitmedi gelinlerine rahatsızlık vermemek icin. Boyle gördük biz.Ben 60 küsür tahmini dedim de kadın 72 yaşında be ablacım. Dinç olsa ne kadar dinç son günleri gelsin ya yalnız kalmasın
Yaşlı kadın gelse nolur size ne gibi bi zararı varki ,sizde çocuk buyutuyisunuz sizinde gelinleriniz size aynısı yapsa memmun kalirmisinizKızlar eşimin annesi başka şehirde. Kızıyla komşular. Biz istanbuldayiz pandemiden önce bizdeydi, 1 ay kadar kaldı. Bir sebeple gitti. Ama eşim annesini her gün arıyor yalnız kalmasına cani dayanmıyor. Biraz önce aradı annecim gelip seni alayimmi dedi, o da heralde gelecek ay gel dedi. 3 hafta sonra o şehre gidip alacak yine annesini, yine 1 ay kalır.
Ben anladım sizi. Her şey tadında güzel. Gelen kim olursa olsun ben de istemem bir iki ay yatili misafir rahat edemem. Açık açık konuşun eşinizle. Size neden sormuyor onu da anlamadım.Ya sorun hizmeti vs değil. Ben evde rahat olamıyorum ki. kocamla konuşacağım konulara bile dikkat ediyorum sonuçta annesi. 1 haf5a olsa nets de görev gibi her 3 4 ayda bir beni bir düşünce sarıyor. Yine ne zmn gelecek acaba diye.
O halde sende öyle yap.Benim babamda 80 yasinda onuda dıger 2 ay alalımo vakit. Düzen böyle olmamalı bence. Ben gelinimle oğluma 4 ayda bir ay gitmem . Rahmetli annem hic gitmedi gelinlerine rahatsızlık vermemek icin. Boyle gördük buz.
Sizde haklısınız. Yaşı baya geçkin olunca ben kıyamadım. Yalnızlık zor yaşlı insanlara.Benim babamda 80 yasinda onuda dıger 2 ay alalımo vakit. Düzen böyle olmamalı bence. Ben gelinimle oğluma 4 ayda bir ay gitmem . Rahmetli annem hic gitmedi gelinlerine rahatsızlık vermemek icin. Boyle gördük buz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?