Eşim ayrı ev tutmak istiyor :(

Böyle bir ihtimali dahi nasıl değerlendiriyorsun anlamadım
Git taşın oraya esinle

Kızlar hepinizi tek tek okudum bazılarınız çok imalı ve acımasız bence biraz daha ılımlı yorum yapmanız daha yardımcı olurdu ılımlı derken uslubunuz hakkınıda. Hepinize teşekkür ederim zaman ayırdığınız için kendimi iyi ifade edemedim sanırım, eşim işçi olarak çalışıyor şu anda iyi ama işveren oğlunu bekliyor tr den gelmesini işlerin başına koymak için o zaman ne olur bilemeyiz,ben zaten gitmem falan demedim ağır vasıta kullanım sınavım var onu bekliyorum yoksa taşınmıştık sadece eşimin ev tutayım beraber kalalım haftanın iki günü demesi tuhafıma gitti beklemiyordum,eşimden şükürler olsun bi şüphem yok zinaya bulaşmaz ama arkadaşları var tabiki bilemem neler olabilir o yüzden içim rahat değil,yaza kadar duralım beraber taşınalım diye düşünüyorum sınavlarım biter o zamana

çevremde 2. evi tutan kişiler var. kendi evlerini de bozmuyorlar.

haftaiçi 2. evde kalıyorlar, sonra cumadan kendi evlerine dönüyorlar.

siz de bunu yapabilirsiniz.

çevremde 2. evi tutan kişiler var. kendi evlerini de bozmuyorlar.

haftaiçi 2. evde kalıyorlar, sonra cumadan kendi evlerine dönüyorlar.

siz de bunu yapabilirsiniz.
İşte bizde öyle düşündük

Çocuklarım küçük hasta olsalar falan kimsem yok.eşimde diyor gelsen iyi olur ama birazda tedirgin iş kendinin değil çünkü çıksa işten geri dönmek çok zor olur ev yönünden
Çok saçma yaaa,çocuklar hasta olursa eşin yanında olacak işte,bahane arıyorsun sanki,rahatını bozmak istemiyorsun gibi...sonra aldatıldım konuları açarsın eşin ayrı ev tutunca.yazık günah adama hergün o yolu çekiyor

İşte bizde öyle düşündük

biz de bunu düşündük.
ancak iki evi çekip çevirmeye maddi olarak yetemeyeceğimize karar verdik.

sizde bu problem yoksa bence iyi olur, yolda o kadar süre gerçekten yorucu.

ama aile ayrılmasın. hem eşler açısından hem de çocuklar açısından doğru bulmuyorum ben. hani gün içinde herkes farklı yerde zaten ama uyku vakti aynı çatı altında olmak gerekir.

Çok saçma. Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama büyükşehirlerde zaten durum hep böyle. Ben Ankara'da yaşıyorum. Evden çıkıp Kızılay'a, Tunalı'ya falan gitmem 45-50 dakikayı buluyor. İstanbul'u düşünmek bile istemiyorum. Buralarda yaşayanların canı yok mu? Herkes bir saatlik yol yüzünden ayrı ev tutsa memlekette kiralık ev kalmaz:) Bence kesinlikle izin verme. Hem boşu boşuna gelir kaybı. Hem de ayrı kalacaksınız haftanın bir kaç günü. Ben olsam mümkün değil kabul etmezdim.

Sızde tasının sacmalamayın

Oncelikle ailenin ne olduğunu bir daha düşünün derim. 2 çocukla biraz orada biraz burada yaşarız olmaz. Çocukların düzene ihtiyacı var. Bunu soyleyebildiginize göre henüz okula bile gitmeyen küçük çocuklar söz konusu. Bu bencilligi nasıl yapıyorsunuz anlamıyorum.
Madem henüz durumunuz net değil netleşene kadar eşiniz gidip gelmeye devam etsin. Üniversite boyunca 4 yil her gün 3 saatin uzerinde yol gittim. Demekki oluyor.
İlk teklifin sizden gelmesi de ilginç daha sonra esinizin karşı teklifi altında bir şey aramanız daha ilginç.

Son düzenleme:
İki evli hayat hep sorunlr getiriyor.

Birlikte taşının, hafyasonları da ailenizle görüşün.

sanırım benim yorumumuda beğenmiceksiniz ama buda benim fikrim
Banada çok saçma geldi ayrı bir ev ayrıca 1 saatlik mesafe çok değil bana göre istanbul trafiğinden sonra şahsen biz böyle bir durumda olsaydık dünyanın neresi olursa olsun eşimle ayrı kalmayı asla düşünemem haftanın bir yada iki günü bile olsa o nerde biz orda olması gereken budur bana göre ayrıca siz siz olun eşinizde olsa çok güvenmeyin

Bizde ailelerimizden uzaktayız..
mesafeler var sadece
El mahkum taşındık , kim ister ki uzaklara gidelim şöyle olsun böyle olsun
Hayat şartlarına ayak uydurun ve birlikte hareket edin

benimde işyerim 1 saatlik yolda evime gidip geliyorum ama ailemi buraya getşrme imkanım olsa bende buraya taşınırdım..siz gidin

bence evini komple taşı eş dost olupta ne oluyor sanki hergün mü gelip gidiyorsunuz eşinize dostunuza.git eşinle birlikte özleyince 1 saatlik yol hafta sonraları gelirseniz şimdiki oturdugunuz yere.ne gerek var adamcagız hergün 1 saat gelip gidecek günah. hem ayrı ev beni herzamn düşündürür.ne şeytanı görrrr ne salavat getirr. erkek milletine güven olmaz şeytan doldurur allah korusun

çocuklu aile tanıdığım var bu şekilde. haftaiçi çalıştıkları şehirde, haftasonu ailelerin olduğu şehirdeki evlerinde kalıyorlar.
çocuklar için sorun olmuyor, sonuçta her ailenin düzeni farklıdır, onların da düzeni böyle.

Adam eger haftada 7 gun calisiyorsa zaten ve ev tutup 100 km öteye taşınacaksa eşi konu sahibini terk etmiş oluyor. Ne zaman dönecek ki eve?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…