- 25 Temmuz 2019
- 9.310
- 16.208
- 198
- 35
- Konu Sahibi Portakalli ordek
Arabaya çekiçle giriş al sana tertemiz cinnet...
Durumun varsa kendine al bir araba olsun bitsin
Durumun varsa kendine al bir araba olsun bitsin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
araba engelli babanneninmiş ama devamlı bunların kapısındaymış ben ona takıldım en çok.vergi indirimiyle alınmış yani engelli kişilere tanınan hakla.babanne hariç herkes arabada hak idddia ediyor ona şaşırdım.Yasak değil malesef
bu araba konularını gördükçe nefesim daralıyor artık
Yeni söylenmiş gibi bu konuya dahil etmezsen olmazdı tabi. Böyle daha tramvatik oluyor.Bayaa önceden nişanlıyken konustuk. Babası özel arabayı napacaksın, düşünme özel araba falan dedi
Böyle bi sekilde cevap vermek nedir.ayni soruyu size soralım.cevap vermek zorunda değilsin.kadin üzülmüş soruyo.Salak mısın??
Engelleyemezsiniz bence, buraya düşenin bir daha çıkışı yok![]()
Ona da ailesi karşı cıkıyorArabaya çekiçle giriş al sana tertemiz cinnet...
Durumun varsa kendine al bir araba olsun bitsin![]()
Ya o konudan devam etseniz keşke bize yazık değil mi? Ücretsiz piskoloğunuz olduk resmen ota çiçeğe konu açıyorsunuzHayır normalde de vermezdi.Bugün baktı ciddiyim ders almakta verıyor
Özel araba ne yahu ? Kendi arabanız özel araba mı oluyor ?Bayaa önceden nişanlıyken konustuk. Babası özel arabayı napacaksın, düşünme özel araba falan dedi
Üslubunuzu koruyun isterseniz. Yorum yapmayacaksanız hakaret de etmeyin kimseye.Salak mısın??
Evde bir araba var. Ama beyimiz vermiyor. Ben almak isteyince özel araba almayı dusunme dıyorlarÖzel araba ne yahu ? Kendi arabanız özel araba mı oluyor ?
Ailesi ile mi kesilmiş göbeği?Ona da ailesi karşı cıkıyor
Orda kimse görmez dıye actımYa o konudan devam etseniz keşke bize yazık değil mi? Ücretsiz piskoloğunuz olduk resmen ota çiçeğe konu açıyorsunuz
Size fikrinizi sormadım deEvde bir araba var. Ama beyimiz vermiyor. Ben almak isteyince özel araba almayı dusunme dıyorlar
Ailesi karşı çıkar kesinlikle. Şuan dada karşılar.Çocuk olunca verir dıyolarAilesi ile mi kesilmiş göbeği?
Alsın eline balta çekiç girşin arabaya bak bakalım sesleri çıkıyor mu?
Terbıyesizlik yapmak istemıyorum da işte karşılar almayaSize fikrinizi sormadım de
Bu arkadaşın her şeyi sorun olduğu için artık anlatmaktan baz geçtim benaraba engelli babanneninmiş ama devamlı bunların kapısındaymış ben ona takıldım en çok.vergi indirimiyle alınmış yani engelli kişilere tanınan hakla.babanne hariç herkes arabada hak idddia ediyor ona şaşırdım.
Bi verırım dıyor bi vermem dıyor. Ama gönülsüz vermek istemıyor. Malı kıymetlıDediklerini takma oranim maddi gücümle paralel olurdu.Eger esimden bagımsız gelirim varsa özel dersi alirim arabayi da verir yoksa giyamettt goparrrdi
Diğerlerinin dediklerini saymıyorum esler duellosu bu..![]()