Merhaba kk bayanlari. Hızlıca anlatmaya çalışayım içim yanıyor. Eski üniversite arkadaşıma bir işe girme konusunda yardımcı oldum. Eşim cok kuzmisti. Çünkü o arkadaşım eskiden yani 20 yil önce benden hoşlanıyordu. Bunu biliyor. 2 yıl sonra yine başka bir ortak arkadaşımız onu sordu çok iyi firsat var iş konusunda ondan cv iste dedi. Ben ne kadar tereddüt etsemde cocuklari var engel olmayayım dedim. Kekeme olduğu için engelli. iyi bir firsatsa diye msj attim cv gönderdi. Ne yazikki eşim bunuda gördü ve benden ayrılmak istediğini, bu kadar rahatsız olmama rağmen böyle bişey yaptığımı, daha neler yaptığımı bilemediğini ve bu şüphelerle devam edemeyeceğini soyledi.
Ben tabi ağlamaktan 3 gündür kendime gelemiyorum. Oğlumuz var 15 yaşında oda şaşkın. Yarın annesinin yanina başka şehire gidecekmiş iş için. Is bahane tabi uzaklasiyor. Bu arada benim elimi tutmaz sarilmaz falan hiç. Tarzım böyle diyordu. Bende kabul etmiştim çünkü çok kaliteli bir insandır bunun dışında. Seviyorum onu. Ve net kararlıdır her konuda. Dönüşü olmaz. Duvar örer.
Ben şimdi ona sürekli ağlak gözükmek de isyemiyorum ama hic bişey yokmuş gibi davranmakta olmaz. Asla gitmesini istemiyorum. Ben naparim onsuz. 3 günde 3 kilo verdim. Ne yapacağım kızlar.