Eşim ayrı ev tutmak istiyor :(

Çocuklarım küçük hasta olsalar falan kimsem yok.eşimde diyor gelsen iyi olur ama birazda tedirgin iş kendinin değil çünkü çıksa işten geri dönmek çok zor olur ev yönünden
Karı koca çok garipsiniz
Sen götürürsün doktora çocuklarını
Olmadı eşinde 1-2 saat izin alır yani
İş ha dedin mi çıkarılacak cinstense bunun için ev tutulmaz, hem iki ev çok daha zor değil mi kirası elektriği doğalgazı vs.

Ne gerek var ailelerin yanınızda olmasına ki en önemlisi esin yanında. Sakın ayrı ev tutturmaya sende esinle git. Ne olur ne olmaz. Evine eşine sahip çık.

Eşimle giderdim. Aileniz 1 saat uzaklikta olacak sanirim. Onlar gelir giderler. Siz haftasonları gider gelirsiniz.

adam haftanın 7 gunu çalışıyormuş yazık gunah hıç mı acımıyorsunuz kocanıza uzak olun aılelere artık kendınız aıle olmuşsunuz.
kendı işinizi de kendınız görursunuz. sizinkı bencıllık bana göre.

"Ev'lilik" ya bu...
Eviniz bir olmalı tabi ki eşinle gitmelisin...
Hangimizin ailesi yanında?
Uzaklık da uzaklık değil yani inan bana...
Eşinin her gün o yolu gitmesindense sen eşinle beraber oraya gidin ev tutun beraber kalın...
Hafta sonları o yolu gidip gelmeniz ailenize çok daha mantıklı...

Tayin bekledikleri için ayrı illerde olanı duydum da
Çalışmadığı halde eşinin işine yakına taşınmak istemeyene yeni rastladım
Sebepte 2 çocuğum var ya hasta olursa, burda annelerimiz yakın denmesi
Kocaman kadınız kendi çocuklarımızı kendimiz doktora götürebiliriz, eşimiz de 1-2 saat izin alıp yardım edebilir. Çocuk hergün de hasta olmaz hani. Tuhaf bi konu bence bu
2 ev 2 kira 2 doğalgaz 2 elektrik 2 su 2 mutfak masrafı vs. demek ayrıca

Ailelere yakın olmak için ailenize uzak kalmayı tercih ediyorsunuz
Eşiniz ve çocuğunuz sizin aileniz
Ana baba artık ata dede olmuşlar sayıp sevmek ayrı yanlarından ayrılmamak ayrı

Bu uzaklaşmaniza sebep olur bence. Buna alışırsa eğer sonu hic guzel olmaz. Yerinizde olsam esim nereye ben oraya derdim.

Aileye 1 saatlik mesafede yaşanır ama eşten ayrı yaşanmaz. TaşınIn eşinizle beraber

Çocuklarım küçük hasta olsalar falan kimsem yok.eşimde diyor gelsen iyi olur ama birazda tedirgin iş kendinin değil çünkü çıksa işten geri dönmek çok zor olur ev yönünden

Çalışmıyorsan ne önemi var

Insanlar ailelerinden binlerce km uzakta yaşıyor

Aile eşin sen ve çocuklar

Eşini ve seni geçtim çocuklar babalarını göremiyor paylaşımları az

Böyle devam etse eve geç geliyor göremiyorlar orda olsa gelmeyecek ve sen hala aile desteği diyorsun

Bence anne olanın sen olduğunu ve aile desteğine ihtiyacı olanın da senin çocukların olduğunu biraz düşünmelisin

1 saat uzaklık ne ki ..
eşinizde sizde pek rahatınıza düşkünsünüz gibi geldi..
istanbulda her gün bir dünya insan 1,5-2 saat yol gidip geliyor..

O insanlardan biri de benim
Bende mi ayrı eve çıksam ne

Yeri geliyor eşim günde 400 -500 km yapıyor 1 saat çokta zor gelmemeli ayrıca ayrı evde tutarsa sende git aileler için eşinle ayrı kalma hafta içi beş gün hiç te az değil araya da soğukluk girer

Aileleri falan dusunmeyin bence esinizle birlikte tasinin. Aileler cok uzak degil zaten gidipgelirsiniz ara ara. Inanin ni erkegin tek basina evi oldumu erkek akilli dursa arkadaslari akilli durmaz. O ev bosya o evi arkadaslari farkli amaclar icin isteyecek emin olun.

aynen şu an çalışmıyorum ama yıllarca hergün 1,5-2 saat yol gidip geldim..
adam birde arabayla gidip geliyormuş 1 saat için pek nazlı gibi geldi bana..
Ben gebeliğimin 37.haftasına kadar yine aynı 1,5 saatlik yola gittim geldim
Hemde hususi otom yoktu toplu taşımaya biniyordum yer bile vermiyordu hanzolar göbeğimi süzüyolardı

Bende tasindim eşim için.ayni sizin durumunuzdaydik.
Nedemek esiniz bekarmi tek basina yasasin.sonra gider bekar arkadaşlarıyla kiz peşinde gezerse ben neden aldatildim demeyin.bide maddi durum iyi galiba ayri ev tutmaları Eşiniz rahatina düşkün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…