Eşim aşık değil ama seviyor..

Ask, sevgi vs tabirlere takilmayin.

Bu kelimelere, bazi hisleri yukleyenler de insanlar.

Ve her insan birbirinden farkli fitrattadir unutmayin.

Takilmayin boyle seylere.

Zorla dert arıyorsunuz kendinize sanırım ramazan ramazan.
Ben de aşık değilim eşime ama çok seviyorum şimdi bizde de eksiklik olabilir mi ?
Bir evladımız var sevdiğimiz daha ne olsun

ama aşik olmamasi icimi acitiyor. daha once bi kadini buyuk bi askla sevmis. yillarini vermis. sayfalar dolusu şiirler yazmis. kendim bunlari yasamayinca esimde cok uzuldum

Bunu sana anlatmis olmasi ve üstünede sana asik degilim demesi cidden düsüncesizlik .. Eski yasadigi sana anlatmiyacakti

Ama zaten biliyormussunuz evlenirken.
Ben yapamazdim
Yani ask bitebilir tabiki yillar icinde. Bitmek demeyeyim de farklilasabilir
Ama evlenirken ask yoksa evlenmezdim ben

bana aşık değilmiş ama seviyormuş. sevgi daha onemli dedi. evlenirken aşik olmadigini biliyordum. simdi de degilmis. seviyormuş sadece. iyi hoş ama ilişkimizde sanki biseyler eksik gibi aşk yokken. yaniliyor muyum acaba??
aşk = heyecan bence ;)
bizde aşık değiliz ama birbirimizi seviyoruz aşığım dediğim adam için yapmadığım göze almadığım şeyleri eşim için göze aldım, şu an beni sıkan tek şey manatonluk, sevgiliyken yapılan kaçamakları- heyecan dolu sevişmeleri vs özlemedim diyemem ama ilişkiyi canlı tutmak kişilerin elinde bence...
bence siz yeni heyecanlar yaratın , mesela tatıle cıkın basbasa,alternatıf etkınlıklere katılın yamac parasutu dalıs raftıng vs gıbı vurun alkole, vurun sekse bakın aşkı arıyor musunuz ????

Kocan cok patavatsizmis.oyle soylenir mievlendikten sonra ask sevgi ayrimimi yapilir

Eğer çok sevdiğin biri var ve kavuşamadıysak buna aşk denir ama eğer aynı kişiyle evlendiysek bunada sevgi denir. Aşk elde edene kadar olan heyecani duygulardir. Eğer geçmez ama etkileri hafiflerse sevgi baki kalır. Birde bunun hemen söneni var ve malesef o heyecanla yapılan yanlış evlilikler...Aman öyle işte...sormayın erkelere böyle sorular. Ben de sana aşık değilim zaten de.:deli:

Ben de bir erkege sayfalar dolu şiirler yazdim, sarkilar soyledim, uzun uzun mektuplar yazdım. Ortaya koymadigim bir canim kaldi. Ha sonra ne oldu birakti beni ortada 73727282 cm boynuzla. Kalan mesajlar ssler icin telefona bir format sonra da 3 koca defter siir yaktım. Aşk(mış) ya bir daha ben de yapmadım kimseye boyle seyler. Insan boyle seyler yapinca bir daha uzulurum diye korkudan yapamiyor. Sevdigini bile soyleyemiyor. Ben de sevdim ondan sonra baska birinden cok cok etkilendim ama kimseye asigim cok seviyorum demedim. Biliyorum ask sacma gecip bitiyor ama sevgi kalici.
O acıyı yaşaması cok zor degil mi..Insan kendini tam açamıyor ondan sonra.Olmasi gereken de bu belki de.

insanlar aşkı yanlış algılayıp tanımlıyor, ondandır burda da çoğu kadının ben de seviyorum ama aşık değilim demesi.
dayınızı da seversiniz, kardeşinizi, köpeğinizi, kuru fasulyeyi, çikolatayı, ama eşinize olan sevginiz bununla aynı olabilir mi?
mesela çoook sevdiğiniz halde ailenizden ayrı yaşayabilirsiniz ama eşinizi 3 gün görmeseniz özlersiniz, dayanamazsınız.
kankanız mustafayı çok seversiniz ama onunla sevişmek aklınıza bile gelmez, eşinizi arzularsınız.
vs vs vs
aşk bu işte, yoksa kavuşamayınca aşk olur, aşk biter sevgi kalır falan hikaye...
aşk bitip sevgi kalsa, o adamın çok sevdiğim himmet amcamdan ne farkı kalacak ki? hiç, böyle evlilik mi olur?

önce aşık olur insan sapına kadar Allah'ına kadar sular seller gibi sonra o aşk patlayan bir balon edası ile söner yerini sevgi denilen daha tekdüze ilişkiye bırakır,gün gelir sevgi de o balon gibi değil de havası kaçan tekerlek misali yavaşça uzaklaşır hayatınızdan yerini saygıya bırakır..,kimi hödüklerde bu saygıyı göremezsiniz onların fıtratında,yaradılışında yoktur hiçbir şey,velhasıl kimi insan aşk denilen leveli muafiyet derecesinde atlar direkt sevgi ile yola çıkar bu bir eksiklik değil,siz bunun eksikliğini yaşıyorsanız ve bile bile bir yola girdiyseniz bu durum zaten sizin mesuliyetinizde oluşan bir durum..takılmayın sevginiz varsa bunla yetinin aşık olup ne yapacaksınız asansörde öpüşecek misiniz yağmurlu havada fışkiyelerin altında el ele ıslanacak mısınız yollara seviyorum mu yazacaksınız ,bırakın bu işleri aksiyona gerek yok yaşayın mis gibi,hem seviyormuşta:kahve::kahve::kahve:

insanlar aşkı yanlış algılayıp tanımlıyor, ondandır burda da çoğu kadının ben de seviyorum ama aşık değilim demesi.
dayınızı da seversiniz, kardeşinizi, köpeğinizi, kuru fasulyeyi, çikolatayı, ama eşinize olan sevginiz bununla aynı olabilir mi?
mesela çoook sevdiğiniz halde ailenizden ayrı yaşayabilirsiniz ama eşinizi 3 gün görmeseniz özlersiniz, dayanamazsınız.
kankanız mustafayı çok seversiniz ama onunla sevişmek aklınıza bile gelmez, eşinizi arzularsınız.
vs vs vs
aşk bu işte, yoksa kavuşamayınca aşk olur, aşk biter sevgi kalır falan hikaye...
aşk bitip sevgi kalsa, o adamın çok sevdiğim himmet amcamdan ne farkı kalacak ki? hiç, böyle evlilik mi olur?
O zaman aşığız da farkında mı değiliz, acaba sıradanlaşıyor diye aşk değil de sevgi mi diyoruz. Yada sevginin de başka başka türleri mi var

O zaman aşığız da farkında mı değiliz, acaba sıradanlaşıyor diye aşk değil de sevgi mi diyoruz. Yada sevginin de başka başka türleri mi var

işte eğer adam artık himmet amcadan farksızsa evet aşk bitmiş sevgi kalmıştır,
bazı arkadaşlar konu açıyor ya artık eşimi arzulamıyorum, tahammül edemiyorum vs vs e bitmiş işte aşk, adam olmuş ev arkadaşı...
ama hala arzuluyorsanız, görmeyince özlüyorsanız, dokunmadan duramıyorsanız aşktır o

Benim sevgilimde bana oyle dedi morelim bozuldu tabiki. Aciklamasida her ask bitermis. Sevgi sonsuzmus.. dirimdirimdirim

bana aşık değilmiş ama seviyormuş. sevgi daha onemli dedi. evlenirken aşik olmadigini biliyordum. simdi de degilmis. seviyormuş sadece. iyi hoş ama ilişkimizde sanki biseyler eksik gibi aşk yokken. yaniliyor muyum acaba??

benim esim gecen gun bana mektup yazmisti, icerisinde sunu yazmis:

- sevgi zamanla aliskanliga donusuyor.

ben ne halt edeyim :)

yapma guzel arkadasim, yuvanda saplantilardan muaf, huzurlu zamanlar gecir.

Back
X