• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ayrılmak istiyor ve ben çok üzgünüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dün "adam haklı" diyen arkadaşlar konu sahibinin sonradan eklediklerini okumuşlardır umarım.

Böyle saçma bi boşanma sebebi olmaz.

Bağırır çağırırsın küsersin belki yatak bile ayırırsın. Ama sonra barışırsın. Boşanmazsın yani boşanma sebebi değil çünkü.

Bahane arıyormuş. Sevmiyormuş. Bu da bahane olmuş oldu.

Ama ben halen daha hâkime bu sebebi nasıl açıklayacağını düşünüyorum.

Böyle bir sebepten boşanma olmaz.

Sevmiyorum boşanacağım derse de, amenna. Kusur sizde olmayacağı için nafakanızı tazminatınızı çatır çatır istersiniz.

Hâkime gösterilen boşanma sebebinin mantıklı olması gerektiğini bile bilmiyor sanırım.
Ben adama hat vermemistim hic, konu sahibinin ilk yazdiklatindan belliydi zaten durum.

En cok seven daha cok seven diye bir durum yok bence, cok seviyorum, sensiz ölürüm diyen kisiler kendini sevmeyen ya da deger vermeyen kisiler. Öyle oluncada konu sahibinin düstügü durum kacinilmaz. Kendime deger vermeye basladigimdan beri daha cok seven taraf(!) olmadim hic.
Iste konu sahibi kocasina cok deger vermis, oyle sevmis ki, kendine deger vermeyi unutmus.

Yakin bir arkadasimin eşi arkadasim duşta falanken telefonunu karsistirip hep acik ararmış. Sonradan anlasildi ki eşinin baska biri ile birlikteligi varmis ve sürekli bahane ariyormus ayrilmak icin.Onlar da ayni siz gibi 20 yillik evli ve 15 yas cocuklari vardi..Hemen aklima onlar geldi.Esiniz zaten sizden ayrılmak istiyordur ama uygununu bulup söylememiştir, net yani bu.Bu anlattiklariniz böyleyse kesinlikle ayrilma sebebi olamaz.Belki eşin hassasiyetine göre cok bozulan,küsen,hatta bagiran olabilir ama bosanma böyle bir sebeple aniden alinmaz.Göreceksininiz bunu.

Ayni durumda olsaydım ve sizin eşiniz gibi bir eşe sahip olsaydım. Yinede o kişiye iş fırsatını sunardim. Ama gider önce eşimle bu durumu paylaşırdım. Sonucta yaptiğınız sadece yardım.
Bizde bu yaz eşimin 10 sene önceki kız arkadasıyla karsılastik. 1 2 kerede baska bir ortamda bende karsilaşmistim. Yanimizdan gecerken gülümsedik selamlaştık. Eşimin kuzeni yenge ben olsam kocamın kafasıni didiklerdim dedi. Ay ben uğraşamam kafam kaldırmaz. Hayatı bu kadar zorlaştirmamak lazim.

Son düzenleme:
Gitti ve hiç konuşmadık daha. Ben aramadim. O oğlumu aramış nasıl diye. Inanmak zor buncacik biseyden basıp gitmek. Herkeste bilir ben onun bir dediğini iki etmem.her istediğini yaparim. Ayrıldığım işlerden aldığım bütün tazminatlari ona verdim yıllardır. Ticaret yapiyor batıp çıkıyor hiç sesimi cikarmam. Seviyorum çünkü onu :KK43:

Beni taniyor. Ben kimseye ümit vs vermem. Ama beni sevmediğini söyleyip durdu yine. Yani çekici gelmiyormuşum:KK43:
Zaten üzgünsünüz daha da üzmek istemem ama başka da nasıl anlatılabilir bilmiyorum:KK43:
Siz seviyorsunuz ama eşiniz sizi sevmiyor, arkasında ailesi olmayan, her dediğini yaptırdığı biri olduğunuz için evli, özür dilerim gerçekten incitmek niyetinde değilim ama yazdıklarınızdan çıkardığım sonuç bu.
Kendiniz yazmışsınız bir dediğini iki etmem diye, çalıştığınız dönem elinize geçen parayı da hep eşinize vermişsiniz, şimdi sağlığınız nedeniyle çalışamıyormuşsunuz, eline toplu para veremiyorsunuz demek oluyor bu.

Babanızın yanına gidemiyorsunuz, belli ki abileriniz de size sahip çıkmaz, maddi imkanlarınızın hepsini de eşinizin önüne sermişsiniz, ona bağımlı ve seven bir kadın olduğunuzu da biliyor, o yüzden sizi daha fazla ezmek daha fazla sindirmek için her türlü resti çekiyor.

Taaa 20 yıl önce flört bile etmediğiniz, sizden hoşlanan birini kıskandığından falan değil, size istediğini yaptırabilme gücü yüzünden bu davranışları.

Adım gibi de eminim lakin ispatlanamaz, eşiniz her şeyi yapıyordur da sizin kadar açık yürekli olmadığından ruhunuz bile duymuyordur, hoş haberiniz olsa suçu size yükleyip sevginizden istifa ederek vicdan yaptıracağına da eminim.

Eşiniz kendinden başkasını sevmiyor, yönetebildiği insanlara hükmetmeyi de seviyor.

Eşinizi sevdiğiniz için bir şey diyemem ama lütfen en azından eşinize ağlayıp yalvarmayın, özür dilemeyin çünkü siz eşiniz dahil herkese insanlık yapmaktan başka kabahati olmayan bir kadınsınız.

Bu konu beni ikilemde bıraktı doğrusu
Eşlerin ikisi için sorun olmadığı sürece isteyen istediği herkesle görüşsün
Bunda kimseye yorum yapma hakkı düşmez
Ama varsayımda bulunacağım şu an
Sanırım siz eşinizin ilgisizliği yüzünden bu eski arkadaşınızın sizden hoşlandığını paylaştınız eşinizle
Diğer türlü herkesi listeye mi almış da 20 yıl sonra atıyorum mehmet denen kişinin o mehmet olduğunu bilecek adam?
Ben bazen eşimin arada görüştüğü arkadaşlarının ismini unutuyorum
Kaldı ki siz de ara ara bu adamın muhabbetini yapıyor olamazsınız
Diğer yandan engelli olduğu için kolay iş bulamadığını düşünüyorum
Yardım etmek istemekte haklısınız
İkiniz açısından da aktif bir sevgi durumu olduğunu düşünmüyorum
Ama eşim rahatsız olduğunu belirttikten sonra dünyada o işi yapabilecek tek insanmış gibi yine eşime haber vermeden tekrar aynı kişiye iş bulmazdım büyük ihtimalle
En fazla isteyen kişiye bilgilerini verirdim
Ha yardım edeceksem de eşimle de paylaşırdım ki aramızdaki güven devam etsin
Eşiniz açısından da bakınca hoşlanmadığım bir şeyi gizlice eşim yapsa benim de güvenim sarsılırdı, ne bu ısrar bu kişi üzerinde diye düşünürdüm
Diğer yandan telefonunuzu karıştırması, hemen evi terk etmesi, boşanmaya kalkması da akıl alır gibi değil
Sanırım zaten gidesi varmış kendince en uygun bahaneyi bulunca da topuklamış

Sizin açınızdan da zaten adam size zerre değer vermemiş bunca zaman
Sevgimi gösteremiyorum, yapım bu işin bahanesi
Eminim ki sevdiği biri çıksa aynı adamın yapısının nasıl farklı ve ilgili olacağına şaşırırsınız
Ben sizin yerinizde olsam zaten ilgisini benden esirgeyen bir adamla ömür çürütmezdim

Hakime boşanma sebebini söyleyin. Eminim bu devirde saçma bulacaktır. Ona göre de nafaka ödesin. Bir kadını başından böyle atmak kolay olmamalı. İnsanların eski eşiyle bile konuşması, buluşması suç değil artık, ki öyle bir şey yapmamışsınız, bu tamamen sizin iradenizle ilgili bir şey. Boşanma da onun iradesiyle ilgili. Hakime bırakın bence. Ama ben olsam yüklü bir tazminat alırdım. Sizi resmen eski sevgilinizle basmış gibi duyurmuş olacak millete.
Aynen öyle tepkileri sanki biyerde basmış beni.

Bu arada arkadaşlar evde yokken kendisi google geçmişine baktim çok eski sevgilisine hemen hemen her gün bakmış. Aylarca. Kadın doktor olduğu için normal olabilir bakması ama bunu da ben sorun edebilirim değilmi? Yillar öncede baska bir eski sevgilisi kız msj atmıştı buna. Yaninda kimse varmi bişey diyeceğim demişti. Bunları hatırlattım kendisine cevabı şu: ama ben her gün baktığımla iletişim kurmuyorum. O eskiden msj atan kizlada görüşmedim. Ayrica dedi çok eskide kaldi.

İyi de aracı olmak yerine direk cv isteyene numarasını vs verebilirdiniz. Eşiniz de kendince haklı ama çok abartmış. Boşanmaya gidecek mesele değil. Sanki boşanmak için bahane aramış gibi olmuş.

Bu arada arkadaşlar evde yokken kendisi google geçmişine baktim çok eski sevgilisine hemen hemen her gün bakmış. Aylarca. Kadın doktor olduğu için normal olabilir bakması ama bunu da ben sorun edebilirim değilmi? Yillar öncede baska bir eski sevgilisi kız msj atmıştı buna. Yaninda kimse varmi bişey diyeceğim demişti. Bunları hatırlattım kendisine cevabı şu: ama ben her gün baktığımla iletişim kurmuyorum. O eskiden msj atan kizlada görüşmedim. Ayrica dedi çok eskide kaldi.
Ya dedim gene diyorum herif sebep arıyormuş. Bu anlattıklarınıza bakarsak kendi de sütten çıkmış ak kaşık değil. Kendi siz konusunda bu kadar hassas ise niye sürekli bakmış mesela sürekli doktora ? Hayır , normal de değil. Siz sürekli bakmamışsınız bahsettiğiniz insana ama o sürekli bakmış mesela. Ne alaka doktor olması ile ? Zaten bir olaya abartı tepki verenlerin altında bir şey çıkıyor bence genelde.

Gitti ve hiç konuşmadık daha. Ben aramadim. O oğlumu aramış nasıl diye. Inanmak zor buncacik biseyden basıp gitmek. Herkeste bilir ben onun bir dediğini iki etmem.her istediğini yaparim. Ayrıldığım işlerden aldığım bütün tazminatlari ona verdim yıllardır. Ticaret yapiyor batıp çıkıyor hiç sesimi cikarmam. Seviyorum çünkü onu :KK43:
Niye böyle saçma sapan herifleri alttan alıyorsunuz , para veriyorsunuz ? Bu sevgi değil. Bence boşanın ve uzman desteği alın.

Bunların hepsi şu 2 3 gün içinde mi oldu gerçekten?
Size arıza çıkaracak adam internet geçmişini de mi silmemiş?
Şu mesajdan sonra hafif fake kokusu aldım
Bu kadar hızlı ve anlamsızca ortaya çıkması her şeyin beni huylandırıyor

Ya da adam sizi o kadar takmıyor ki tenezzül etmemiş silmeue veya bahane uydurmaya
Gelişine sallıyor

Kişi kendinden bilir işi.
Eşiniz o eski sevgililerini hangi amaçla arattıysa sizinde o yüzden iletişime geçtiğinizi düşünüyor.
Ondan bu kadar abartı tepki.
Abartı kıskanç ve kısıtlayan erkekler içinde bu böyledir. Her erkeğin kadınlara kendisini baktığı gözle baktığını düşündüğü için eşini kısıtlar.

Zaten üzgünsünüz daha da üzmek istemem ama başka da nasıl anlatılabilir bilmiyorum:KK43:
Siz seviyorsunuz ama eşiniz sizi sevmiyor, arkasında ailesi olmayan, her dediğini yaptırdığı biri olduğunuz için evli, özür dilerim gerçekten incitmek niyetinde değilim ama yazdıklarınızdan çıkardığım sonuç bu.
Kendiniz yazmışsınız bir dediğini iki etmem diye, çalıştığınız dönem elinize geçen parayı da hep eşinize vermişsiniz, şimdi sağlığınız nedeniyle çalışamıyormuşsunuz, eline toplu para veremiyorsunuz demek oluyor bu.

Babanızın yanına gidemiyorsunuz, belli ki abileriniz de size sahip çıkmaz, maddi imkanlarınızın hepsini de eşinizin önüne sermişsiniz, ona bağımlı ve seven bir kadın olduğunuzu da biliyor, o yüzden sizi daha fazla ezmek daha fazla sindirmek için her türlü resti çekiyor.

Taaa 20 yıl önce flört bile etmediğiniz, sizden hoşlanan birini kıskandığından falan değil, size istediğini yaptırabilme gücü yüzünden bu davranışları.

Adım gibi de eminim lakin ispatlanamaz, eşiniz her şeyi yapıyordur da sizin kadar açık yürekli olmadığından ruhunuz bile duymuyordur, hoş haberiniz olsa suçu size yükleyip sevginizden istifa ederek vicdan yaptıracağına da eminim.

Eşiniz kendinden başkasını sevmiyor, yönetebildiği insanlara hükmetmeyi de seviyor.

Eşinizi sevdiğiniz için bir şey diyemem ama lütfen en azından eşinize ağlayıp yalvarmayın, özür dilemeyin çünkü siz eşiniz dahil herkese insanlık yapmaktan başka kabahati olmayan bir kadınsınız.

kelimesi kelimesine katılıyorum bu yoruma.
20 yıl önce sizden hoşlanan biriyle alt üstü bir aracılık meselesi için iletişim kurdunuz diye bu kadar tantana! kızıp trip atmasını bi nebze anlarım, 2-3 yıllık mesele olsa yeni evli olsanız hadi bir nebze derim de. bu adamın ya ayrılası var ya da sizi korkutp daha da tahakküm altına almaya çalışıyor.

bence ayrılırken yüklü bir nafaka isteyin. ev araba varsa tedbir koydurun her şeyin yarısını alın (ayrılmaya diretiyorsa ilişkisi olabilir azcık gözü açık olun delil bulun)

ayrılmayacaksanız da kendi hesabınıza birikim yapın ve lütfen dik durun, bu tipe fazla alttan almayın

Bunların hepsi şu 2 3 gün içinde mi oldu gerçekten?
Size arıza çıkaracak adam internet geçmişini de mi silmemiş?
Şu mesajdan sonra hafif fake kokusu aldım
Bu kadar hızlı ve anlamsızca ortaya çıkması her şeyin beni huylandırıyor

Ya da adam sizi o kadar takmıyor ki tenezzül etmemiş silmeue veya bahane uydurmaya
Gelişine sallıyor
Ne alaka fake napsın bu konuyu. Laptopuna ben hiç bakmam. Google geçmişine ilk defa baktim.

Merhaba kk bayanlari. Hızlıca anlatmaya çalışayım içim yanıyor. Eski üniversite arkadaşıma bir işe girme konusunda yardımcı oldum. Eşim cok kuzmisti. Çünkü o arkadaşım eskiden yani 20 yil önce benden hoşlanıyordu. Bunu biliyor. 2 yıl sonra yine başka bir ortak arkadaşımız onu sordu çok iyi firsat var iş konusunda ondan cv iste dedi. Ben ne kadar tereddüt etsemde cocuklari var engel olmayayım dedim. Kekeme olduğu için engelli. iyi bir firsatsa diye msj attim cv gönderdi. Ne yazikki eşim bunuda gördü ve benden ayrılmak istediğini, bu kadar rahatsız olmama rağmen böyle bişey yaptığımı, daha neler yaptığımı bilemediğini ve bu şüphelerle devam edemeyeceğini soyledi.
Ben tabi ağlamaktan 3 gündür kendime gelemiyorum. Oğlumuz var 15 yaşında oda şaşkın. Yarın annesinin yanina başka şehire gidecekmiş iş için. Is bahane tabi uzaklasiyor. Bu arada benim elimi tutmaz sarilmaz falan hiç. Tarzım böyle diyordu. Bende kabul etmiştim çünkü çok kaliteli bir insandır bunun dışında. Seviyorum onu. Ve net kararlıdır her konuda. Dönüşü olmaz. Duvar örer.
Ben şimdi ona sürekli ağlak gözükmek de isyemiyorum ama hic bişey yokmuş gibi davranmakta olmaz. Asla gitmesini istemiyorum. Ben naparim onsuz. 3 günde 3 kilo verdim. Ne yapacağım kızlar.
Ağlama canım.. ama bana sanki bahane arıyomus da bulmuş gibi geldi.. sanki uzaklaşmak ayrılmak istiyormuş da bunu beklemiş gibi.. tabi bilemem bi gözlemle derim

Gitti ve hiç konuşmadık daha. Ben aramadim. O oğlumu aramış nasıl diye. Inanmak zor buncacik biseyden basıp gitmek. Herkeste bilir ben onun bir dediğini iki etmem.her istediğini yaparim. Ayrıldığım işlerden aldığım bütün tazminatlari ona verdim yıllardır. Ticaret yapiyor batıp çıkıyor hiç sesimi cikarmam. Seviyorum çünkü onu
Sevmek değil başka birşey bu da yazmayayım şimdi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X