• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ayrılmak istiyor ve ben çok üzgünüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence ağlamak yerine güçlü durun.tamam ayrılalım,beni yapamadığım şeyler için töhmet altında bırakan adamla işim olmaz deyin ve kararlı durun.
Göreceksiniz geri adım atacak...
g
Geri adim atmazsa bence bu isin altinda baska is var. Konu sahibi esinin biraz uzaklasmak istedigi yeri arastirmali bence.

İyi de konu da adam nasıl suçlu çıktı anlamadım daha önce aynı şeyde adam rahatsız olduğunu görüşmesini istemediğini söylemiş inatla sadece o kişiye yardım etme telaşı ne konu sahibinin. Aynı şeyi erkek yapsa burdaki çoğu yorum o kadını unutamamış evli olması halinde iletişimde seni aldatıyor büyük ihtimalle dermiş. Bu iyilik yapma çabanızı başka kişiler için kullansaydınız o adamın eşi de bilse rahatsız olurdu.

Oncelikle lutfen oglunuzu karıştırmayin, psikolojisini bozmayin yansitmamaya çalışın.

Gördüğü mesaj ne? Arkadasca resmi bi sohbete mi verdi bu tepkiyi?

İyi de konu da adam nasıl suçlu çıktı anlamadım daha önce aynı şeyde adam rahatsız olduğunu görüşmesini istemediğini söylemiş inatla sadece o kişiye yardım etme telaşı ne konu sahibinin. Aynı şeyi erkek yapsa burdaki çoğu yorum o kadını unutamamış evli olması halinde iletişimde seni aldatıyor büyük ihtimalle dermiş. Bu iyilik yapma çabanızı başka kişiler için kullansaydınız o adamın eşi de bilse rahatsız olurdu.
Bir de şu var kadın başka adama ısrarla iki kez iş bulur erkek kesin aldatabilir boşanmak istiyor takip et olur.

Adam eskiden ondan hoşlanan kişiye iki kez iş bulsa yine adamı suçlardınız. Ben bazen kk üyelerini hiç anlamıyorum.

Tam tersi. Ayni seyi konu sahibinin esi yapmis olsa, konu sahibi bunu yapsa abartiyorsun, bu kadar kiskanc olma, eine güvenmiyor musun falan yazilirdi

Tam tersi. Ayni seyi konu sahibinin esi yapmis olsa, konu sahibi bunu yapsa abartiyorsun, bu kadar kiskanc olma, eine güvenmiyor musun falan yazilirdi
Hiç sanmıyorum ilkinde olsa evet ama ikincisinde burdaki kadınların çoğu iyice araştırın onların ilişkisi var derdi

Hiç sanmıyorum ilkinde olsa evet ama ikincisinde burdaki kadınların çoğu iyice araştırın onların ilişkisi var derdi
Yavrum sen simdi burdaki kadinlari birak konuya odaklan... Kadin alenen birsey yapsaydi evet adam hakli derdim. Ortada bosanacak bir mevzu yok bahane arayan bir adam var.. esime eski sevgilerimi anlatmiş biriyim bana deseydiki boşanacagm yolun acik olsun buyur derdim 🙆

Madem ortak arkadaşınızdı işi ayarlayacak kişi Cv'yi o isteseydi siz neden istiyorsunuz? Eşinizle daha önce aranızda problem olmasına rağmen bunu yapmanız yanlış geldi bana.

Eşinizin konuyu boşanmaya getirmesi ise abartı. Size karşı oldukça soğukmuş ama tarzdan değildir o.

Son düzenleme:
Yavrum sen simdi burdaki kadinlari birak konuya odaklan... Kadin alenen birsey yapsaydi evet adam hakli derdim. Ortada bosanacak bir mevzu yok bahane arayan bir adam var.. esime eski sevgilerimi anlatmiş biriyim bana deseydiki boşanacagm yolun acik olsun buyur derdim 🙆
Eski sevgilileri anlatmak farklı iletişime geçmek farklı arkadaş ortaksa o ortak olan isteseydi cv yi neden konu sahibi istiyor illaha. İletişim bilgilerini niye saklıyor. Eşinin o insandan rahatsız olduğunu bile bile Sevgili Karpuz. Bu arada önceki ismin daha güzeldiiiii

Eski sevgilileri anlatmak farklı iletişime geçmek farklı arkadaş ortaksa o ortak olan isteseydi cv yi neden konu sahibi istiyor illaha. İletişim bilgilerini niye saklıyor. Eşinin o insandan rahatsız olduğunu bile bile Sevgili Karpuz. Bu arada önceki ismin daha güzeldiiiii

Yinede bosanacak birsey degil bu kadina apacik güvenmiyor. Bana güvenmeyen biride defolsun gitsin yani napabilirim asil ben boyle biriyle duramam surekli kendimi kasacakmiyim beyim birseyleri yanliş anlar diye

Adima gelicek olursak 😁 🍉 sıkıldim

Yani keşke eşinize söyleseydiniz önce.
Ama yani eşinizin de bu kadar abartması ne bileyim
sonuçta sizi iyi tanıyor böyle bir şey yapmayacağınızı da bilir çok sert tepkisi.

Üzmeden kırmadan yorum yapmak istiyorum ama bir insan 20 yıl kendisinden uzak duran sevgisini göstermeyen ilk fırsatta kaçacak delik arayan adama hala kaliteli der? Kalite nedir mesela? Üzgünüm ama bahane bulmuş zaten ortada güçlü bir sevgi yok size karşı.

Yinede bosanacak birsey degil bu kadina apacik güvenmiyor. Bana güvenmeyen biride defolsun gitsin yani napabilirim asil ben boyle biriyle duramam surekli kendimi kasacakmiyim beyim birseyleri yanliş anlar diye

Adima gelicek olursak 😁 🍉 sıkıldim
Dünya da başka vatandaş mı kalmamış sürekli gidip bu adama iş buluyor konu sahibi benim eşim de bu kadar irrite olduğum kişiye iletişime geçmek zorunda olmadığı halde geçşe boşanma sebebi olurdu. Arkadaşına iletişim bilgilerini verse o da iletişime geçebilirdi. Açıkcası bu kadar iyilik yapma telaşı beni de kuşkulandırırdı.

Dünya da başka vatandaş mı kalmamış sürekli gidip bu adama iş buluyor konu sahibi benim eşim de bu kadar irrite olduğum kişiye iletişime geçmek zorunda olmadığı halde geçşe boşanma sebebi olurdu. Arkadaşına iletişim bilgilerini verse o da iletişime geçebilirdi. Açıkcası bu kadar iyilik yapma telaşı beni de kuşkulandırırdı.
Kuşkulandirabilir ama delil yok 😁 dava acarken adam ne diye acicak merak ediyorum.

Merhaba kk bayanlari. Hızlıca anlatmaya çalışayım içim yanıyor. Eski üniversite arkadaşıma bir işe girme konusunda yardımcı oldum. Eşim cok kuzmisti. Çünkü o arkadaşım eskiden yani 20 yil önce benden hoşlanıyordu. Bunu biliyor. 2 yıl sonra yine başka bir ortak arkadaşımız onu sordu çok iyi firsat var iş konusunda ondan cv iste dedi. Ben ne kadar tereddüt etsemde cocuklari var engel olmayayım dedim. Kekeme olduğu için engelli. iyi bir firsatsa diye msj attim cv gönderdi. Ne yazikki eşim bunuda gördü ve benden ayrılmak istediğini, bu kadar rahatsız olmama rağmen böyle bişey yaptığımı, daha neler yaptığımı bilemediğini ve bu şüphelerle devam edemeyeceğini soyledi.
Ben tabi ağlamaktan 3 gündür kendime gelemiyorum. Oğlumuz var 15 yaşında oda şaşkın. Yarın annesinin yanina başka şehire gidecekmiş iş için. Is bahane tabi uzaklasiyor. Bu arada benim elimi tutmaz sarilmaz falan hiç. Tarzım böyle diyordu. Bende kabul etmiştim çünkü çok kaliteli bir insandır bunun dışında. Seviyorum onu. Ve net kararlıdır her konuda. Dönüşü olmaz. Duvar örer.
Ben şimdi ona sürekli ağlak gözükmek de isyemiyorum ama hic bişey yokmuş gibi davranmakta olmaz. Asla gitmesini istemiyorum. Ben naparim onsuz. 3 günde 3 kilo verdim. Ne yapacağım kızlar.
keşke cvyi siz isteyeceğinize iyi bir fırsat var diyin kişi isteseymiş. siz ne alaka? ayrıca numarası sizde neden hala duruyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X