• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim arabayı vermiyor

Ya o konudan devam etseniz keşke bize yazık değil mi? Ücretsiz piskoloğunuz olduk resmen ota çiçeğe konu açıyorsunuz
Eşim hakkında diye bir seri vardı burada. Uzun zamandır gözükmüyor, kullanıcı adını hatırlayan var mı 😅 Eşine atam, babam diyen.

Kayinpederim veya başkalarının ne dediğini umursamazdim cunku benim bineceğim arabadan onlara ne. Eşinde arabayı anladığım kadarıyla yatırım amaclı almış, o arabayı sattırır orta halli otomatik bir araç aldırırdım. Ya da imkan varsa ufak manuel bir araç alırdım acemiligimi atar, ataninca daha iyi bir araba alirdim

Kayinpederim veya başkalarının ne dediğini umursamazdim cunku benim bineceğim arabadan onlara ne. Eşinde arabayı anladığım kadarıyla yatırım amaclı almış, o arabayı sattırır orta halli otomatik bir araç aldırırdım. Ya da imkan varsa ufak manuel bir araç alırdım acemiligimi atar, ataninca daha iyi bir araba alirdim
Şöyle ilerde otomatik alırız dıyor. Ama otomatik almak falan uzun iş. Bu arabayı babasının üzerine alması gerek falan. Ben kendıme alayım deyınce ailesi ne gerek var 2.ci arabaya diyor

Yeni derdin hayırlı uğurlu olsun.

Aynı gün içinde iki konu açarak kendi rekorunu kırıyorsun bu arada tebrikler.
Araba konusu görünce ben

images

2 senedir ehliyetim var.Sadece uzun yollarda arabayı verıyor.Araba kapıda yatıyor.Özel ders alayım güzel öğretiyorlar diyorum vermek istemiyor.Sebebi sıfır olması, büyük olması, çok trafik olması, acemi olmam, debriyaj bitirirsin diyor.Atanınca kendime alayım diyorum. Babası özel arabayı napacaksın diyor. Annesi çocuk olunca verir diyor. Siz olsanız naparsınız. Ehliyetin hep cüzdanda mı yatacak?
Atanınca al kendine rahat rahat öğren erkeklerin arabası kıymetli malesef bizde de durum aynı ben de artık şoför muamelesi yapıyorum o da gık demiyor diyemiyor sizde öyle yapın bence

Şöyle ilerde otomatik alırız dıyor. Ama otomatik almak falan uzun iş. Bu arabayı babasının üzerine alması gerek falan. Ben kendıme alayım deyınce ailesi ne gerek var 2.ci arabaya diyor
Ailesine noluyor ya 😒 bizde herseyi yapariz, aliriz en son eşimin ailesi öğrenir. Fikirlerini almayın bu konu onları ilgilendirmez gerçekten

2 senedir ehliyetim var.Sadece uzun yollarda arabayı verıyor.Araba kapıda yatıyor.Özel ders alayım güzel öğretiyorlar diyorum vermek istemiyor.Sebebi sıfır olması, büyük olması, çok trafik olması, acemi olmam, debriyaj bitirirsin diyor.Atanınca kendime alayım diyorum. Babası özel arabayı napacaksın diyor. Annesi çocuk olunca verir diyor. Siz olsanız naparsınız. Ehliyetin hep cüzdanda mı yatacak?
Konu açma sınırlaması yok ama diğer konudan devam edebilirdiniz, sınırlama yok diye de benzer içerikle konu açmak hoş olmuyor.

✅Ehliyetim var.
☑Eşim araci daha değerli görüyor..
☑Kayınpederim ne alacağımıza karar verecek düzeyde...
☑Kayınvalidem aracı ne zaman kullanırım diye tahminlerde bulunuyor....
Hmmm bi düşünelim 🤔
İnsanları ozel hayatına soktuğun gibi aracı alıp sürmekte senin elinde,yapabileceğine inanan kimse yoksa sen kendine güven hatta ne mi yap ehliyet cepte araç kapıda yapacağına al kaç güzel adrenalin 🙃

Back
X