- 29 Ekim 2016
- 4.226
- 9.277
- 158
Yorumlarınızı okudum da ben de aynen sizin gibiydim. Maddi manevi sorunum olmamasına rağmen kariyerimi düşünerek rahatımı bozmak istemeyerek ülkedeki belirsizlik yüzünden falan derken 34 yaşına geldim.Çok güzel yazmışsınız benim de korkularımdan bazıları bunlar. Aslında çok sabırlıyımdır ama korkular var içimde. İnşallah doğru zamanda Rabbim bana da nasip eder..
Katılıyorum size, annelerin hakkı ödenmez eminim bu yazdıklarınız kadar yazmadığınız emekleriniz vardır. Evlatlarınızla sağlıklı mutlu bir ömür geçirirsiniz inşallah:)
Not: Yeni doğan bebişin yumuk parmaklarını öper misiniz benim için![]()

Sonra yaş gidiyor olsa mı artık bir tane yapar kapatırız defteri dedik aylarca olmadı ama…
Şimdi hamileyim ama yine yok ya istemiyorum tamam ben anneliği kaldıramam dediğim yeniden korunmaya karar verdiğim ay hamile olduğumu öğrendim.
Hamileliğim zor geçiyor her gün ağlıyorum hamileliği bile kaldıramadın Bearhug çocuğa nasıl bakacaksın diye. Hormonların da etkisi vardır tabii ama daha bir gün mide bulantısından gözümü açıp hamile olduğuma sevinemedim bile.
Şunu söylemek istedim sadece bizim kafadaki insanlara illa anne olayım hissi hiçbir zaman gelmeyebiliyor. Benim durumumda birincisi artık sınır yaşa gelmiş olduğumu hissetmem ikincisi kariyerime ara versem de etkilenmeyecek noktaya gelmiş olmamdı karar vermemdeki etken. Kadınlarda biyolojik saat önceden alarm veriyor malum
Bekleyebileceği kadar beklemiş erteleyebileceği kadar ertelemiş biri olarak Yıllar çok çabuk geçiyor doya doya tadını çıkarın bu günlerin demeye geldim aslında ve artık bir karar vermeliyim yaşım geçiyor dediğiniz günler benimki kadar çabuk gelmesin inşallah

Birkaç yıl daha genç olmayı çocuk düşünmeme daha çoooook olmasını isterdim