Eşim bana allah belanı versin dedi

sudefne

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2011
623
5
118
İstanbul
Merhabalar,
yine ben belki kızacaksınız bana biliyorum ama her seferinde yeni bir konuyla geliyorum.
dün eşimle tartıştık ve telefonda bana bağırıp allah senin belanı versin dedi.
çok zoruma gitti ben bela okumayı sevmem düşmanıma dahi etmem ama o karısına diyor ya.
çok üzgünüm kafamdan atamıyorum.

Amin! deseydiniz ya da köpeğin duası kabul olsaydı her yer köpek maması dolar deseydiniz!

İnsanlar ne kolay beddua ediyolar yaa :S

Amin! deseydiniz ya da köpeğin duası kabul olsaydı her yer köpek maması dolar deseydiniz!

İnsanlar ne kolay beddua ediyolar yaa :S

eve gidince zaten açtım ağzımı yumdum gözümü.
nankör dedim. yazıklar olsun sana bir gün sana böyle kelime etmedim allahta ettirmesin ama sen çok kolay bana beddua ediyosun dimi dedim.
kes dedi sus dedi susmucam dedim.
çarptım kapıları bağırdım ağladım çağırdım resmen çıldırdım akşam.
konuşmadım sonra geçtim başka odaya küsüz şimdi.

bugün yalanlı hakaretli okuduğum üçüncü konu
cici yorum yapma kredimi gittikçe yitiriyorum

eşim bana "allah belanı versin" diyecek
ve benim sadece "zoruma" gidecek...

ben de onunla aynı şekilde tartışırsam ondan ne farkım kalır ki?

dağına göre kar diye bundan diyorlar sanırım

Son düzenleme:

kes dedi sus dedi?

kaç yıllık evlisiniz? Paylaşamadığınız nedir allah aşkına

Bir kez benimki de demişti, sonra babama şikayet ettim:)
Belki yanlıştı ama o zamanlar nişanlıydık,babam da beni öyle görünce ağlarken yani sordu ben de anlattım.
Babam da kulağını çekti benimki de pişman oldu tabii ki
Yaptırım uygulamak gerekiyo bunlara malesef

inanın ne demek istediğinizi anlamadım.
iyi bişeymi yazdınız kötü mü?
dağına göre kar derken?

Evlilikte her tür haller olabiliyor,onun için sinirliyken sinirine hakim olana erkek derim ben dayak atarsa ellerin armut toplamasın

daha önceki konu başlağınızıda okudum hala daha niye sabrediyorsunuz anlamıyorum..eşiniz çok bencil,kaba sevgiyi hak etmeyen bir adamm hala daha neyi bekliyorsunuz değişmesinimi sizi gecenin bir saati baba kapsına bırakıp 5 kuruşbile vermeyen bir adamın yanında daha niye duruyosunuzz anlıyorumm boşanmak kolay değilldir elbet ama birşeyler yapmanız şart okuduğum kadarıyla eşinizin size saygısı sıfır saygının olmadığı yerde sevgide olmazz ALLAH yardımcın olsunn dua ett bol bol sende

inanın ne demek istediğinizi anlamadım.
iyi bişeymi yazdınız kötü mü?
dağına göre kar derken?

iyi bişey yazdım
sabrınıza hayran kaldım

dağına göre kar derken
benim bu kadar sabırlı olmadığımı
bana bela okuyacak adama yaptıracağım yaptırımların sonunu kestiremediğimi söylemek istemiştim.

kes dedi sus dedi?

kaç yıllık evlisiniz? Paylaşamadığınız nedir allah aşkına

3 yıl bitecek paylaşamadığımız bişey yok.
dün hava çok soğuk ben işten çıktım eve gidicem eşimi aradım sen minibüsle git dedi.
cebimde hiç param yok. param yok dedim. iyi beş dk bekle dedi tamam dedim.
beş dk oldu aradım on dk bekle dedi. bekledim aradım beş dk bekle dedi.bekledim aradım on dk bekle dedi.
derkan yarım saat bekledim ama dondum buz kestim çantamdan cebimden 5-10 kuruşları topladım
minibüs parasını denkleştirdim gittim minibüse ama kızmadım eşime msj yazdım ben minibüse biniyorum gelme sen dedim.
aradı in dedi yok bindim dedim. in geldim yok çok üşüdüm gidiyorum eve sen geç dedim.
hala kızmadım oda defneeeee in diyorum dedi bende inmiyorum dedim oda allah senin belanı versin dedi suratıma kapattı telefonu

ben ona bi yaptırım uygulucam görecek.
bakmıcam yüzüne ne hali varsa görsün

Birbirinize tahammülünüz kalmamış sizin.

önceki konularınıza göz gezdirdim de eşinizin bu iğrenç tavırları zaman içinde artarak bu boyutlara gelmiş zaten siz de konunuzun birinde bahsetmişsiniz beni hiç sevmiyor hala neden yanımda anlamıyorum diye henüz düşünmeniz gereken bir çocuğunuz da yok daha neyi bekliyorsunuz

Evlilikte her tür haller olabiliyor,onun için sinirliyken sinirine hakim olana erkek derim ben dayak atarsa ellerin armut toplamasın

evet aynı evin içinde insan herşeyi yaşayabilir.
inan ben susmam alltta da kalmam. sıkıysa el kaldırsın onu yapamaz valla süründürürüm.

bu olaydan dolayı mı bela okuyor?

soğukta kardan adam mı olacaktınız ?

kendine getirin eşinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…