- 18 Nisan 2017
- 2.514
- 3.369
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama aşik olmamasi icimi acitiyor. daha once bi kadini buyuk bi askla sevmis. yillarini vermis. sayfalar dolusu şiirler yazmis. kendim bunlari yasamayinca esimde cok uzuldum
aşk = heyecan bencebana aşık değilmiş ama seviyormuş. sevgi daha onemli dedi. evlenirken aşik olmadigini biliyordum. simdi de degilmis. seviyormuş sadece. iyi hoş ama ilişkimizde sanki biseyler eksik gibi aşk yokken. yaniliyor muyum acaba??
Kaybedince aşk olabilir.Yada o korkuyu duyunca:)Belki.O aşıktır da kaybetme korkusu yaşamadığı için farkedememistir
O acıyı yaşaması cok zor degil mi..Insan kendini tam açamıyor ondan sonra.Olmasi gereken de bu belki de.Ben de bir erkege sayfalar dolu şiirler yazdim, sarkilar soyledim, uzun uzun mektuplar yazdım. Ortaya koymadigim bir canim kaldi. Ha sonra ne oldu birakti beni ortada 73727282 cm boynuzla. Kalan mesajlar ssler icin telefona bir format sonra da 3 koca defter siir yaktım. Aşk(mış) ya bir daha ben de yapmadım kimseye boyle seyler. Insan boyle seyler yapinca bir daha uzulurum diye korkudan yapamiyor. Sevdigini bile soyleyemiyor. Ben de sevdim ondan sonra baska birinden cok cok etkilendim ama kimseye asigim cok seviyorum demedim. Biliyorum ask sacma gecip bitiyor ama sevgi kalici.
O acıyı yaşaması cok zor degil mi..Insan kendini tam açamıyor ondan sonra.Olmasi gereken de bu belki de.
O zaman aşığız da farkında mı değiliz, acaba sıradanlaşıyor diye aşk değil de sevgi mi diyoruz. Yada sevginin de başka başka türleri mi varinsanlar aşkı yanlış algılayıp tanımlıyor, ondandır burda da çoğu kadının ben de seviyorum ama aşık değilim demesi.
dayınızı da seversiniz, kardeşinizi, köpeğinizi, kuru fasulyeyi, çikolatayı, ama eşinize olan sevginiz bununla aynı olabilir mi?
mesela çoook sevdiğiniz halde ailenizden ayrı yaşayabilirsiniz ama eşinizi 3 gün görmeseniz özlersiniz, dayanamazsınız.
kankanız mustafayı çok seversiniz ama onunla sevişmek aklınıza bile gelmez, eşinizi arzularsınız.
vs vs vs
aşk bu işte, yoksa kavuşamayınca aşk olur, aşk biter sevgi kalır falan hikaye...
aşk bitip sevgi kalsa, o adamın çok sevdiğim himmet amcamdan ne farkı kalacak ki? hiç, böyle evlilik mi olur?
O zaman aşığız da farkında mı değiliz, acaba sıradanlaşıyor diye aşk değil de sevgi mi diyoruz. Yada sevginin de başka başka türleri mi var
bana aşık değilmiş ama seviyormuş. sevgi daha onemli dedi. evlenirken aşik olmadigini biliyordum. simdi de degilmis. seviyormuş sadece. iyi hoş ama ilişkimizde sanki biseyler eksik gibi aşk yokken. yaniliyor muyum acaba??