• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim at yarışı oynuyor

Mrhb arkadaslar esim at yarisi oynuyor birturlu biraktiramiyorum ne yapa bilirim?
Eğer eşiniz evini sizi ihmal etmiyorsa size aşırı bir zararı yoksa bırakın oynasın canım ne yaparsın yok eğer her şey kötüyse içinizde bitirdiyseniz size kalmış bizim burda öyle yap böyle yap dememiz doğru olmaz aynı çatı altında yaşayan sizsiniz

At yarışı oynuyorsa, ayrıca kahve tarzı yerlerde kumar da oynuyordur yada başlar bu şaşmaz. Ve sen üzgünüm ama hiçbirşey yapamazsın. Boşanmak, ayrılmak işe yaramaz sadece size yalan söylemeye başlar asla oynamıyorum diye taki siz yakalayana kadar. Ve bu kısır döngü devam eder. Çok üzgünüm olumsuz konuştuğum için ama sizin yapabileceğiniz hiçbirşey yok. Sizi herşeye ikna eder ama yapacağından geri kalmaz öyle bir dürtüdür o illet.

Kumar basli basina bir bagimlilik, bir hastalik. O yuzden de yemin edip kurana filan el basmasi yetmez, duzgun bir tedavi almali.
İsiniz gercekten zor, esinizi bu konuda ikna etmelisiniz. Ne hastaligi ya?? Diye cikisacaktir size muhtemelen. Online olarak da belki yardim alabilirsiniz tavsiye niteliginde, sizin yapabileceginiz seylerle ilgili. Biraz ugrasin, hic cevap vermezse bence ayrilin. Evinin rizkini kumara gomen adam gitsin otede dursun.

Kumar alkol gibi, uyuşturucu gibi bir bağımlılık destek almadan bırakması imkansız.
O bırakmaz ama size zarar veriyorsa siz bırakabilirsiniz.

evet kucuk paralarla oynuyo eve zarari yok ama ben rahatsiz oldugum icin oynamasini istemiyorum
Eve zararı yoksa keyfi olarak niye karışıyorsunuz ki? Evlilik ben istemiyorum yapmasın diye kapris yapılacak bir kurum değil. Size ve eve zarar vermediği sürece rahatsız olmanız garip.

Benim babamda oynar, ama farkındadır bunu birine alıştıracağına evine incir ağacı dik daha iyi der, gene de oynar.

Mrhb arkadaslar esim at yarisi oynuyor birturlu biraktiramiyorum ne yapa bilirim?
Benim eşimde aynı.. 8 yıllık evliyim bende çalışıyorum.. sürekli ganyanda eve gelmiyor artık adam .. hocaya gittik kurana yemin etti hiç bisekilde düzelmedi... maaş kartını elinden aldım bu kez de mağazalardan telefon iphone saat falan alıyor taksitle onları satıyor nakit paraya atlara basıyor.. aileler herkes biliyo cinnet geçirdim surekli benden para istiyo veriyodum mecbur sonunda çünkü eve borç geliyo ... olmuyo canım olmuyo hiç bi şekild.. terapide aldık 1 sene falan daha çok hirslandi .. terapiye ayda bin tl veriyodum onlarda boşa gitti sonu hüsran....

Back
X