• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ayrılmak istiyor ve ben çok üzgünüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
20 yıl önce sizden hoşlanan biriyle alt üstü bir aracılık meselesi için iletişim kurdunuz diye bu kadar tantana! kızıp trip atmasını bi nebze anlarım, 2-3 yıllık mesele olsa yeni evli olsanız hadi bir nebze derim de. bu adamın ya ayrılası var ya da sizi korkutp daha da tahakküm altına almaya çalışıyor.
Herkesin evliliği, hayat arkadaşıyla ilişkisi farklıdır lakin bana göre mazide kalmış, üstelik konu sahibesi net bir cevap vermedi ama sanırım tek taraflı bir hoşlanma yaşanmış, yıllar içinde evlenip barklanmış biri için size boyunuzca evlat vermiş, yıllardır aynı yastığa baş koyduğunuz eşinizi sanki aldatmış gibi suçlayıp boşanmaya kalkmazsınız.

Hoşlanmayla dahi kalsa eski bir arkadaşla iletişime geçmesine kızabilirsiniz, geçmişten kimseyi istemiyorsunuzdur anlaşılabilir bir durum, o kişiye iş bulmak sana mı kaldı da denebilir, cv istediğini saklamaya da kızılabilir ama boşanmayla tehdit etmek fazla bence.

Üye 42-43 yaşında koca kadın, eşi de 50 yaşında kocaman adam, birkaç yıllık evli 25-30 yaş aralığında kişiler olsalar böyle tepkileri anlayacağım ama 50'sine gelmiş insanların maziyi mesele yapmaları abartılı geliyor.

İstisnalar hariç kimse ilk flörtüyle evlenmiyor, hepimizin eşlerimizden öncesi var, eşimin ilk flörtü aynı zamanda sonradan ortaya çıkmıştı ki benim de vaktiyle tanıdığım biriymiş, kız benim çok sevdiğim bir amcanın oğluyla evlendi çocukları oldu, zaten aynı semtin insanlarıyız direkt tanımadıklarımızı bile şifahen tanıyoruz, sosyal medyada kızla eşimin ortak arkadaşlarının paylaşımlarında bazen ona da rastlıyoruz, çocukları büyümüş eşinin kendisinin siması değişmiş, eşimle eskileri yad edip ne kadar büyüdük değiştik, x arkadaşımızda vardı o neler yapıyordur nerelerdedir acaba deyip gençlik yıllarımızı anmaktan keyif alıyoruz, bugün karşılaşsak bir yerde oturup eskileri analım deriz çünkü üzerinden 30 küsür yıl geçmiş, köprülerin altından ne sular akmış, eşim de benim mazimden birine denk gelse zerre şüphe duymaz, saygı ve güvenin temeli sağlamsa, bir arkadaşa iş için ön ayak oldu diye kimse eşini boşamaz.

Son düzenleme:
Aynısını eşiniz yapsa topa tutarız hep birlikte. Ben uyarıların dikkate alınmamasının ilişkiyi sarstığını düşünüyorum. Ben karşı cins konusunda toleranslı değilim. En başından söyledim. Bununla ilgili bir durum da oluştu ve tekrar olsaydı kaldırması güç olurdu. Hayatınızı paylaştığınız insanın rahatsız olduğu bir şeyi yapmak bence yanlış bir davranış. 15 yaşında bir evladınız olduğuna göre çok uzun zamandır evlisiniz. Eşinizin huyunu suyunu bilmeli ve yapmamalıydınız.

Bunların hepsi şu 2 3 gün içinde mi oldu gerçekten?
Size arıza çıkaracak adam internet geçmişini de mi silmemiş?
Şu mesajdan sonra hafif fake kokusu aldım
Bu kadar hızlı ve anlamsızca ortaya çıkması her şeyin beni huylandırıyor

Ya da adam sizi o kadar takmıyor ki tenezzül etmemiş silmeue veya bahane uydurmaya
Gelişine sallıyor
Gerçekten bende aynı şeyleri düşündüm okurken

Aynısını eşiniz yapsa topa tutarız hep birlikte. Ben uyarıların dikkate alınmamasının ilişkiyi sarstığını düşünüyorum. Ben karşı cins konusunda toleranslı değilim. En başından söyledim. Bununla ilgili bir durum da oluştu ve tekrar olsaydı kaldırması güç olurdu. Hayatınızı paylaştığınız insanın rahatsız olduğu bir şeyi yapmak bence yanlış bir davranış. 15 yaşında bir evladınız olduğuna göre çok uzun zamandır evlisiniz. Eşinizin huyunu suyunu bilmeli ve yapmamalıydınız.
Evet hatalıyım. Şimdi ne yapmalıyım? Bunun cevabına yardım için buraya yazdım.

Siz iyilik yapmışsınız. Bu adam için sakın ağlamayın. Boşanmaya yer arıyormuş ve zaten sizi sevmiyormuş. Haklarınızı sonuna kadar alarak boşanın bence.

Bu adamin gidesi varmis.evet sevmedigi seyi yapmissiniz da bu kadar tepki normal degil.bence blof yapiyor ustune dusmeyin geri doner

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X