Eşim annesini yine çağırdı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet tabiki gelir ama evde kv olsa ucu açık bir süre sizde kalsa ne kadar rahat edebilirsiniz düşünsenize? Çok iyi anlıyorum canım seni, benim kv geldiği zamanda eşimin yanına dahi gidemiyorum birsey sormak için gözü hep takip ediyo neredeyiz napiyoruz diye insan eşiyle konuşamıyor ya cidden. Ya da ben gamsız değilim rahat edemiyorum, tedirginlik oluyor.

Yok pandeminin ilk zamanları demek istedim. 4 ay oldu gideli.

Beslemiş büyütmüş annesi, kimse dayanamaz ki yalnız kalmasına. Kızıyla komşularsa kızında kalmasına gerek yok, zaten görüşüyorlardır, işini görüyordur, uğruyordur annesine. Oğlu başka şehirde gelince kalması normal. Ayrıca ben izin alır gibi gelsin mi diye sorulmasına da karşıyım, ben olsam sormam; direkt annem gelecek der haber veririm.

Zaten sormuyor. Direk gidip alacağını ben şifahen duydum. Genelde gidip alır hiç sormadi bu güne kadar. 20 yıldır evliyiz hiç sormadi.

Sonucta esinizin annesi
Ama esiniz ortayi buluyor mu sizin fikrinizi soruyor mu
Burda esiniz ortayi bulmasi lazim
72 yasindaymis kv takilmayin zamana birakin
Esinizle konusun derim

Eşinizin sizin fikrinizi almadan hareket etmesi hoş olmamış. Kv yalnız yaşıyosa eğer çirkef huzur bozan bi katakteri yoksa evladının evinde gelip kalabilir diye düşünüyorum. Siz de ev sahibi olarak ağırlama konusunda kendinizi çok germeyin. Normalde nasılsınız öyle olun yoksa kim gelse zor olur sizin için.benim kvde de gelir bir ay kalır bazen daha fazla bazen daha az. Çok iyi anlaşıyor muyuz hayır ama yine de ne gel derim ne git. Eşim de bana bilgi vermeden davet etmez. Onlar kendileri gelelim gelmeyi düşünüyoruz vs diye eşimi aradığında eşim benimle konuşur. Siz muhtemelen ağırlama noktasında kendinizi çok yoruyosunuz yapmayın o kadar. İnanın hayatta böyle şeylere takılmaya degmiyo.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…