• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim arabayı vermiyor

konu sahibinin yaşantısını psikolojisini etkiliyorsa evinde sürekli üzüntü varsa.keyfi için kullansın nasıl rahatlıyorsa onu yapsın.bize ev dar geliyordu sürekli kendimizi dışarı atmak istiyorduk.ağır psikoloji ama bu durum onu bağlamıyorsa kafayı sadece eşinin arabayı vermemesine takmışsa gitsin bi zahmet kendi alsın
Eşimin korkusu sadece kaza degil. Onsuz rahat rahat gezmemden korkuyor.

Valaha kv kp kac senedır ne gezmeye gıdıyor ne bır yere. Normalde tek kısı rahat bakıyordu. Ama şuan ıkı kısı zor wc ye goturuyorlar. Gecelerı inliyor.
Allah yardım etsin biz nöbetleşe baktık 5 sene çok şükür onu niye yapmadık demedik hiç.çok iyi bakın okşayın sevin o kadar mutlu oluyorlar ki

Allah yardım etsin biz nöbetleşe baktık 5 sene çok şükür onu niye yapmadık demedik hiç.çok iyi bakın okşayın sevin o kadar mutlu oluyorlar ki
Valaha gecen ben gördüm aglayacaktım. Kadın bi anda cok kotu oldu. Annesi de dıyor ki. Allah ne taraf iyiyse o tarafa yönlendirsin deyıp duruyo. Kadın tvlı odada duramıyor. Tvden birileri cıkacak dıye bagırıyor. Bı odada yalnız duruyor kadın. Üzülüyorum gercekten ona. Allah kimseyi muhtac etmesın

konu sahibinin yaşantısını psikolojisini etkiliyorsa evinde sürekli üzüntü varsa.keyfi için kullansın nasıl rahatlıyorsa onu yapsın.bize ev dar geliyordu sürekli kendimizi dışarı atmak istiyorduk.ağır psikoloji ama bu durum onu bağlamıyorsa kafayı sadece eşinin arabayı vermemesine takmışsa gitsin bi zahmet kendi alsın
Konu sahibi o yaşlı teyzeye bakmıyor ki tam tersi onların evine gitmek bile istemiyor. Ona yakın konu açtı kaynanam çağırıyor hiç iş yaptırmıyor buna rağmen yaşlıların yanında sıkılıyorum ne işim var ben gencim diye konuları var. Sizin durumunuz başka konu sahibininki bambaşka emin olun.

Konu sahibi o yaşlı teyzeye bakmıyor ki tam tersi onların evine gitmek bile istemiyor. Ona yakın konu açtı kaynanam çağırıyor hiç iş yaptırmıyor buna rağmen yaşlıların yanında sıkılıyorum ne işim var ben gencim diye konuları var. Sizin durumunuz başka konu sahibininki bambaşka emin olun.
İyimiş ben kocanın yerinde olsam boşardım.ilerde yaşlanınca bana da bakmazsın derdim

Etkilemiyor onu çünkü babaanne ile bağlantısı yok göz ucuyla bakarsa bakıyor. yani siz kendi durumunuzla bir tutmayın

Bu insanlara kullananlara hiç tahammülüm yok.orada araba kullanma için yazıldığı için cevap verdim yoksa tenezzül bile etmezdim

Etkilemiyor onu çünkü babaanne ile bağlantısı yok göz ucuyla bakarsa bakıyor. yani siz kendi durumunuzla bir tutmayın
Yazık çok yazık üzülüyorum şuan bir akrabamız bu durumda geçen sene iyileşmesine gezmesine eğlenmesine katkı için zekat topladık.aynı şeyi bu sene yine yapıcaz inşallah.insanın içinde merhamet yoksa bence daha fazla evli kalmasın.üzülürüm o kocaya

Gidiyorum. Bir hafta anneme bir hafta oraya gıdıyorum. Ayrıca anneme de sürekli gıtmıyorum. Sıkılmak kadar dogal bırsey yok. Ayrıca cok gıdınce bu sefer karısma oluyor. Şuan onlar darlamıyor ben darlanmıyorum.

Gidiyorum. Bir hafta anneme bir hafta oraya gıdıyorum. Ayrıca anneme de sürekli gıtmıyorum. Sıkılmak kadar dogal bırsey yok. Ayrıca cok gıdınce bu sefer karısma oluyor. Şuan onlar darlamıyor ben darlanmıyorum.
Babaanneye bir bardak su içirdiniz mi?

Eşinin bu düşüncesi gerçekse şayet bu da sıkıntılı bir düşünce.
Benim bi arkadaşım var. Bu hep denize gıdelım der. Gazı sizin atın, yemekler benden. Yemek dedıgı de evden. Şimdi ben ögrenınce o hep cıkalım dısarıya der. 2cocugu var. Bır yere cıkamıyor.Hep evde bulusuruz ya da yakınlarda. Eşimde hep onla gezerim dıye korkuyor. Aslında bıraz benı kullanır dıye korkuyor

E kadının arabasıyla gezmek istiyorsun hadi doğal diyeyim. Niye gidip bir çorba yapmıyorsun? Kadın banyo yapamıyorsa vucudunu silebilirsin çorbasını içirebilirsin başını okşayabilirsin. Ama sana o eve oturmaya gitmek bile zor geliyor. En az 7 tane konu açtın oraya gitmek istemiyorum diye. Gitme ama arabasını da unut. Çalış atan kendine araba al bin kolaysa

Benim bi arkadaşım var. Bu hep denize gıdelım der. Gazı sizin atın, yemekler benden. Yemek dedıgı de evden. Şimdi ben ögrenınce o hep cıkalım dısarıya der. 2cocugu var. Bır yere cıkamıyor.Hep evde bulusuruz ya da yakınlarda. Eşimde hep onla gezerim dıye korkuyor. Aslında bıraz benı kullanır dıye korkuyor
Evet yine geldik hayır diyememe mevzusuna. Demek ki arkadaşına da diyemeyeceksin eşin de farkında durumunun. Denize gitmek için en az yarım saat 45 dakika yol gitmek lazım. Halbuki arkadaşına da diyeceksin ki araç babaannemizin üzerine olduğu için keyfi kullanım sorun olabilir gidemeyiz.

Evet yine geldik hayır diyememe mevzusuna. Demek ki arkadaşına da diyemeyeceksin eşin de farkında durumunun. Denize gitmek için en az yarım saat 45 dakika yol gitmek lazım. Halbuki arkadaşına da diyeceksin ki araç babaannemizin üzerine olduğu için keyfi kullanım sorun olabilir gidemeyiz.
45 dakikadan daha fazla mesafe. Evlerimiz ters falan. Yok gidersem otobüsle giderim onla.

Kuyruğunu kovalayan köpek gibi hissediyorum kendimi artık

Back
X