Bekarlar bunu okuyup genelleme olarak algılamasınlar , evlenince hiçbir şey değişmez. Sadece pembe gözlükler gider. Daha net tanınır.gel gör ki evlenince her şey değişiyormuş
Aslında evet söyleniyorum ama şu da var bütün planları ben yapıyorum hadi gidelim gezelim ancak öyle oda bir süre sonra sıkıyor birazda ondan bekliyorum bir de Ankara'da artık her yeri gezdik yapacak bir şeyde bulamıyorum sinema tiyatro sıktı bir süre sonra adamın derdi kitap okuyayım yatayim başka derdi yok yani başka sorunumuz yok aslında telefon internet vs hiç ilgilenmez sadece eve gelince haber bakar sonra hooopp kitap elinde beyefendi ortada yok ani durum öyle bir hal aldı ki artık karı koca olduğumuzu bile unuttum yakınlaşma vs hiç bir şey yok okuyup okuyup yatıyor adamBiraz kendi haline bırakın, adam kitap okuyor kahvehaneye gitmiyor. Siz de kendinize zaman ayırın biraz.
Haftasonları da siz bir plan yapın, etkinlikleri takip edin. Elbet gelecektir.
Bir de evlilik sonrası ilk aylar kavga olur, bence normal, iki insan aynı evi ve hayatı paylaşacak. Ne zaman ki o kavgalar bitiyor, birbirinize huzur vermeye başlıyorsunuz, o zaman evlilik mükemmel birşeye dönüşüyor. O yüzden; eğer sürekli söyleniyorsanız kendinizi biraz tutun, sakin olun, herşey düzelecektir.
Aslında evet söyleniyorum ama şu da var bütün planları ben yapıyorum hadi gidelim gezelim ancak öyle oda bir süre sonra sıkıyor birazda ondan bekliyorum bir de Ankara'da artık her yeri gezdik yapacak bir şeyde bulamıyorum sinema tiyatro sıktı bir süre sonra adamın derdi kitap okuyayım yatayim başka derdi yok yani başka sorunumuz yok aslında telefon internet vs hiç ilgilenmez sadece eve gelince haber bakar sonra hooopp kitap elinde beyefendi ortada yok ani durum öyle bir hal aldı ki artık karı koca olduğumuzu bile unuttum yakınlaşma vs hiç bir şey yok okuyup okuyup yatıyor adam
Ev işleri konusunda şöyle söyleyebilirim eşinizin yoruldugunun farkindasiniz yani bence de erken gelen yemek yapmalı ekstrem bir durum yoksa . Eşinizin eve gelince kendi köşesine çekilip dinlenmesi kitap okuması vs normal ama belli bir süre sonra artık dinlenmiş olmalı . Evlilikte belkide her iki tarafında yaptığı en büyük hata hep ilgiyi karşı taraftan beklemek .ben kendi adıma konuşayım evet bende ilgi bekliyorum ama kesinlikle çok da ilgiliyim sürprizler yaparım kıyafetlerinin ayakkabısının içine notlar bırakırım gün içinde mesajlar atarım vs vs eşim de ben bu kadar şey yapıyorum diye ufak tefek şeyler yapar ama kesinlikle benim kadar ilgili değil bir buçuk yıllık evliyim eşim iki kere çiçek aldı birinde evde değildi yurtdışında gorevdeydi diğerinde poşete koymus öyle geldiSelam kızlar yaklaşık 9 aylık evliyiz ve birbirimizi severek evlendik aşk evliliği diyelim öncesinde 1 yıllık birlikteliğimiz oldu gel gör ki evlenince her şey değişiyormuş evlilik hazırlığına kadar değil kavga tartışmamız bile olmadı, evliliğin ilk ayları tartışma kavga vs ile geçti son zamanlarda hiç bir şeyi sallamıyor ikimizde çalışıyoruz ben öğretmen olduğum için saat 2 de dersim bitiyor eşimin işleri çok yoğun bazen mesaiye kalıyor işi bitip eve gelince yemek vs derken çekilip kenarda kitap okuyor bir şey soruyorum iç oralı olmuyor yığınla kitap almış onları okuyor hafta sonu desen aynı hep evdeyiz hiç çıkmıyor, çıkarsa da yalvar yakar anca çıkıyoruz dışarıya nasıl bir yol izleyeceğim bilemiyorum
Aslında evet söyleniyorum ama şu da var bütün planları ben yapıyorum hadi gidelim gezelim ancak öyle oda bir süre sonra sıkıyor birazda ondan bekliyorum bir de Ankara'da artık her yeri gezdik yapacak bir şeyde bulamıyorum sinema tiyatro sıktı bir süre sonra adamın derdi kitap okuyayım yatayim başka derdi yok yani başka sorunumuz yok aslında telefon internet vs hiç ilgilenmez sadece eve gelince haber bakar sonra hooopp kitap elinde beyefendi ortada yok ani durum öyle bir hal aldı ki artık karı koca olduğumuzu bile unuttum yakınlaşma vs hiç bir şey yok okuyup okuyup yatıyor adam
Genelde tarihi kitaplar okur tarihe çok merakı vardır, ev işlerinde aslında ev işinde o bana değil ben ona yardımcı olurum nerdeyse evin her yerini temizler süpürür siler ütü yapar bazen yemek yapar ama işte gezme eğlenme konusunda 0 hiç bir şey yok bir seferinde arkadaşlarla dışarı çıktık 1 saat zor dayandı hemen eve gidelim eve geldik direk aldı eline kitabı not defterini çekildi kenara yani evde karı koca değil ev arkadaşı gibi olduk eş olmanın durumunu gerektirecek bazı şeylerde olmuyor malesefadam ne tarz kitap okuyor
yani sokakta kuru kuru gezmeyin tabii
hayata dair gezin mesela müzeleri gezin ya da ne bileyim birlikte okuyun sonra konuşun
birlikte sinema izleyin vs
örneğin vizyonda olmayan sinema filmleri olur ankara da onları izleyin gelin kritiğini yapın
sizin ve eşinizin özel hobileri varsa bunda birbirinize eşlik edin
evde kutu oyunu oynayın
isim bitki şehir oynayın ya da yani etkinliği yaratın
yeni evlilere genel önerimdir
akşam tv de olan bir filmi inceleyin ya da işte sinemada tiyatroda olanı
hakkında bilgi sahibi olun ve eşinize uzun zamandır görmek istiyordum şöyleymiş böyleymiş diye özün
mesela evde tv de ise akşama izleyelim sana ne hazırlayayım deyin adam ne severse onları hazırlayın
o eve geldiğinde mutluluğunuz gözünüzden okunsun sadece siz mutlu olun diye izlesin
filmler arada onun seveceği ama sizin sevmediğiniz tarzda olsun
bunları paylaşın konuşun
şimdi netten her şeye ulaşmak kolay bizim zamanımızda CD kiralardık mesela
bir seferinde Cd kiraladık orada bir başka Cd de görmüştüm eve geldim anlattım eşim bri daha gittiğinde tarif etmiş adam bulmuş bana o filmi kiraladı birçok film izledim çoğunu unuttum ama onu unutmadım zira benim için adını sanını bilmediği cd yi tarif ile uğraşıp özellikle kiralamıştı
bir de siz eve geldiğiniz zaman aralığı ile eşinizin gelişi arasındaki zaman çok olunca sıkılıyor olabilirsiniz o araya kendinize özel hobi bulun spora vs gidin
Genelde tarihi kitaplar okur tarihe çok merakı vardır, ev işlerinde aslında ev işinde o bana değil ben ona yardımcı olurum nerdeyse evin her yerini temizler süpürür siler ütü yapar bazen yemek yapar ama işte gezme eğlenme konusunda 0 hiç bir şey yok bir seferinde arkadaşlarla dışarı çıktık 1 saat zor dayandı hemen eve gidelim eve geldik direk aldı eline kitabı not defterini çekildi kenara yani evde karı koca değil ev arkadaşı gibi olduk eş olmanın durumunu gerektirecek bazı şeylerde olmuyor malesef
Selam kızlar yaklaşık 9 aylık evliyiz ve birbirimizi severek evlendik aşk evliliği diyelim öncesinde 1 yıllık birlikteliğimiz oldu gel gör ki evlenince her şey değişiyormuş evlilik hazırlığına kadar değil kavga tartışmamız bile olmadı, evliliğin ilk ayları tartışma kavga vs ile geçti son zamanlarda hiç bir şeyi sallamıyor ikimizde çalışıyoruz ben öğretmen olduğum için saat 2 de dersim bitiyor eşimin işleri çok yoğun bazen mesaiye kalıyor işi bitip eve gelince yemek vs derken çekilip kenarda kitap okuyor bir şey soruyorum iç oralı olmuyor yığınla kitap almış onları okuyor hafta sonu desen aynı hep evdeyiz hiç çıkmıyor, çıkarsa da yalvar yakar anca çıkıyoruz dışarıya nasıl bir yol izleyeceğim bilemiyorum
Kitap okurken git kucagına otur,bak bakayım okuyabilecek mi,ha okursada anlayabilecek miAslında evet söyleniyorum ama şu da var bütün planları ben yapıyorum hadi gidelim gezelim ancak öyle oda bir süre sonra sıkıyor birazda ondan bekliyorum bir de Ankara'da artık her yeri gezdik yapacak bir şeyde bulamıyorum sinema tiyatro sıktı bir süre sonra adamın derdi kitap okuyayım yatayim başka derdi yok yani başka sorunumuz yok aslında telefon internet vs hiç ilgilenmez sadece eve gelince haber bakar sonra hooopp kitap elinde beyefendi ortada yok ani durum öyle bir hal aldı ki artık karı koca olduğumuzu bile unuttum yakınlaşma vs hiç bir şey yok okuyup okuyup yatıyor adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?