- 29 Mayıs 2021
- 3.701
- 16.779
- 158
İş?
Yapma gözünü seveyim, sende bunu kabul mü ediyorsun. Insanın durumu kötü olabilir ama eve 200 lira bırakmak imkansız bişey değil, yanında da düşük limitli bir kredi karti verebilir size...market alışverişini, ufak tefek eksiklerini ordan karşılarşın. Hayatın boyunca kocan ne alirsa onu yiyip onu ki giyeceksin? Üstelik birde çocuk geliyormuş, çocuğun eksiği gediği bitmez ki
Çalışmamanız ile ne alakası var söyleyin kocanıza size para bıraksın ben de çalışmıyorum illa ki dışarı işe gitmek mi lazım çalışıyor olmak için evde çalışıyoruz yaBen çalışmıyorum
Konu sahibinin aile durumunu, eğitim durumunu vs bilmiyoruz ki. Herkes bizim gibi ailelerden gelmiyor maalesefE canım onu baştan düşünecekti kendisine para vermeyen insanla çocuk yapmış sonuçta kendisi de buna razıymış nasılsa istediğini adam alıp geliyor diye. Adamın da alıp gelmesi lazım işte madem para vermiyor. Valla böyle adamları çok mu arıyorlar anlamıyorum ki
Giysi falan hayal sadece istediğim arada canımın çektiği seyi almasi o da bebek icinYapma gözünü seveyim, sende bunu kabul mü ediyorsun. Insanın durumu kötü olabilir ama eve 200 lira bırakmak imkansız bişey değil, yanında da düşük limitli bir kredi karti verebilir size...market alışverişini, ufak tefek eksiklerini ordan karşılarşın. Hayatın boyunca kocan ne alirsa onu yiyip onu ki giyeceksin? Üstelik birde çocuk geliyormuş, çocuğun eksiği gediği bitmez ki
Bu yazılandan mı rencide oldun,yahu eşinin 1 yoldır para vermemesi bi marketw gidememen zoruna gitmiyor mu bu normal mi geliyor sana,aşerdiginde almaması değil sorun sadecekonuyu tamamen okuyun isterseniz beni daha çok rencide edin diye yazmadım buraya
Üniversite mezunuyumKonu sahibinin aile durumunu, eğitim durumunu vs bilmiyoruz ki. Herkes bizim gibi ailelerden gelmiyor maalesefBazı ailelerde durum hep böyle, kadınlara kuruş para vermiyorlar. Okumaları, çalışmaları da imkansız. Belki konu sahibi için bu normal bile olabilir
Hamilelikte fazla kola tüketmeyin.Mesela ben kola vs isteyince unuttum tüh diyor kendi canı isteyince alıyor
Ne gerek var diyor hep iste bende surekli oyle dediği için yüzüm tutmuyor istemeye
Nasıl istedi? Yaşım geçti artık baba olmalıyım sosyal vitrinde erkekligimi kanitlamanin son perdesi çocuk diye mi?Istedigi bi gebelik benden çok istedi
Niye çalışmıyorsunuz ne bölümü okudunuzÜniversite mezunuyum
200 gram bile alabilir çilek mevsimindeyiz zaten.Neden almıyorsa.konuyu tamamen okuyun isterseniz beni daha çok rencide edin diye yazmadım buraya
Bir yıldır evliyim daha para vermedi elime bisey istersem alıyor disari çıkarsak yani öyle yapıyordu
Üniversite mezunusunuz ve kocanızın 1 yıldır eve 5 kuruş bırakmadan bütün gün sizi yalnız bırakmasına okeysiniz? Ay yok ben çıkıyorum konudan...Üniversite mezunuyum
BilmiyorumBir yıldir almıyormus elinize para vermiyormuş. Bu adamdan çocuk yapatsanız olacağı bu. Yarın birgun cocuga da bisey almaz. Esinizin maddi durumundan bile haberi iz yok. Esiniz sizi es olarak degil de bir esya gibi görüyor fikrinizin onemi yok. Ama konuya eşim veni çok sever yazmissınız secgi oyle bisey değil. Bazı insanlar sevginin ne demek oldugunu bile bilmiyor garip
Niye konudaki en alakasız yeri alıp duyar kasıyorsunuz yaHamilelikte fazla kola tüketmeyin.
Adam akşam eve geliyor benim canım öğlen çekti neden akşamı bekleyeyimki bir çikolata içinKendiniz niye almiyorsunuz nasıl soru hanımlar ya. Hiç eşinizden birşey istemiyor musunuz ? Bu erkeklsr her fırsatta nazlaniyor kadınlar da onun çocuğunu taşıyor doğru düzgün egilemiyor kalkamiyor bir çikolata almayı hatırlamak bu kadar zor olmasa gerek .
Evet insan para verip bir cikolatayi kendisi alabilir ama sevdiğin kişinin onu düşünüp alması getirmesi onu daha güzelleştirir. Erkekler hamile kalsaydı eminim yüz bin şeye aşerirlerdi
Konu sahibine ben gereken cevabı verdim.Niye konudaki en alakasız yeri alıp duyar kasıyorsunuz yaher kuşu hallettik bir kola kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?