eşim askerdeyken köyde kalma kabusu :)

Bu seviyeye nasil geldiginizle ilgili. Ipleri vermişsiniz bundan sonrası zor. Boyle bir durumda benim evimden başka bir yerde kalmam söz konusu olamaz. Boyle bir beklentiye de girmez zaten. Cocugu görmek isteyen buyursun 1 - 2 gun evime gelsin ya da ben canim isterse baska yerde kalabilirim ama kimsenin bekçiliğine ihtiyacınız olmasin lutfen.

Evinde kal. Anneni babanı veya kardeşin varsa kardeşini çağır geldin yanında kalsınlar.
Ne kaynananın ne de annenin yanında rahat edebilirsin.

Benim eşimde 20 gün gitti askere daha gitmeden babası dedi bizde gelinler kp evınde kalır dıye kusura bakmayın ben rahat edemediğim evde kalmam dedim. Tabiki kendi evimde kaldım babamla aynı mahallede oturdugumuz için o geldi kaldı sağolsun. Yorgun oldugum zamanlar cocugumu aldı gezdırdı her hafta sonu eşime götürdü. Yani sizde ailenize söleyin gelip kalsınlar ozamn eşiniz diyemez neden gitmedin diye bahane sunarsınız benı yanlız bırakmak ıstemedıler geldıler onları bırakıp nasıl gidiyim dersiniz

Güya sizin yalnız kalmanızı istemiyor ama çocukla o evden bu eve sürüklenmenizde bir sakınca görmüyor. Saçmalık resmen. Siz evinizden çıkmayın, aileniz size gelsin. Hem yalnız kalmamış olursunuz hem de onların ayağına gidip hizmet etmeniz de gerekmez.

E madem öyle sen de gittiğine pişman et ki değil 20 gün, gittiğinin 5. gününde kendi ailene gitmeni onlar istesin. İş bekliyorlarsa iş yapma, çocuğunun etrafı dağıtması problem oluşturuyorsa sen toplama, bezdir yani ama kavga ederek değil tatlı dille Güler yüzle yap bunları

Allah sabır versin canim

Valla gısın 10 gun durmaya calısın kız kardesı falan yıne ısıne karısırsa off pff cek zaten cocugum durmuylr bırde sız karısmayın dıyın. Hanı cocukcyuzunde bunalıma gırmıs gıbı davranın. Belkı bu dufumda uzerınıze gelmezler. Ha cok abartırlarsa ben anneme gıdıcem cocu kdurmuyor bırde gorumcem gelıp gıdp bişey dıyor rahat edemıyorm dıyın en azından ogullarınn korkusundan artk susarlar. Hanı adam karısını bıze bıraktısa bız bı rahat vermedık dıye dusunup susarlar artık. Yan ıcok abartırlarsa cekın gıdın esınde sorarsa anlatırsın cocuk zaten durmuyor cocukla ugrasıyoem bı gorumcem gelıyor sunu soyle yap bunu noyl yap zaten bunalımdaym bıde sureklı bısey dıyolat dayanamadım de. Yanı esın nerde rahatsan orda kalmandan yana olmalıydı bemm esımde 3 ay yurtdısı gorevınde bana nerde rahatsan orada kal annende kal dedı. Cunku bnm babamda soför yurtdısında aylarca gelwmıyor evde annem ben kız kardesım varız erkek olmadıgı ıcın burda daha rahat ettıgımı dusunyor. Benm kb kp hıc karısmazlar bana hatt aben 11 e kadr salonda uyurum kp sırf ben salonda uyyorm dıye arka odadan gelmez ben uyanana kadr bnmde kaynım var 2o yaslarnda o var kp var dıye bende kvde rahat edemıyorm o yuzden orda kalmıyorm esımde bısey demıyo bılıyor rahatsız oalcagmı. Sızınkı gercekten koy hayatı olunca sabahın 6 sında kalkıp işe guce koyuluyorlar sende yatınca batarsın goze

Senin konularindan tek ve en önemli yaptığım çıkarım,eşinin cok takıntılı bir insan olduğu,dahasi da herseyi sakız gibi uzatan biri olması. Bu konuda da laf dinlemiyor. Muhtemelen sen yok desen uzayacak konu. Çözüm olarak annen gelsin seninle kalsın bence. Hem ona da degisiklik olur. Koy ortaminda cocuk rahat etmiyor dahası varmi ?

Ama oyle degil mi. Sonucta artik bi evim esim kendi evimde sorumluluklarim var kendi duzenimi kurdum. Misafirlige gidince tabi ki rahat ederim rahatsiz olmam ama is yatiliya gelince herkesin evi ayri artik.
Bende evliyim mecburi sebeplerle ailemde kaldığım oldu yerimi yadırgadım.

20 gün kalmıcaksınız dimi madem laftan anlamıyorlar mecbur 10 gün kalırsınız baktınız çok bunaldınız kaçın 1 hafta sonra.

Eşinize eğer utluluğunuzu istiyorsa 20 gün kendi ailenizin yanında kalmanıza razı olmasını isteyin. Sonrasında izin vb. onun ailesine gidersiniz.

Eşiniz çok saçma bir sebep sunmuş siz kendi ailenizde kalın torun sevmek isteyende annenize gelir görür sever ve gider
Ayrıca sanki bir sene torun görmeyecekler gibi davranmakta çok saçma

Evde tek kalinca ne oluyormus ya? Ne olabilir ki? Bizim bu Turklerdeki bu kafa yapisina hayranim. Benim annem senelerce tek basina yasadi, babam yurtdisindaydi o zamanlar. Insanin 20 gunlugune duzenini birakipta baskasinin evinde yasamak zorunda olmasi kabus gibi. Galiba mecburen gideceksiniz kocaniz coktan karari almis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…