- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.954
- 248
- Konu Sahibi Yarali1987
-
Karı koca çok garipsinizÇocuklarım küçük hasta olsalar falan kimsem yok.eşimde diyor gelsen iyi olur ama birazda tedirgin iş kendinin değil çünkü çıksa işten geri dönmek çok zor olur ev yönünden
Ne gerek var ailelerin yanınızda olmasına ki en önemlisi esin yanında. Sakın ayrı ev tutturmaya sende esinle git. Ne olur ne olmaz. Evine eşine sahip çık.slm kızlar dertleşmek fikir almak istiyorum bi konuda, eski konulardan bilen bilir eşim 1saatlik uzaklıkta çalışıyor hergün 100km git 100km gel 16aydır bu böyleydi ama artık katlanamıyorum yoruluyorum araba kullanırken zor oluyo dedi taşınalım dedik ama orda hiiç kimsemiz yok ailelerimiz hep burda o yüzden vazgeçtik. Eşimin artık gerçekten yorulduğunu görüyorum bende ve ona dedimki işcilerin yanında kal istersen haftanın 1-2günü( 2-şci aynı evde kalıyorlar işyerine yakın) hem dinlenirsin dedim ama eşim ayrı ev tutmak istiyor hafta sonları beraber kalırız hem bende 1-2gin kalırım kendi evimiz olur diyor kafam karışık ne desem ne yapsam bilmiyorum fikşrlerinizi bekliyorum canlarım
slm kızlar dertleşmek fikir almak istiyorum bi konuda, eski konulardan bilen bilir eşim 1saatlik uzaklıkta çalışıyor hergün 100km git 100km gel 16aydır bu böyleydi ama artık katlanamıyorum yoruluyorum araba kullanırken zor oluyo dedi taşınalım dedik ama orda hiiç kimsemiz yok ailelerimiz hep burda o yüzden vazgeçtik. Eşimin artık gerçekten yorulduğunu görüyorum bende ve ona dedimki işcilerin yanında kal istersen haftanın 1-2günü( 2-şci aynı evde kalıyorlar işyerine yakın) hem dinlenirsin dedim ama eşim ayrı ev tutmak istiyor hafta sonları beraber kalırız hem bende 1-2gin kalırım kendi evimiz olur diyor kafam karışık ne desem ne yapsam bilmiyorum fikşrlerinizi bekliyorum canlarım
Aileye 1 saatlik mesafede yaşanır ama eşten ayrı yaşanmaz. TaşınIn eşinizle beraberslm kızlar dertleşmek fikir almak istiyorum bi konuda, eski konulardan bilen bilir eşim 1saatlik uzaklıkta çalışıyor hergün 100km git 100km gel 16aydır bu böyleydi ama artık katlanamıyorum yoruluyorum araba kullanırken zor oluyo dedi taşınalım dedik ama orda hiiç kimsemiz yok ailelerimiz hep burda o yüzden vazgeçtik. Eşimin artık gerçekten yorulduğunu görüyorum bende ve ona dedimki işcilerin yanında kal istersen haftanın 1-2günü( 2-şci aynı evde kalıyorlar işyerine yakın) hem dinlenirsin dedim ama eşim ayrı ev tutmak istiyor hafta sonları beraber kalırız hem bende 1-2gin kalırım kendi evimiz olur diyor kafam karışık ne desem ne yapsam bilmiyorum fikşrlerinizi bekliyorum canlarım
Çocuklarım küçük hasta olsalar falan kimsem yok.eşimde diyor gelsen iyi olur ama birazda tedirgin iş kendinin değil çünkü çıksa işten geri dönmek çok zor olur ev yönünden
1 saat uzaklık ne ki ..
eşinizde sizde pek rahatınıza düşkünsünüz gibi geldi..
istanbulda her gün bir dünya insan 1,5-2 saat yol gidip geliyor..
Yeri geliyor eşim günde 400 -500 km yapıyor 1 saat çokta zor gelmemeli ayrıca ayrı evde tutarsa sende git aileler için eşinle ayrı kalma hafta içi beş gün hiç te az değil araya da soğukluk girerslm kızlar dertleşmek fikir almak istiyorum bi konuda, eski konulardan bilen bilir eşim 1saatlik uzaklıkta çalışıyor hergün 100km git 100km gel 16aydır bu böyleydi ama artık katlanamıyorum yoruluyorum araba kullanırken zor oluyo dedi taşınalım dedik ama orda hiiç kimsemiz yok ailelerimiz hep burda o yüzden vazgeçtik. Eşimin artık gerçekten yorulduğunu görüyorum bende ve ona dedimki işcilerin yanında kal istersen haftanın 1-2günü( 2-şci aynı evde kalıyorlar işyerine yakın) hem dinlenirsin dedim ama eşim ayrı ev tutmak istiyor hafta sonları beraber kalırız hem bende 1-2gin kalırım kendi evimiz olur diyor kafam karışık ne desem ne yapsam bilmiyorum fikşrlerinizi bekliyorum canlarım
O insanlardan biri de benim
Bende mi ayrı eve çıksam ne
Ben gebeliğimin 37.haftasına kadar yine aynı 1,5 saatlik yola gittim geldimaynen şu an çalışmıyorum ama yıllarca hergün 1,5-2 saat yol gidip geldim..
adam birde arabayla gidip geliyormuş 1 saat için pek nazlı gibi geldi bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?