Böyle direnme durumları hoş değilki Inatlasma gibi.O halde sende öyle yap.
Kv gidince babanı çağır, eşin de evde rahat olmasın ancak o zaman seni anlar
Kızı ozaman bakar. Biz babasına baktık.Sizde haklısınız. Yaşı baya geçkin olunca ben kıyamadım. Yalnızlık zor yaşlı insanlara.
Allah göstermesin elden ayaktan düşse sürekli kalsa ne olacak peki ?
Niye inatlaşma olarak gördün kiBöyle direnme durumları hoş değilki Inatlasma gibi.
Yok pandeminin ilk zamanları demek istedim. 4 ay oldu gideli.Pandemi öncesi dediğiniz Şubat ayı gibi sanırım. Nerdeyse bir sene olmuş. İstediği kadar dinç olsun yaşı 72. Yılda bir ay idare edilemeyecek bir zaman değil bence. Yaşlı kadın sonuçta biraz daha anlayışlı olmanız gerek bence. Benim annem gelmezdi demiştiniz ama herkes aynı olacak diye bir durum yok ki.
Yazık yaşlılari o hale sokamam. Utanirlar birbirlerinden.Niye inatlaşma olarak gördün ki
O annesini yatılı alıyorsa gayet tabi sende babanı çağırabilirsin
Kızı bakmazsa ne olacak ?Kızı ozaman bakar. Biz babasına baktık.
Zaten sormuyor. Direk gidip alacağını ben şifahen duydum. Genelde gidip alır hiç sormadi bu güne kadar. 20 yıldır evliyiz hiç sormadi.Beslemiş büyütmüş annesi, kimse dayanamaz ki yalnız kalmasına. Kızıyla komşularsa kızında kalmasına gerek yok, zaten görüşüyorlardır, işini görüyordur, uğruyordur annesine. Oğlu başka şehirde gelince kalması normal. Ayrıca ben izin alır gibi gelsin mi diye sorulmasına da karşıyım, ben olsam sormam; direkt annem gelecek der haber veririm.
Üslubunuz hoş değil o sebeple yazışma bitmiştir benim için alıntı yapmayın. İyi akşamlarNe cvp istiyorsun?
Ya bağırmamki ben hiç. Beceremem.O halde sende öyle yap.
Kv gidince babanı çağır, eşin de evde rahat olmasın ancak o zaman seni anlar
Yok öyle biri değil. Annesinin ihtiyacı yok diye düşünüyordur.Kızı bence bilerek almıyorhalamdan biliyorum gelinler ne güne diye
Ah pardon yanlış okumuşum. Bağır çağır anladımNe bağırmasıanlamadım
Kızlar eşimin annesi başka şehirde. Kızıyla komşular. Biz istanbuldayiz pandemiden önce bizdeydi, 1 ay kadar kaldı. Bir sebeple gitti. Ama eşim annesini her gün arıyor yalnız kalmasına cani dayanmıyor. Biraz önce aradı annecim gelip seni alayimmi dedi, o da heralde gelecek ay gel dedi. 3 hafta sonra o şehre gidip alacak yine annesini, yine 1 ay kalır.
Bende 42 yaşına geldim ve bu uzun misafir etmeler beni bozmaya başladı. Kontrolde bende değil çünkü ucu açık. Ne zamana kadar belli değil. Ayrıca kızına hiç yatiya gitmememesi de enteresan. Damattan çekiniyor sanirim.
Sizce ben nasıl vaziyet alayım, siz olsanız ne yapardınız bu sonu görülmeyen misafirlikler hakkında?
Pardonda tek evlat kızı mı? Bu ne ya her şeyde kızlar baksın erkekler kenara çekilsin niye? Erkek olunca bakamaz diye bir kural mı var?Kızı ozaman bakar. Biz babasına baktık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?