- 21 Nisan 2012
- 7.732
- 8.224
- 398
- Konu Sahibi Yarali1987
-
İşte bizde öyle düşündükçevremde 2. evi tutan kişiler var. kendi evlerini de bozmuyorlar.
haftaiçi 2. evde kalıyorlar, sonra cumadan kendi evlerine dönüyorlar.
siz de bunu yapabilirsiniz.
Çok saçma yaaa,çocuklar hasta olursa eşin yanında olacak işte,bahane arıyorsun sanki,rahatını bozmak istemiyorsun gibi...sonra aldatıldım konuları açarsın eşin ayrı ev tutunca.yazık günah adama hergün o yolu çekiyorÇocuklarım küçük hasta olsalar falan kimsem yok.eşimde diyor gelsen iyi olur ama birazda tedirgin iş kendinin değil çünkü çıksa işten geri dönmek çok zor olur ev yönünden
İşte bizde öyle düşündük hem evimizi bozmayız hemde ayrı kalmayız. Eşimin ayrı yaşıycağını anladı sanırım çoğu ki yorumlar onu gösteriyor.hafta sonu beraber kalıcaz hafta içide eşim yine evimize gelicek ama belki 1gin orda kalabilir oda sabah erken gitmesi gerektiğinde yani sadece
İşte bizde öyle düşündük
Çok saçma. Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama büyükşehirlerde zaten durum hep böyle. Ben Ankara'da yaşıyorum. Evden çıkıp Kızılay'a, Tunalı'ya falan gitmem 45-50 dakikayı buluyor. İstanbul'u düşünmek bile istemiyorum. Buralarda yaşayanların canı yok mu? Herkes bir saatlik yol yüzünden ayrı ev tutsa memlekette kiralık ev kalmaz:) Bence kesinlikle izin verme. Hem boşu boşuna gelir kaybı. Hem de ayrı kalacaksınız haftanın bir kaç günü. Ben olsam mümkün değil kabul etmezdim.slm kızlar dertleşmek fikir almak istiyorum bi konuda, eski konulardan bilen bilir eşim 1saatlik uzaklıkta çalışıyor hergün 100km git 100km gel 16aydır bu böyleydi ama artık katlanamıyorum yoruluyorum araba kullanırken zor oluyo dedi taşınalım dedik ama orda hiiç kimsemiz yok ailelerimiz hep burda o yüzden vazgeçtik. Eşimin artık gerçekten yorulduğunu görüyorum bende ve ona dedimki işcilerin yanında kal istersen haftanın 1-2günü( 2-şci aynı evde kalıyorlar işyerine yakın) hem dinlenirsin dedim ama eşim ayrı ev tutmak istiyor hafta sonları beraber kalırız hem bende 1-2gin kalırım kendi evimiz olur diyor kafam karışık ne desem ne yapsam bilmiyorum fikşrlerinizi bekliyorum canlarım
Kızlar hepinizi tek tek okudum bazılarınız çok imalı ve acımasız bence biraz daha ılımlı yorum yapmanız daha yardımcı olurdu ılımlı derken uslubunuz hakkınıda. Hepinize teşekkür ederim zaman ayırdığınız için kendimi iyi ifade edemedim sanırım, eşim işçi olarak çalışıyor şu anda iyi ama işveren oğlunu bekliyor tr den gelmesini işlerin başına koymak için o zaman ne olur bilemeyiz,ben zaten gitmem falan demedim ağır vasıta kullanım sınavım var onu bekliyorum yoksa taşınmıştık sadece eşimin ev tutayım beraber kalalım haftanın iki günü demesi tuhafıma gitti beklemiyordum,eşimden şükürler olsun bi şüphem yok zinaya bulaşmaz ama arkadaşları var tabiki bilemem neler olabilir o yüzden içim rahat değil,yaza kadar duralım beraber taşınalım diye düşünüyorum sınavlarım biter o zamana
bence evini komple taşı eş dost olupta ne oluyor sanki hergün mü gelip gidiyorsunuz eşinize dostunuza.git eşinle birlikte özleyince 1 saatlik yol hafta sonraları gelirseniz şimdiki oturdugunuz yere.ne gerek var adamcagız hergün 1 saat gelip gidecek günah. hem ayrı ev beni herzamn düşündürür.ne şeytanı görrrr ne salavat getirr. erkek milletine güven olmaz şeytan doldurur allah korusunslm kızlar dertleşmek fikir almak istiyorum bi konuda, eski konulardan bilen bilir eşim 1saatlik uzaklıkta çalışıyor hergün 100km git 100km gel 16aydır bu böyleydi ama artık katlanamıyorum yoruluyorum araba kullanırken zor oluyo dedi taşınalım dedik ama orda hiiç kimsemiz yok ailelerimiz hep burda o yüzden vazgeçtik. Eşimin artık gerçekten yorulduğunu görüyorum bende ve ona dedimki işcilerin yanında kal istersen haftanın 1-2günü( 2-şci aynı evde kalıyorlar işyerine yakın) hem dinlenirsin dedim ama eşim ayrı ev tutmak istiyor hafta sonları beraber kalırız hem bende 1-2gin kalırım kendi evimiz olur diyor kafam karışık ne desem ne yapsam bilmiyorum fikşrlerinizi bekliyorum canlarım
Oncelikle ailenin ne olduğunu bir daha düşünün derim. 2 çocukla biraz orada biraz burada yaşarız olmaz. Çocukların düzene ihtiyacı var. Bunu soyleyebildiginize göre henüz okula bile gitmeyen küçük çocuklar söz konusu. Bu bencilligi nasıl yapıyorsunuz anlamıyorum.
Madem henüz durumunuz net değil netleşene kadar eşiniz gidip gelmeye devam etsin. Üniversite boyunca 4 yil her gün 3 saatin uzerinde yol gittim. Demekki oluyor.
İlk teklifin sizden gelmesi de ilginç daha sonra esinizin karşı teklifi altında bir şey aramanız daha ilginç.
adam haftanın 7 gunu çalışıyormuş yazık gunah hıç mı acımıyorsunuz kocanıza uzak olun aılelere artık kendınız aıle olmuşsunuz.
kendı işinizi de kendınız görursunuz. sizinkı bencıllık bana göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?