eşim...artık başlık bulamıyorum

bu msjı yeni gördüm canım kaybın için üzgünüm bide bunları yaşıyorsun üstüne allah yardımcın olsun ezdirme kendini...

Ailesiyle bir sorunum yok aslında demişsin o günki olay da fazla abartılmış..
Ama eşinin sana el kaldırması ve bunu ilk kez yapmıyor olması hiç olmamış...
ailesi bunu biliyor mu? Kayınbaban seni seviyormuş acaba onlarla konuşsan da onlar oğullarıyla konuşsalar..

herşeyi geçtim annesine noluyor?? galıba evde annesının sözü geçiyor olsa gerek...
o anne uzaktan bile sizi birbirinize düşürür..şiddetin derecesı neydı merak ettım??

Çocuğunuz yok anladığım kadarıyla, o nedenle ayrılmak çok daha kolay olacaktır. Ailesine sizi ezdirmesi, onların yanında sizi korumaması zaten yeterince kötü bir de şiddet uygulaması sizi ne kadar incitmiştir tahmin edebiliyorum. Sakın taviz vermeyin en kısa sürede ayrılın. Ayrıca kayınvalidenizin tavrı da çok ayıp, oğluna dur yapma diyeceğine size rest çekmesi eşinizi etkilediğini gösteriyor. Lütfen hayatınızı düşünün, kendinizin için neyin daha iyi olduğunu en iyi siz bilirsiniz. Ekonomik özgürlüğünüz de var, eminim herşeyin en iyisni hakediyorsunuzdur kendinize bunu reva görmeyin.

gitmeyeceksen o bavulu hiç almayacaksın eline...evlilik bu çocuk oyuncağı değil,bir şans bir şans diye sana istediğini yaptırır...senin hatan şurda fazla büyütmüşsün olayı.ne var yani görümcen öyle söylediyse,ne diye burunlarından getiriyosun kahvaltıyı.aklınsıra baskın çıkmaya çalıştın sanırım...bak işte sonunda kocan olacak adam hamile halinle hem de vurmuş sana.kocandan senle kardeşi arasında haklı haksızı ayırmasını beklemek hata zaten.neyse ya.

Askerden sonra akıllanmaz..O hikaye..Gururun ne kadar kırık kendini ne kadar degersiz hissettigini anlayabiliyorum..Kararından vazgecme ve o evde daha fazla durma.

Esine gercek bir adam gibi asla güvenemeyeceksin.Ask sevgi bu boslugu dolduramaz.Olayı sende abartmıssın ama hicbir yanlısın bedeli bu degil..Ve güvenmemek inan cok yorucu.Birgün tekrar olma ihtimali ve o zaman eskilerde verdigin bitirme kararının actıgı yara kücük olmuyor.

Son düzenleme:
Herşeyi geçtim de... Şiddet olayı... Her defasında bu son diyecek. Biliyorsun değil mi?

resminizi gördüm de ne kadar güzel bir bayansınız... Güzelin kaderi olmazmış derler bazıları, sanırım bu doğru...
Gerçekten adınız gibi durusunuz... maşallah....
insan size bakmaya kıyamazken, nası tutarda şiddet uygular.... Çok üzücü.......
Yaşamayanın bilemeyeceği durumlar, o yüzden pek fazla yorumda bulunamayacağım, sadece yaşadıklarınız için üzüldüm.. Umarım eşiniz yakın zamanda hatalarının gerçekten farkına varıp yanlış davranışlarını tekrarlamaz...
Hakkınızda hayırlısı.. Allah yardımcınız olsun...

"evet kayınvalidem kayınbabam beni çok seviyorlar ben güleyim dıye ellerinden geleni yapıyorlar benim sorunum eşimle arkadaşlar ben size gerçekten içimden geçeni söyleyeyim.eşimi seviyorum tabi her insan gibi sevmesem zaten ayrılırım ama gururum da var onurum var.seviyorum dıye de dayak yıyemem e iki gün sonra dayağın acısı gececek eşimin kalp acısı içimi kavuracak ben şuan gideyim diyorum ama eşimin burnunu sürteyım aklı basına gelsin.çünkü her seferinde böyle söz verdi ve ben affettim bu sefer öyle olmayacak.emin olabilirsiniz yarın ya da en geç çarşamba gideceğim ama kayınvalideme ve babama sezdirmeyeceğim kendi annemgile gidiyorum diyeceğim ve evime gideceğim.eşim bilir tabi ama beni göndermez biliyorum ne olursa olsun gideceğim bütün gemileri yakacağım başka yolu yok."

söylenmesi gerekenleri konu sahibi yukarıdaki mesajında söylemiş zaten, bir insanın onurundan gururundan daha önemli değildir bana göre de sevgisi. "yuvamı dağıtmayayım" ya da "ama ben eşimi seviyorum"larla geçiştirilemeyecek bir durum olduğunu düşünüyorum şiddetin. aldatılan arkadaşlara bile "ayrılma bir şans ver" diyen biriyim ama şiddet işin içine girdi mi taviz tavizi doğurur diye düşünüyorum.

bir insan onurunu gururunu yitirirse insanlığını yitirir bence, kendinize saygınızı kaybetmeyin hiç kimse için hem de.

Son düzenleme:

Farklı bir bakış açısı ama haksız bir bakış açısı.

arkadaş sana hiç ama hiç katılmıyorum.evet gorumcenın agzından yazmıssın da erkek gıbı yatmak ne demek ya.hangı devırde yasıyoruz.bu kız erkek gıbı calısırken gorunmuyor da yatarken mı goze gelıyor...bu bırıncısı.ıkıncı durum kıme ne kayınvalıdemın evındeysem evındeyım yanı.ıstedıgım saattte yatarım kalkarım tamam bır kahvaltı saatı vardır gec kalınması belkı hos olmaz da arkadaas belkı kadının ısı vardır.bu kadar sıkıstırmanın anlamı nedır?bır de o gorumceye ne oluo hadı onu gectım ne demek kayna gıt yengenı uyandır demek..kocan bu surecte armut topluodu sanırım...

Aslında size kimse kötü birşey dememiş, siz büyütmüşsünüz olayı.
Lakin eşinizin size vurması hazmedilecek şey değil.

Belliki siz kalmaktan yanasınız, ama kalacaksanızda
eşinizi affetmeyin hemen.
Hatasını 'gerçekten' anlayana kadar affetmeyin!

Kesinlikle katılıyorum. Böyle düşüncelerin silinip gitmesi gerekirken bir de bayanlara mal edilmesi hiç olmamış.

ortada olay olacak hiçbirşey yok siz kapris yapmışsınız, gereksiz yere alınganlık vs hamilesin normal hamile olmasanda normal neyse konu o da değil zaten sen hamileyken bu adam sana nasıl vurur? karnında senin ve onun bebeği var nasıl ya ne şiddeti nasıl bir insanla evlisin nasıl aşık nasıl sevgi? bebeğin sağlıkla doğsun canım inşallah ama korkarım sana hamileyken vuran adam sonrasında nicelerini yapar.

Kesinlikle katılıyorum. Böyle düşüncelerin silinip gitmesi gerekirken bir de bayanlara mal edilmesi hiç olmamış.

Bir de gelinsin degil mi? denmiş.

Gelin nedir Allah aşkına?
Hizmetçi mi?

Çok merak ettim , ogulları geline vururken kayınvalide, kayınpeder, görümceler vs vs kimse sesini çıkarmamış mı acaba?
Eger öyleyse hepsine yazıklar olsun!

aaaa karı koca arasına girmeyelim, demişlerdir.
erkek bu, döver de sever de, demişlerdir...
konu sahibinin eski konularına da baktım, ilk konusu da dayak. defalarca şiddet görmüş ve hemcinslerimiz hala büyütecek ne var diyor... aklım almıyor!!!

eltin değişecek o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…