Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düşünme boşver
Memlekette köyde babamın evinde öyle,gittigimde ev senin der hicbirseye karışmaz annem ama en fazla 4gun kalabiliyorum çok sıkılıyorum evimi özlüyorum geri geliyorum ,halbuki çocuklarım çok mutlular orada ama ben duramıyorum,kocamda olmasa evimde olmayı tercih ederim ki kaldiki kaynanayla kalicam ne kadar sevsenizde bizim orada 3gun misafirlik derler misafirlik bitince sorunlar başlar, inşallah sizde olmaz rahat edersinizAyrıca dediğim gibi bahçeleri var çok büyük olduğu için anca yapılıyor işleri 1 görümcem 2 eltim zor yetişiyoruz sabah ezaniyla kalkıp yatsı ezaniyla eve geliyorlar kayınvalidem de kayinbabam da kaynım.da zaten çalışıyor oda geç geliyor
Iki tarafta birbirini benimseyince oluyor. Ama bu hemen şıp diye olan bisey degil tabiki zaman ve sabir gerekMemlekette köyde babamın evinde öyle,gittigimde ev senin der hicbirseye karışmaz annem ama en fazla 4gun kalabiliyorum çok sıkılıyorum evimi özlüyorum geri geliyorum ,halbuki çocuklarım çok mutlular orada ama ben duramıyorum,kocamda olmasa evimde olmayı tercih ederim ki kaldiki kaynanayla kalicam ne kadar sevsenizde bizim orada 3gun misafirlik derler misafirlik bitince sorunlar başlar, inşallah sizde olmaz rahat edersiniz
kardes sirinhanim kendi öz annemin evinde bile 4 gunden fazla kalinca evimi duzenimi ozluyorum diyor, özbeöz ailesi bak sevdiği bildigi insanlar zaten yani ne benimsemesi ne sabrı..siz maaşallah nereye gitseniz benimsiyceksiniz gibi duruyorsunuz ama bazi insanlar kendi duzenini özler, karsı tarafin duzenini bozmaktan korkar filan...çok kişisel bir durumIki tarafta birbirini benimseyince oluyor. Ama bu hemen şıp diye olan bisey degil tabiki zaman ve sabir gerek
Madem öyle niye konu açtınız? Sanırım gitme, kalma şeklindeki yorumlar sizi ters yönde motive etti. Hmmm bu kadar kişi kalma diyorsa var bunda bir iş. Dur ben kalayım dediniz resmenDoğrusu o kadar kötü yorumlar gelmiş ki sasirdim öncelikle benim eşimde işi gereği şehir dışına çıkardı ve çok fazla yalnız kalirdim yalnız kalmak gibi bı sorunum yok ayrıca üniversite de tek başıma evde kaldım yalnız kalma korkum da yok çok şükür kendi gelirim de var gayet bilinçli bı insanim da. Ankara da yaşıyoruz en üst katta oturuyoruz( böyle bı soru soran olduğu için belirtiyorum) çok fazla hırsızlık olayı oluyor buralarda daha 3 hafta önce kendi annemlerin evlerine girdiler evdeyken en üst kat olduğu halde eşim o yüzden aklım sende kalır dedi kesinlikle bı güven problemimiz yok aylarca başka şehirde üniversite de tek başıma evde kaldım bı güven sorunu yasamadik. Açıkçası hizmet edip etmeme konusuna gelirsek belki cocugum çok hareketli olduğu için kayınvalidem bana bile daha fazla hizmet edecek olabilir. Ben gidip kalmayı düşünüyorum hiç değilse eşimin acemiliği bitene kadar eğer rahat edemezsem ve bı sıkıntım olursa da evime geri dönerim kalan 5 ayı da evimde geciririm. Deneyip görmek istiyorum bizimle hiç mi kalmak istemiyor diye direk kalplerini kırmak istemiyorum. Giderim hiç değilse eşimin de gönlü olmuş olur gitti kaldı rahat edemedi der.
Ee tüm bunlara ve sizin tabirinizle eşinizle iki yabancı olmanıza rağmen neden tekrar hamilesiniz?Bugüne kadar gördüğüm en kral tespit. Ben normalde daha önce hiç düşünmeden yaşlı insanlara iş yaptırmak hiç istemezdim her hizmetlerini yapmak isterdim, iş beni yormaz gözümde büyümezdi. Evlenince kv o kadar sinir bozucu davrandı ki sürekli hizmet bekledi evlenir evlenmez iş sözleşmesi yapmışız gibi hem kendi evimin hem onun evinin işini, yemeğini yapmamı bekledi.kaynananın iş yaptığı nerde görülmüş dedi bütün gün yattı bardak kaldırmaz derler ya, hakikaten düşürdüğü bardağı bile kaldırmıyordu ben oradayken. Çorabımı giydir, pijamamı giydir demeye başladı duymazdan geldim eli ayağı tutuyor. Hamile kaldım bir günden bir güne demedi sen hamilesin yapma yorgunsun, ağrıların var. Tansiyonum düşmüştü, hiç ayakta duracak halim yokken evlerine zorla çağırmıştı eşim götürdü ben gideceğim için elini hiç bir şeye sürmemiş yemek yiyecek bir tabak bile yoktu. Zorla yıkadım, yemekleri yaptım, eksik buldu çorba salata istedi birini de ben yapiyim demedi ben de yeniyim çok safım.sezeryan oldum 6.gün yemeğe misafir kabul ediyor musun dedi, dikişim acıyor yemek yapacak durumda değilim dedim. Eşim kızdı senin yüzünden bu eve rahat gelemiyorlar çok yanlış konuşmuşsun dedi. Halbu ki hastane de dahil her gün yanımda beni çıldırtana kadar her gün gelmişti. 7.gün geldi yemeğe geldim diye. Yani ölsem acımazlar iş beklerler tiksindim. Daha neleeeer neler,onların gözünde tam olarak mal konumundayım bu yorumu görünce anladım.eşimden de beni düşünmediği için, annesini frenlemediği için, hep beni yalnız başıma onla uğraşmak zorunda bıraktığı için o kadar soğudum ki yabancı gibiyiz aynı evde. evliyiz hala ama ne zaman ayrılırız onu düşünüyorum hep.
Doğrusu o kadar kötü yorumlar gelmiş ki sasirdim öncelikle benim eşimde işi gereği şehir dışına çıkardı ve çok fazla yalnız kalirdim yalnız kalmak gibi bı sorunum yok ayrıca üniversite de tek başıma evde kaldım yalnız kalma korkum da yok çok şükür kendi gelirim de var gayet bilinçli bı insanim da. Ankara da yaşıyoruz en üst katta oturuyoruz( böyle bı soru soran olduğu için belirtiyorum) çok fazla hırsızlık olayı oluyor buralarda daha 3 hafta önce kendi annemlerin evlerine girdiler evdeyken en üst kat olduğu halde eşim o yüzden aklım sende kalır dedi kesinlikle bı güven problemimiz yok aylarca başka şehirde üniversite de tek başıma evde kaldım bı güven sorunu yasamadik. Açıkçası hizmet edip etmeme konusuna gelirsek belki cocugum çok hareketli olduğu için kayınvalidem bana bile daha fazla hizmet edecek olabilir. Ben gidip kalmayı düşünüyorum hiç değilse eşimin acemiliği bitene kadar eğer rahat edemezsem ve bı sıkıntım olursa da evime geri dönerim kalan 5 ayı da evimde geciririm. Deneyip görmek istiyorum bizimle hiç mi kalmak istemiyor diye direk kalplerini kırmak istemiyorum. Giderim hiç değilse eşimin de gönlü olmuş olur gitti kaldı rahat edemedi der.
Aynen bende annemin evinde bile diken üstundeyimdir nedense. Kendi evi varken insan neden baskasinda kalir ki ?Memlekette köyde babamın evinde öyle,gittigimde ev senin der hicbirseye karışmaz annem ama en fazla 4gun kalabiliyorum çok sıkılıyorum evimi özlüyorum geri geliyorum ,halbuki çocuklarım çok mutlular orada ama ben duramıyorum,kocamda olmasa evimde olmayı tercih ederim ki kaldiki kaynanayla kalicam ne kadar sevsenizde bizim orada 3gun misafirlik derler misafirlik bitince sorunlar başlar, inşallah sizde olmaz rahat edersiniz
Korunduğumuz halde oldu kondom kullanıyorduk ikimiz de nasıl olduğunu anlamadık bugün bile bana keşke hamile olmasaydın diyor, çocuğuma elimden geldiğince iyi bakarım ama sevinemedim hiç bir zaman çünkü hiç bir anlamda hazır değildim benim için çok zor oldu spiral taktırsaymışım keşkeEe tüm bunlara ve sizin tabirinizle eşinizle iki yabancı olmanıza rağmen neden tekrar hamilesiniz?
Dua edinde Allah size de tattirsin bu duyguyukardes sirinhanim kendi öz annemin evinde bile 4 gunden fazla kalinca evimi duzenimi ozluyorum diyor, özbeöz ailesi bak sevdiği bildigi insanlar zaten yani ne benimsemesi ne sabrı..siz maaşallah nereye gitseniz benimsiyceksiniz gibi duruyorsunuz ama bazi insanlar kendi duzenini özler, karsı tarafin duzenini bozmaktan korkar filan...çok kişisel bir durum
Kalmazdım hele annem gil olsaydi hic kalmazdım.Esinizi kurup üzmeden söyleyin.Onun içi rahat edecek diye sizin içiniz mi şişecekMerhaba 3 senelik evliyim 2 yaşında bı oglum var eşim bir haftaya askere gidecek 6 aylığına ve benim annesinde kalmam konusunda ısrarcı ihtiyaçlarımız için hemde aklının kalmamasi icin. Açıkçası ben hiç sıcak bakmıyorum ama onun da orda bizi düşünmesini istemiyorum. Kayınvalidem kayinbabam ve benle yaşıt bı kaynım var ev dubleks üst kat ta biz oğlumla kalırız diye düşünüyorum normal bı daire gibi üst katta. Haftada bı kaç günde kendi annemlere gidip kalicam. Aslında kendi oturduğumuz evde çok ortada hem kendi annemin hemde kayinvalidemin evi de 5 dk yürüme mesafesi ama yalnız kalmamızı istemiyorlar. Bende rahat edemem düşüncesi içerisindeyim arada gidip kalırım dedim ama bilmiyorum benim de kafam çok karışık geceleri stresten uyuyamıyorum düşünmekten ne yapacagimi. Aslında yakında hobi bahçeleri var bir sürü şey ekip biciliyor vakit belki daha çabuk geçer diyorum çocuğum için de belki daha rahat olur diyorum ama bazı sıkıntılarımız oldu zamanında kayinvalidemle çok otoriter biri bende öyleyim bana pek laf söz geciremez bende dilimi tutabilen bı tıp hiç değilim iyiyken kötü olmak istemiyorum. Kısacası sorum şöyle eşiniz yokken kayınvalide evinde kalırsanız 6 ay gibi bi zamanda sorunlar yaşanır mı ne gibi zorlukları olur? Kafam çok karışık![]()
Eviniz zaten yakınmış bence kalmanıza gerek yok 6 gün degil bu 6 ay rahat edemezsiniz arada gidip kalınabilir tabi hem anne hem kv ama 3 gün annende 4gun kv de boyle 6 ay gecrmek cok zor olurMerhaba 3 senelik evliyim 2 yaşında bı oglum var eşim bir haftaya askere gidecek 6 aylığına ve benim annesinde kalmam konusunda ısrarcı ihtiyaçlarımız için hemde aklının kalmamasi icin. Açıkçası ben hiç sıcak bakmıyorum ama onun da orda bizi düşünmesini istemiyorum. Kayınvalidem kayinbabam ve benle yaşıt bı kaynım var ev dubleks üst kat ta biz oğlumla kalırız diye düşünüyorum normal bı daire gibi üst katta. Haftada bı kaç günde kendi annemlere gidip kalicam. Aslında kendi oturduğumuz evde çok ortada hem kendi annemin hemde kayinvalidemin evi de 5 dk yürüme mesafesi ama yalnız kalmamızı istemiyorlar. Bende rahat edemem düşüncesi içerisindeyim arada gidip kalırım dedim ama bilmiyorum benim de kafam çok karışık geceleri stresten uyuyamıyorum düşünmekten ne yapacagimi. Aslında yakında hobi bahçeleri var bir sürü şey ekip biciliyor vakit belki daha çabuk geçer diyorum çocuğum için de belki daha rahat olur diyorum ama bazı sıkıntılarımız oldu zamanında kayinvalidemle çok otoriter biri bende öyleyim bana pek laf söz geciremez bende dilimi tutabilen bı tıp hiç değilim iyiyken kötü olmak istemiyorum. Kısacası sorum şöyle eşiniz yokken kayınvalide evinde kalırsanız 6 ay gibi bi zamanda sorunlar yaşanır mı ne gibi zorlukları olur? Kafam çok karışık![]()
Olana Allah bozmasın diyeyim etrafımda ve bende benimseme olmadı bu saatten sonra imkansızIki tarafta birbirini benimseyince oluyor. Ama bu hemen şıp diye olan bisey degil tabiki zaman ve sabir gerek
Diken üstünde değilim çok rahatım sorunum yok ama insanın kendi evi gibi olmuyor,bizim gelinin bacısınin kocası öldü 6,7senedir üç çocukla tek başına yaşıyor kadın bazılarını anlamıyorum nedir bu kaynana sevdası yinede anlaşan varsa kaynanasiyla Allah bozmasın sonuçta nadir bulunan kişilerAynen bende annemin evinde bile diken üstundeyimdir nedense. Kendi evi varken insan neden baskasinda kalir ki ?