Eşim aserdigim seyleri almıyor

Ustelik acil bir durum olabilir, taksiye binmesi gerekebilir. Yemek yapacak olur bi bakar ki evde sogan bitmis, çıkıp almasi gerekir. Hic para birakmamayi anlayamadim ya

Konu sahibinin aile durumunu, eğitim durumunu vs bilmiyoruz ki. Herkes bizim gibi ailelerden gelmiyor maalesef Bazı ailelerde durum hep böyle, kadınlara kuruş para vermiyorlar. Okumaları, çalışmaları da imkansız. Belki konu sahibi için bu normal bile olabilir

Giysi falan hayal sadece istediğim arada canımın çektiği seyi almasi o da bebek icin

konuyu tamamen okuyun isterseniz beni daha çok rencide edin diye yazmadım buraya
Bu yazılandan mı rencide oldun,yahu eşinin 1 yoldır para vermemesi bi marketw gidememen zoruna gitmiyor mu bu normal mi geliyor sana,aşerdiginde almaması değil sorun sadece

Üniversite mezunuyum

Bir yıldır evliyim daha para vermedi elime bisey istersem alıyor disari çıkarsak yani öyle yapıyordu

Sanırım maddi durumunuz bir size iyi değil. Canı birşey istediğinde kendine alıyormuş bencil.ama hemile kadına bir çikolata dahi almıyor

Ayrıca bir senedir hiç size hiç para vermeyen bir adama neden çocuk yapıyorsunuz.
Yani ne diyeyim böyle olamaz.

Kendin al yada dışardan söyle eve gelsin. İlgisi vs varsa yeter zaten bunda beni sevmiyor kısmını nasıl çıkartiyosun bence hamilelik psikolojisi diyorum ben takılma bu kadar.

Bilmiyorum

Adam akşam eve geliyor benim canım öğlen çekti neden akşamı bekleyeyimki bir çikolata için ha nazlandıgımız oluyor elbet o ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…