- Konu Sahibi Trabzonlu60
-
arkadaşlar hepinize teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun.giderdim ama eşimi seviyorum demeyeceğim bu kez gercekten gideceğim ama ne eşim ne ailesi izin vermiyor kaçar gibi gidebilriim ama onu yapmak da bana yakısmaz.kaçmış olacağım ben başım dik bi şekilde çıkmak istiyorum koca adam elime yapışıyor kaynatam kaldı ki şeker hastası dün o yüzden çıkamadım gercekten kal demelerını beklemedım.hatta eşime dedim gezmeye gıdıyormus gibi çıkalım ben ordan gideyım dedım yok dedi.bu arada ksuura bakmayın maalesef ki hamile değilim.1 ay önce 4,5 aylık bebeğimi aldırmak zorunda kaldım.o kadar canım yandı ki hem manevi hem gerçek.neyse hamilelik takvimini kaldıramıyorum o yüzden öyle görünüyor.kusura bakmayın.eşim evde yok suan ama gelince yıne konusacağım ve gideceğim çünkü olmuyor yapamıyorum içime ata ata doldum.açıkçası niyetim şu bana vurdu sonuç olarak dayak yedi evde oturuyor değil de dayak yedi beni terk etti diye düşünsün ve bi daha yapcağı zaman evde oturmayacağımı bilsin diye gitmek istiyorum.ve gideceğim de öyle ya da böyle affetmeyeceğim.yarın olmazsa öbür gün
bak yaşadıklarını en iyi sen bilirsin.
kusura bakma, bebek olayını okumuştum eski konundan ama tarihlere dikkat etmedim. ben tekrar hamilesin sanmıştım.
tabii kendi kararın. ama ders vermek için gidiyorsan hiç dönmeyeceksin. senin mantıkla ilerde de "gitti ama geri geldi" der çünkü
bir de kırmızı cümlenden bir süreliğine gidip sonra barışacağını mı anlamalıyız?
bilmiyorum şimdi önümde iki seçenek var.birincisi kendi evimden gitmiyorum evet eğer kendi evimden gitseydim bi daha dönemmek üzere giderdim şuan kayınvalidemin evindeyim ve annemin evine de gitmiyorum kendi evime gideceğim kendi evim başka bi şehirde 8 saat var arada.eşim de diyorki sen gidersen ben de gelirim gitsem gelecek arkamdan biliyorum.beni tek göndermez ikinci seçenek de gitmesem otursam yine başka bi yerden patlak verecek eşime de dedim patlak verecek diye tamam diyor versin dıyor pişman belli ama bu kaçıncı pişmanlık...ailesine gelince onlar kesinlikle dayağa karşı babası annesi çok kızdılar off bilmiyorum.şimdi çekip gitsem zaten elime yapışıyorlar habersiz çıksam terketsem bile hoş değil bana yakısmaz kaldı kş mahallededn biri kesin görür ve dedikoducu bi mahalle.tek sorun bütün gemileri yakıp gidemiyorum bilmiyorum
evet kırmızı cümlemden ders almasını istiyorum eşimin barışsam dahi hemen kollarına atlamam asla burnunu sürtmek istiyorum ha eğer gelmezse yalvarmazsa da ayrılmayı düşünüyorumişuan kafamdaki bu.
eşinden kesin olarak boşanmaya, bir daha onu görmemeye, onsuz bir hayata karar verdiysen, artık hayatında olsun istemiyorsan, o zaman bir süre, kendi evinize geçene kadar sesini çıkarma... hem sen de sakinleşmiş olursun..
yok şu an çıkmazdayım. işler daha da kötü olacak diyorsan eşinle konuş, kendi evinize geçin belki baş başa daha rahat halledersşniz.
ama sakın sakın orada evi terk etme.. o insanların suçu ne? zaten oğullarına kızmışlar. ne kaynanalar var gelini kendi dövdüren...ne sorunun varsa evinde hallet. çünkü senin derdin eşinin ailesiyle değil bizzat eşinle.
evet kayınvalidem kayınbabam beni çok seviyorlar ben güleyim dıye ellerinden geleni yapıyorlar benim sorunum eşimle arkadaşlar ben size gerçekten içimden geçeni söyleyeyim.eşimi seviyorum tabi her insan gibi sevmesem zaten ayrılırım ama gururum da var onurum var.seviyorum dıye de dayak yıyemem e iki gün sonra dayağın acısı gececek eşimin kalp acısı içimi kavuracak ben şuan gideyim diyorum ama eşimin burnunu sürteyım aklı basına gelsin.çünkü her seferinde böyle söz verdi ve ben affettim bu sefer öyle olmayacak.emin olabilirsiniz yarın ya da en geç çarşamba gideceğim ama kayınvalideme ve babama sezdirmeyeceğim kendi annemgile gidiyorum diyeceğim ve evime gideceğim.eşim bilir tabi ama beni göndermez biliyorum ne olursa olsun gideceğim bütün gemileri yakacağım başka yolu yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?